Geweldig team bij Via vai

Voor de tweede keer schoenen gekocht bij Via Vai. Op mijn vraag prima geholpen! Proberen alles op lossen. Erg klantgericht. Altijd lief briefje bij je zending.

Goede bereikbaarheid met de app; goede service

Had een pas witte sneakers besteld en toen ik ze wilde dragen zag ik een beschadiging; foto gemaakt en via de app laten zien; ik kreeg een nieuw paar en heb de andere kunnen retourneren.

Zeer goed, snelle levering

Snelle service,netjes ingepakt en goede kwaliteit

Schoenen kwamen zeer snel,heel netjes ingepakt met een leuk persoonlijk briefje erbij(daar hou ik van!!).

Top Service en snelle levering

Gratis verzending en snel geleverd . Klantenservice is makkelijk bereikbaar en zeer vriendelijk. Prachtige schoenen. Nieuwe lievelingsmerk

Snelle levering, goede kwaliteit!

Altijd mooie schoenen en goede kwaliteit. En snel je nieuwe aanwinst in huis!

mooi artikel, snelle levering

goede ervaring

Prima, snelle levering

Snel, top service

Zeer snelle levering als extra boodschappentasje leuk !

Geweldige schoenen en super service

Snel en efficiënt met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Heel handig gedaan met de QR code voor retour sturen ipv allerlei formulieren. (Al heb ik ze natuurlijk niet retour gestuurd)

Mooie schoenen met een top kwaliteit. Via Vai is mijn lievelingsmerk!

Ik kon het in de winkel niet vinden, dan maar via de webshop. Lekker snel en makkelijk

Top! Snelle service

Sneakers bestelt. Volgende dag mail met kortingsactie. Hierop gereageerd en kreeg meteen een reactie terug dat ze de korting alsnog overmaken. Das pas service!

Gewoon goed

Heel tevreden

Schoenen echt als op de site,

Zeer snelle levering en perfekte maat zoals beschreven!!!!

Top qualiteit, goede levering, duidelijke website

Bestellen eenvoudig, levering de volgende dag.

Website was goed

De vraag was of de website goed is, daarover niets te klagen. Mijn schoenen vallen tegen na één dag lopen, dus kan ze helaas niet terugsturen. Dus toch wel teleurgesteld eigenlijk.

perfect, alles verliep vlotjes

Aanrader

De schoenen zijn altijd prachtig!

VIA VAI is op dit moment echt mijn favoriete schoenenmerk. De schoenen zijn prachtig! Helaas zitten de instappers nooit goed (bij mij), omdat ik er altijd met mijn hiel uit slib, echter overtreffen de laarzen iedere keer mijn verwachting.

Zeer vriendelijk

Erg vriendelijk. Was wat fout gegaan bij mijn bestelling. Hierover gebeld en het werd direct opgelost. Super.

prima service

Goed met een verbeterpunt

Ik heb een vraag geappt naar aanleiding van mijn retourzending en daar heb ik nooit antwoord op gekregen. De retourzending is wel prima afgehandeld.

Super!!!

Ik vond het een kadootje om open te maken en ik ben er zo blij mee !!

Zeer goed, heb ook app contact gehad en alles netjes afgehandeld.

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC