X
Hi Bibiana, Bedankt voor je review!😊 Heel veel plezier met jouw nieuwe Juno Bree sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Valentina
Het zijn fijne schoenen goede kwaliteit. De levering is prima en snel.
Hi Wilna, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen en onze service. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Valentina
Altijd goede pasvorm en prima kwaliteit
Hi Dimphna, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Valentina
Heel leuk en bijzonder dat persoonlijke kaartje! Ik hou er van!
Hi Monique, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️ Liefs, Valentina
Overall good experience except delivery. Promised 2 days delivery but it took 4 days.
Hi Tina, Thank you for your review and feedback. First of all our apologies for the delayed delivery. We do our best to send out your beloved VIA VAI shoes within 1 working day, unfortunately due to the high volume of packages DHL is facing some delays. We will take your feedback into consideration for the future & hope to see you back in our webshop! Love, Valentina
Schoenen besteld in de sale. Snel binnen, zitten lekker en staan goed
Hi Annemarie, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Valentina
Hi Nancy, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met VIA VAI. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Valentina
Altijd zo als gedacht.
Hi Dineke, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Liefs, Valentina
De website is duidelijk en na bestellen de schoenen snel in huis
Hi Monique, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Valentina
Wat een fijne slippers zijn dit, degelijk maar door het grappige kleurtje worden de Candy pop weer helemaal leuk. En lopen als pantoffels, vallen ook daadwerkelijk op maat. Heel erg blij mee
Hi Tamara, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI slippers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Valentina
Goede ervaring met via vai, ondanks dat ik mijn bestelling heb moeten retourneren.
Hi Marianne, Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met VIA VAI! Daar doen wij het voor. Jammer dat je jouw schoenen hebt moeten retourneren, wij hopen je snel weer te verwelkomen in onze webshop! ❤️ Liefs, Valentina
Zelfs een dag sneller geleverd dan beloofd!
Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! 😘 Liefs, Valentina
Hele fijne ervaring er was iets niet oké aan mijn schoen volgende dag waren de nieuwe er al erg blij mee ik heb inmiddels al heel veel paren als kapster sta ik de hele dag daar zijn jullie schoenen een kado voor bedankt
Hi Sandra, Bedankt voor jouw positieve review! We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we het op deze manier goed kunnen maken. Jij blij, wij blij! 😊 Liefs, Valentina
De Sue Rose is voor mij de perfecte sneaker! Het model is super, zit echt heel lekker. Kan er de hele dag op lopen. Heb ‘m inmiddels in vier kleuren. Hoop dat er van het najaar een model met donkere kleuren uitkomt. Dat wordt dan kleur nummer 5 denk ik. Verzending was perfect. Snel geleverd en een attent kaartje in de doos. Dus kortom; ik ben helemaal tevreden en kan de schoenen iedereen aanbevelen.
Hi Leontine, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. We zijn enorm blij met klanten zoals jij, daar doen we het allemaal voor! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Valentina
Ik ben erg tevreden over de klantenservice van Via Vai. De medewerkers zijn heel behulpzaam, erg vriendelijk en ook nog flexibel!
Hi Rianne, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Valentina
Vriendelijk en snel
Hi Manon, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Valentina
50euro bon voor toch niet leverbare schoenen. Nu na bijna 1jaar pas besteed met adequate hilp bij problemen met inwissel code. Goed afgehandeld. Compliment.
Hi Hilly, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI loafers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Valentina
:-)
Hi Suzanne, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Liefs, Valentina
Ik heb de webshop als zeer prettig, makkelijk en snel ervaren.
Hi Anke, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sandalen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Valentina
Snelle levering Goede service Niks op aan te merken
Hi Gerry, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen!
Prima service retour sturen geen probleem
Hi Linda. Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop!
Schoenen snel gevonden op de site! Duidelijke omschrijving vaag product.
Hi Ellen, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Dominique
Hi Dorien, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Jayde sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Mooie schoenen van hoge kwaliteit die heerlijk lopen.
Hi Marijke, Bedankt voor jouw positieve review! Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe Posy Jen sneakers. Jij gaat ze rocken! Heel graag tot ziens in onze webshop! ❤️ Liefs, Dominique
Nog nooit online besteld maar prima service! Fijne espadrilles,mooie kleur
Hi Lisette, Welkom bij VIA VAI! ♥ Wat fijn dat je zo tevreden bent over je eerste bezoek aan onze webshop. Hopelijk volgen er nog véél meer! 😊 Ga lekker genieten van de zon met je nieuwe Muza Wire espadrilles. You'll rock them! Liefs, Dominique