Ik vind het met dat Klarna betalen nog wel ene ding. Heb woensdag al een mail gekregen dat mijn retour is aangekomen, maar nog steeds is dit niet verwerkt. Dus ik kan niet betalen
Hi Annick, Bedankt voor het delen van jouw review! Mijn oprechte excuses dat het verwerken van je retourzending langer duurde dan je van ons mag verwachten, waardoor je de Klarna-betaling niet kon afronden. Inmiddels zie ik dat je retour is verwerkt en zou alles weer in orde moeten zijn. Ik wens je heel veel plezier met de Flora Braid espadrilles die je hebt gehouden! Hopelijk tot ziens in onze webshop 🥰. Liefs, Dominique
Overzichtelijke website. Schoenen komen overeen en zitten heerlijk!
Hi Jill, Enorm bedankt voor de complimenten! ❤️ Fijn om te lezen dat je onze webshop overzichtelijk vindt en de schoenen naar verwachting zijn. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Mooi product en informatie klopt en precies op de dag geleverd zoals aangeven
Hi Silvia, Wat maak je ons blij met deze review! 😘 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Veel plezier met je Indiana Cleo loafers & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Hi Daphne, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Het is altijd een mooie collectie met een heerlijke pasvorm , levering of retour ook goed , ik ben super tevreden. lieve groetjes Arina.. .
Hi Arina, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw Muza Wire espadrilles. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Zelf heb ik een iets bredere voet en kan ik bijna geen sandaalhakken aan. Echter zitten deze echt top!
Hi Nicole, Wat fijn dat je sandaalhakken hebt gevonden die perfect voor je passen! Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! ❤️ Liefs, Dominique
Snelle levering en zelfs bij retourneren, snel een reactie per mail dat het product was ontvangen en over de verdere afhandeling.
Hi Kirsten, Wauw, enorm bedankt voor de 10! 🥰 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Dominique
Ik heb lang op mn schoenen moeten wachten. Helaas waren ze te klein en moesten ze weer terug. Ook het retourneren en geld terugboeken duurde erg lang.
Hi Sandra, Bedankt voor het delen van je review. Allereerst, ontzettend vervelend dat je lang op je schoenen hebt moeten wachten en daarna ook op je terugbetaling. Dat is niet wat je van ons mag verwachten. Hierover heb ik zojuist contact met je opgenomen via mail. Nogmaals excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! 😊 Liefs, Dominique
Mooie artikelen fijne kwaliteit
Hi Caroline, Bedankt voor jouw positieve review! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen. Veel plezier met je nieuwe Eveline Cass laarzen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Schoenen waren ge-preorderd maar kwamen iets later dan ik zelf had verwacht. Netjes verpakt, verstuurd. Goed te volgen. Slippers vallen goed op maat. Lopen lekker. Iets wat ik niet gewend ben is dat ik blaartjes op mijn wreef heb ondanks het hele zachte materiaal.
Hi Desiree, Wauw, een 9! Bedankt voor het delen van je review. Fijn dat je nieuwe slippers goed op maat vallen en lekker lopen. Wel vervelend van de blaartjes op je wreef. Ondanks het zachte materiaal, heeft het leer even tijd nodig om wat soepeler te worden en meer naar je voet te vormen. Naar verwachting zal je hier over een tijdje geen last meer van hebben 😊. Veel plezier met jouw Candy Pop slippers & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Bestelde product was snel geleverd. Helaas te groot en retour moeten doen. Ook dit is prima geregeld.
Hi Nathalie, Bedankt voor deze positieve review! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Dominique
Gebeld ivm late bezorging, meteen opgelost dag erna had ik de schoenen. Super dan k aan de medewerkster die toen werkte zij was op die dag alleen. Collegas waren ziek.
Hi Leny, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
zeer tevreden
Hi Carolien, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Dominique
Heel makkelijk om te selecteren op het item wat je wil. Werkt prima!
Hi Anja, Enorm bedankt voor het delen van jouw review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot ziens! 🥰 Liefs, Dominique
Omdat ik een bepaald schoentje zicht van het merk Via Vai waarvan mijn maat overal was uitverkocht, kwam ik op jullie eigen site gerechten werd aangenaam verrast door de keuzemogelijkheid. Heb zelfs een andere schoen gekocht als naar ik op zoek was en ben er erg blij mee!
Hi Aletta, Wat leuk dat je op deze manier bij ons terecht bent gekomen! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het aanbod in onze webshop ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Fantastisch.. prachtige schoenen . Lopen lekker .. ziek er schitterend uit . Goede snelle service. Zeer tevreden!
Hi Erica, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI espadrilles. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
De sandalen zitten super goed. Maat klopt wat niet altijd simpel is met maat 42.
Hi Sofie, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Teddy Bloom sandalen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
In de webshop altijd ruime keuze, bestelde artikelen worden altijd binnen de afgesproken tijd geleverd. Retour is ook snel geregeld, hoewel ik niet vaak iets retour hoef te doen!
Hi Nicolet, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Veel plezier met jouw nieuwe Posy Jen sneakers & hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Dominique
Al jaren is dit mijn favoriete merk schoenen. Mijn laatste paar schoenen gingen na een aantal maanden kapot. Toen ik dit aangaf bij de klantenservice werd ik zo goed geholpen en kreeg ik een nieuw paar toegestuurd.
Hi Jannemien, Wauw, bedankt voor de 10! We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Jij blij, wij blij! 😊 Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Website is heel duidelijk over welke maat je moet nemen en heel tevreden over de snelle levering!
Hi Dorien, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Liefs, Dominique
Snelle levering, netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Overzichtelijke site. Makkelijk in gebruik. Top!
Hi Debbie, Thanks voor het delen van jouw review! Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring met onze webshop hebt gehad ❤️. Hopelijk zien we je nog eens terug! Voor nu heel veel plezier met je Blue Macy loafers! Liefs, Dominique
Hele mooie slippers, zitten als pantoffels.
Hi Karin, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met je Harita Zahra slippers. You'll rock them! Liefs, Dominique
Snelle verzending en schoenen zijn perfect.
Hi Corrine, Wauw, een dikke 10! ❤️ Bedankt voor het grote compliment en heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Altijd verzorgt en correct!
Hi Lilian, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Als je bij Via Vai besteld is je bestelling altijd snel binnen, goed verpakt en fijn dat je de mogelijkheid hebt om je bestelling ergens op te halen en achteraf kunt betalen. De schoenen zijn zo leuk en lopen heerlijk! Je merkt dat het kwaliteit is.
Hi Linda, Een groter compliment kun je ons niet geven ❤️. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over je ervaring met onze webshop. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI loafers, you'll rock them! Liefs, Dominique