Na mijn klacht is het snel en netjes opgelost

Hopelijk ook de Slagter sales!

Prachtige collecties en super snelle levering

Ik vind de schoenen van via vai al jaren fantastisch qua collectie maar ook qua pasvorm. Echt een dikke tien!!

Schoenen zijn mooie kwaliteit Snelle levering De kleur komt goed over een met wat je op internet ziet.

Slordige onvolledige bestelling

5 paar items besteld en in delen binnen met onjuiste info via de mail. Betaling ontvangen van schoenen die ik niet ontvangen had.

Fijne service

Ik heb de schoenen op tijd binnen gehad, en van uitstekende kwaliteit!

Vlot en netjes

Vlot en netjes en snel geleverd.

Netjes en snel

Blij met jullie

Snelle levering uit een mooie collectie schoenen Al jaren fan van Via vai Wel jammer dat je lang moet wachten op je geld als iets retour is gegaan

TOP TOP TOP

Ik koop heel vaak mijn schoenen bij Via VAi. zeer tevreden over kwaliteit en snelle bezorging, evenals de afhandeling bij retour. GA ZO DOOR! Dank je wel :-)

leuke,mooie assortiment schoenen

Zeer voorspoedige levering

Mooie modieuze schoenen en een goede klanten service

Retourneren ging erg eenvoudig en dat vind ik als klant belangrijk

Goede service, goede kwaliteit, prachtige schoenen

Prachtige schoenen

Ondertussen mijn derde paar. VIA VAI zijn voor mij de perfecte schoenen waar ik heerlijk op loop en waar mijn steunzolen in passen. VIA VAI zijn modieuze sportieve schoenen en ik ben er erg blij mee.

Rustige uitnodiging via de mail om de spullen van VIAVAI te bekijken. Schoenen worden getoond vanuit verschillende hoeken. Goede pasvorm, met uitneembaar voetbed; ideaal voor gebruik van steunzolen. Mooie uitstraling!

Top!!!

Had ‘n probleempje!!Dat was prima opgelost door ViaVai Ik zou ze dan ook van harte aanbevelen!! Koop hier volgende keer weer!!!

Super !!

Heb hier in ons eigen dorp/plaats in een zaak leuke via vai gekocht !!

Uitstekend.

Heel blij met mijn mooie sneakers. Vallen precies op maat

In het verleden heel veel schoenen van via vai gekocht. Altijd super tevreden geweest over de looks en leest. Helaas is de maat van mijn voet groter geworden en pas ik maat 42 niet meer. Voor mij zou het ideaal zijn als jullie in de toekomst ook een maar 43 gaan produceren. Alvast bedankt. Ingrid.snijders

Super, leuk dat persoonlijke bericht wat bij mijn bestelling zat

Altijd geweldige kwaliteit schoenen, super snelle levering en top service.

Overzichtelijk

Snelle levering en goed product

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC