Schoenen zijn snel bezorgd en zitten superfijn

De schoenen waren een dag later al binnen. En ze lopen heerlijk

Snel reactie op vragen, leuke klantenservice. Snelle levering en goede producten, schoenen gaan lang mee.

Snelle levering!

Snelle levering van hele mooie sneakers!

Klantenservice is top !!!

Ze denken in oplossingen en niet in problemen wat betreft retouren en dat soort zaken . Heel vriendelijk!!!

Snelle service, mooie schoenen, goede en snelle retourservice.

Aangenaam

Netjes, compleet, snel , duidelijk Gewoon heel aangenaam om het zo in huis te krijgen

Soms wat sneller reageren op mail, verder prima

Alles vlot afgehandeld, behalve…..

Schoenen geretourneerd op 30.06.22 maar nog steeds m’n geld niet retour op 11-7-22

Goede service ook bij retourneren

Duidelijke site, goede foto's van de sneakers. Ze waren mooi op tijd. Ga zo door! Groetjes van een tevreden klant, José

Snel en netjes

Mijn schoenen moesten helaas terug omdat ze te breed ware, maar is snel en netjes afgehandeld. Dankjewel!

Tevreden

Helemaal tevreden helder en duidelijk

Mooie kwaliteit, goede service!

Mooie sneakers binnen 1 dag bezorgd. Helemaal blij :)

Ik vind dit een heel fijn, goed en mooi merk. Ik koop vaak schoenen online bij ze. Nooit problemen ondervonden.

Ik ben over alles tevreden. Ga vooral door met de goede service.

Zie boven

Tevreden

Ben zeer tevreden

Mijn retourbestelling niet geregistreerd als retour

Inmiddels heel goed opgelost! Een retour gedane bestelling van 3 paar schoenen, er zijn maar 2 paar geregistreerd dus staat er nog een rekening open van een paar schoenen die ik wel retour heb gedaan

u zegt dat er geen verschil in leest is maar dat klopt niet

schoen te groot

Mooie schoenen maar niet geschikt voor bredere voorvoet

Ik mis in de webshop in de beschrijving van de schoenen de wijdtematen.

alles top

de maten kloppen precies van wat je verwacht, schoenen zitten heerlijk. snelle bezorging en goed verpakt

echt prima, geen

Hele mooie laarzen, snel geleverd met een persoonlijk briefje erbij. Blijft een prachtig merk.

Ge-wel-dig!

Mijn ervaring met bestellingen bij VIA VAI is top! En het leukste vind ik nog het handgeschreven kaartje wat bij je bestelling zit. Het zijn soms de kleine dingen die het doen en de schoenen zitten ook nog is geweldig wat wil je nog meer.

Snel en makkelijk retour te zenden

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC