De schoenen van Via Vai zijn altijd mooi en dragen fijn. Eerste keer via de website besteld, mooie overzichtelijke website
Hi Eva, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Prima schoenen Snelle verzending En mocht het nodig zijn snel het betaalde bedrag retour !!!
Hi Linda, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Roselie
I’m impressed by the good service your company provides. I love the shoes I got, it’s such good quality! The handwritten card and the bag are such sweet details, that leave the customer happy and satisfied!
Hi Gergana, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service and quality. Enjoy your new VIA VAI shoes, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Roselie
Heb sneakers besteld en ben zeer tevreden leuke modellen en geen veters meer strikken. Pasvorm en maat zijn voor mij super!
Hi Silvia, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Snel geleverd en een leuk persoonlijk kaartje
Hi Rosanne, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Liefs, Roselie
Zag iemand de sneakers dragen en kon het niet laten om ze ook te bestellen. Snelle levering met een persoonlijke boodschap. Ik ga mijn weg op deze super sneakers!
Hi Diana, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. We wensen ze je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI sneakers en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop 😊. Liefs, Roselie
Je besteld je word op de hoogte gehouden van je bestelling perfect. En de service is top. Mijn slippers werden in een paar dgn nog eens afgeprijsd en dat prijsverschil kreeg ik terug gestort. Binnen kort ga ik opnieuw een bestelling plaatsen!!
Hi Christel, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Ik ben een vast klant van Via Vai ben ook altijd blij met mijn aankoop. Ik kocht sneakers met 30% korting en 1 dag nadat ik ze binnen had gekregen waren ze ineens 50% afgeprijst, daar baal ik best van.
Hi Walja, Oei, zul je altijd zien: nèt als je je bestelling geplaatst hebt, zijn je geliefde VIA VAI's verder afgeprijsd! Maak je geen zorgen, ook jij mag meegenieten van de sale 😊. Mijn collega heeft contact met je opgenomen via mail en daarin een oplossing geboden. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop 🥰! Liefs, Roselie
Leuke en makkelijke website. Alleen retourneren is omslachtig. Inloggen en zelf je ticket afdrukken (uitzoeken om deze in het juiste formaat afgedrukt krijgen) is niet echt gebruiksvriendelijk.
Hi, Bedankt voor het delen van jouw waardevolle feedback. We horen altijd graag waar we bepaalde zaken kunnen verbeteren, zoals het gebruiksvriendelijker maken van het retourproces 😊. We nemen het mee voor in de toekomst. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Helen, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle bezorging, super. Blij met mijn schoenen!
Hi Caroline, Wat maak je ons blij met deze review! ❤️ Fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Roselie
Zeer klant vriendelijk en snel met afhandelen
Hi Monique, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. We wensen je veel plezier met je nieuwe sneakers en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Online besteld en twee paar schoenen terug gestuurd. Het paar wat ik heb gehouden loopt goed en de betaling was snel verwerkt.
Hi Isabelle, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hope to see you soon! Liefs, Roselie
Zeer snel en fijne website.
Hi Astrid, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. We wensen je veel plezier met je nieuwe sneakers en hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Alleen jammer dat toen ik de laarzen kocht dat ze 2 dagen later 20 euro goedkoper waren Het is voor mij als alleen staande moeder veel geld Groeten Simone Hoorn Rozenstraat 16 Westerhaar 0635311869
Hi Simone, Oei, zul je altijd zien: nèt als je je bestelling geplaatst hebt, zijn je geliefde VIA VAI's in de sale! Maak je geen zorgen, ook jij mag meegenieten van de sale 😊. Ik zie dat mijn collega contact met je heeft opgenomen via mail en dat het opgelost wordt. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop 🥰! Liefs, Roselie
Mooie schoenen, snelle en goede levering. Deskundige hulp online en overzichtelijke duidelijke website. TOP!
Hi Melanie, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Ik ben blij met mijn schoenen alleen er is al een ringetje uit, vindt ik heel jammer. Ik bestel bijna nooit iets via een site. Geen idee hoe ik dit nu moet regelen? Ik heb een snelle en perfecte oplossing van jullie gekregen. Dank je wel!
Hi Irma, Bedankt voor het delen van je review. Allereerst mijn oprechte excuses, dit is natuurlijk niet de bedoeling! We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Ik zie dat mijn collega contact met je heeft opgenomen en een oplossing heeft geboden. Jij blij, wij blij! We wensen alsnog veel plezier met je nieuwe VIA VAI's 😊 Liefs, Roselie
Original review
Les produits sont de qualité et très beaus
Hi Sonia, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our quality. Enjoy your new VIA VAI shoes, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Roselie
Altijd goede ervaringen gehad
Hi Jeannette, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Na bestelling werd ik goed geïnformeerd over de status van de bestelling. De volgende dag kon ik mijn mooie sneakers aan én had ik ook nog eens een leuk tasje cadeau gekregen. Helemaal top!
Hi Karin, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Voor mij. Goede pasvorm en ziet er ook nog eens leuk uit.
Hi Francien, We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Hele goede ervaring met mijn bestellingen, als het niet goed is kan het makkelijk weer terug.
Hi Heindy, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Duidelijke Website goede aanbiedingen en snelle levering
Hi Margriet, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Erg snelle levering
Hi! Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Riande, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Roselie