Snelle service & superleuke laarsjes gevonden voor mijn bruiloft!
Hi Leonie, Wauw, een 10! Enorm bedankt voor het delen van jouw positieve review. Wat gaaf om te lezen dat je jouw bruiloftslaarsjes bij VIA VAI hebt gevonden. Maak er een fantastische dag van! ❤️ Liefs, Dominique
Heel persoonlijk en super snel!!!
Hi Inge, Wauw, een 10! Wat maak je ons blij met deze review 🥰. Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Dominique
Hele fijne slippers, zitten heerlijk, kan er uren op lopen zoals alle andere schoenen, sneakers en laarzen die ik heb van Via Vai! Zo’n fijn merk! Snelle en goede levering.
Hi Petra, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️. Heel veel plezier met je nieuwe slippers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Netjes verpakt. Leuk kaartje erbij
Hi Wouthilde, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️ Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Dominique
Een ruim assortiment schoenen die lekker zitten . Ik heb eerder een paar gehad, en die heb ik wel 7 jaar gedragen. Je loopt er zo mee weg.
Hi Jolanda, Bedankt voor jouw positieve review! Wat super om te lezen dat je zó lang plezier hebt gehad van je vorige VIA VAI's. Met dit mooie, nieuwe paar kun je weer een lange tijd vooruit 🥰. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Een uitstekende service.
Hi Helga, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
De ene dag besteld de volgende dag al binnen
Hi Henny, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Dominique
Leuke en goede schoenen die voor mijn kleine voet(mt36) altijd prima passen
Hi José, Wauw, bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat onze schoenen altijd goed passen voor je ❤️. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's & tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Minpuntje is; dat het zolang duurt voor dat het geld van een ruiling weer op je rekening staat
Hi Iedje, Bedankt voor het delen van je review. Allereerst, mijn oprechte excuses dat het verwerken van je retourzending langer duurde dan je van ons mag verwachten. Inmiddels zie ik dat jouw retour is verwerkt en ben je hierover per mail op de hoogte gesteld. Binnen 1 à 2 dagen ontvang je het geld terug op je rekening. Nogmaals excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! 😊 Liefs, Dominique
Blij met m’n schoenen
Hi Helen, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Allerlei producten schoenverzorging besteld, en er zat een leuke persoonlijke boodschap bij
Hi Henrike, Wauw, bedankt voor de 10! Met al deze fijne verzorgingsproducten blijven je schoenen er als nieuw uitzien ❤️. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Leuke schoenen, goede service. Snelle levering. Leuke website
Hi Leonie, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je van A tot Z tevreden bent over je ervaring met onze webshop. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's & heel graag tot ziens! Liefs, Dominique
Heel lief van jullie dat persoonlijk kaartje bij de bestelling. Dit heeft het gevoel dat jullie met veel liefde jullie job doen ! Merciekes!
Nvt
Hi, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Snel ontvangen en goed verpakt. In 1 woord prima kwaliteit superblij met mijn sneakers en prachtige blauwe schoenen ( moet nu wel even mooi weer worden.
Hi Sandra, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen en dat ze snel geleverd zijn. Met dat mooie weer zit het vandaag wel goed! 🌞 Heel veel draagplezier met je nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Goede service, bestelling volgens afspraak
Hi Helma, Wow, thanks voor de 10! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en alles naar verwachting is verlopen. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! ❤️ Liefs, Dominique
Schoenen waren supersnel geleverd, zaten netjes verpakt en zagen er uitstekend uit. Erg tevreden.
Hi Kelly, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw nieuwe Sue Rose sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Altijd blij met mijn nieuwe schoenen of sneakers van via Vai
Hi Wilma, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn enorm blij met klanten zoals jij ❤️. Veel plezier met je nieuwe favorieten & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Sandalen snel geleverd na bestelling in aanbieding.
Hi Caroline, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo enthousiast over je nieuwe Cassia Six sandalen. Jij gaat ze rocken komende zomerdagen ☀ Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Normaal heel goede ervaringen met Via via, maar helaas bij mijn laatste bestelling een paar schoenen ontvangen dat al beschadigd was. Er werd wel netjes een korting aangeboden, maar dit was in mijn ogen onvoldoende gezien de staat van het product. Overigens was de klantenservice in eerste instantie goed bereikbaar, maar na reactie reageerden zij niet meer. Ook heb ik op het retourformulier aangegeven het product te willen ruilen, maar daar werd verder niet op in gegaan.
Mooie spullen, sterke verpakking , duidelijke website
Hi Renate, Enorm bedankt voor de complimenten! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je ervaring met onze webshop ❤️. Hopelijk tot ziens & veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Dominique
Geweldig schoenen Sneakers zitten ook heel goed
Hi Nicol, Enorm bedankt voor de 10! Wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Veel plezier met je nieuwe sandalen en tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Ondanks de drukte van de verhuizing werd er prima gecommuniceerd! Goed geholpen en ik kom zeker nog eens terug. Esther.
Hi Esther, Thanks voor het delen van je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Veel plezier met jouw Flora Braid espadrilles & heel graag tot ziens! 🥰 Liefs, Dominique
Ik ben gek op de chunky sneakers van via vai, zitten als pantoffeltjes ❤️
Hi Stepheny, De Sue Rose is een hele gave keuze én inderdaad super comfy! ❤️ Enorm bedankt voor het delen van jouw positieve review. Veel plezier met je nieuwe chunky sneakers & hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Snel en flexibele service.
Hi Paulien, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique