Snelle reacties op mail. Snelle bezorging.
Hi Jacqueline, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed en snel bent geholpen door onze klantenservice. Veel plezier met je Nora Sooth sneakers. You'll rock them! Liefs, Dominique
De laarsjes, Shelly COOP blauw, die ik heb gekocht vind ik erg mooi. Ze zijn alleen niet blauw. Deze feedback heb ik jullie al gegeven. Het is toch jammer dat jullie daar niks mee doen en ze nog steeds als blauw op jullie website hebben staan. Ze zijn echt niet blauw. Pikzwart zijn ze ook niet, maar ze zijn wel antraciet zwart.
Hi Anita, Bedankt voor je review en feedback. We vinden het vervelend dat de kleur niet helemaal is zoals je had verwacht. Deze laarsjes zijn donkerblauw en vallen daarmee in de 'hoofdcategorie' blauw. Bovendien kunnen ze afhankelijk van lichtinval ook weer nét anders ogen. De kleur zoals je deze op de productfoto's ziet weerspiegelt het beste zoals deze daadwerkelijk is, maar we begrijpen waar de verwarring ontstaat. We zijn blij met jouw kritische kijk en waardevolle feedback. Hierover zullen we contact met je opnemen per mail. Hopelijk tot ziens in onze webshop! 😊 Liefs, Dominique
Mooie schoenen, snelle service
Hi Sandra, Wauw, bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en schoenen. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Jen sneakers. You'll rock them ❤️ Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Dominique
Goede snelle service en levering
Hi Karin, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Veel plezier met je nieuwe Posy Dash sneakers en graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Wat ik vooral goed vind is dat als er iets is met de schoenen jullie snel handelen en nieuwe sturen. Aan de andere kant hoop je natuurlijk dat er niks is met de schoenen. Verder vind ik dat jullie prachtige sneakers hebben!
Hi Heleen, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Kwaliteit staat bij ons voorop; we vinden het belangrijk dat jij 100% tevreden bent over jouw nieuwe VIA VAI's. Heel veel plezier met jouw Sam Haley sneakers & graag tot ziens! Liefs, Dominique
Mijn bestelling werd zeer zorgvol thuis geleverd.
Hi, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI loafers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Tevreden over de verzending en kadootje ontvangen bij bestelling!
Hi Mariska, Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️ We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Prima service , snelle levering
Hi Lisette, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Altijd weer een mooie collectie en super pasvorm
Hi Esther, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe laarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Jeannette, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI boots en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Levering volgens afspraak en retourzenden duidelijk
Hi, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Letterlijk instappen en lopen is hoe ik viavai ervaar. Bij sommige modellen vraagt het instappen in het begin wat handigheid maar zodra die draai gevonden is wint de pasvorm
Hi Francien, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ De instap van de schoenen wordt bepaald door de materialen die gebruikt zijn. Sommige materialen, zoals leer en suède vormen zich na een paar keer dragen, waardoor de instap makkelijker wordt en de pasvorm beter. Zo vormen je favoriete VIA VAI's zich helemaal naar jou! We wensen je veel plezier van je nieuwe VIA VAI laarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop 🥰. Liefs, Roselie
Alleen verkopen ze in de winkel (waar ik ook vaak jullie merk koop) altijd het praatje dat de schoenen geïmpregneerd moeten worden. Online hoor ik dat natuurlijk niet. Nu weet ik het niet… Zijn jullie schoenen standaard geïmpregneerd? Zo ja, TOP! Indien niet, dan zou ik dat wel verwachten, voor deze prijzen.
snelle service
Hi Pauline, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Het pakket kwam via DHL 3 dagen later aan, hiervoor excuses en kortingsbon gekregen
Hi Petra, Bedankt voor je review en feedback. Allereerst mijn oprechte excuses dat de levering van je nieuwe bestelling langer duurde dan je van ons mag verwachten. Ik heb je zojuist een mail gestuurd met wat verdere informatie. We nemen je feedback zeker meer voor in de toekomst. We wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Original review
Het pakket kwam via DHL 3 dagen later aan.
Fantastisk
Hi Mie, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied with VIA VAI. Enjoy your new VIA VAI loafers, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Roselie
Fijne webshop, supersnelle verzending, en een persoonlijk contact
Hi Jack, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Er was een vertraging met de levering, maar daar werd duidelijk en tijdig over gecommuniceerd. De schoenen moesten helaas retour, maar ook dat verliep naar wens.
Hi Karlien, Bedankt voor jouw review en positieve feedback! Wat fijn dat je goed op hoogte bent gesteld over de status van de levering. Hopelijk zien we je nog eens terug en scoor je dan een paar VIA VAI's dat helemaal perfect voor je is! ❤️ Liefs, Dominique
Hi Annemie, Thanks voor jouw positieve review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Jij blij, wij blij! ❤️ Heel veel plezier met je nieuwe Posy Dash sneakers en graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Ik heb twee paar schoenen besteld. Eerst komt er een melding dat de bestelling vertraagd is. Dan dat de bestelling retour is gestuurd. Zou bezorgd zijn op de dag waarvan ik zeker wat dat ik thuis was op het bezorgmoment. Vervolgens word door de klantenservice aangegeven dat de bestelling bij ontvangst weer direct retour naar mij wordt gestuurd. En nu ontvang ik geld terug voor slecht 1 van de 2 paar schoenen. Dit deugt echt van geen kant! Ik denk dat deze zeer slechte service met name wordt geleverd door DHL omdat ik eerder iets vergelijkbaars mee heb gemaakt. Maar ged, ik bestel bij Via Vai en ik verwacht dat Via Vai betrouwbare bezorgpartners inhuurt.
Hi Heleen, Bedankt voor het delen van je review en waardevolle feedback. Allereerst, mijn oprechte excuses dat je ervaring met onze webshop niet naar verwachting is verlopen. Dat is absoluut niet de bedoeling. Na uitzoeken waar het is misgegaan, heb ik per mail contact met je opgenomen en je een oplossing aangeboden. Nogmaals excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! 😊 Liefs, Dominique
Snelle levering, prachtige schoenen.
Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en kwaliteit van onze schoenen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Gewoon gied
Hi Roelie, Bedankt voor het compliment! 😘 Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering van jouw nieuwe VIA VAI sneakers. You'll rock them! Heel graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Ik ben all haren dan van via vai, pasvorm is prima kwaliteit goed en modellen modern. Bestel dus gewoon via de site, is eigenlijk altijd goed.
Hi Carolien, Wauw, wat maak je ons blij met deze review! 😍 Super om te lezen dat je al jaren zo tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit en modellen van VIA VAI. Heel veel plezier met jouw Taara Jade enkellaarsjes. You'll rock them! Liefs, Dominique
De schoenen en laarzen van VIA VAI bevallen me altijd uitstekend en als je dan eens contact zoekt met de klantenservice met een vraag, heb je snel iemand aan de lijn en word je zeer vriendelijk geholpen.
Hi Ilse, Wauw, een 10! Bedankt voor het grote compliment ❤️. Wat fijn om te lezen dat je goed en snel bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Bestelling vlot en correct geleverd. Gelukkig nu de juiste maat besteld, dus er hoefde niets terug. Een eerdere bestelling die wel retour moest, is (wat langer geduurd, maar ja, het was vakantietijd) ook correct afgehandeld.
Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat je nu wel de juiste maat hebt 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique