Snelle levering en keurig verpakt met een kleine verassing erbij
Hi Marjon, Wauw, bedankt voor de 10! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. Veel plezier met je Celina Luxx sneakers & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Snel, correct en klantvriendelijk
Hi Diane, Wauw, bedankt voor de 10! 🤩 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw stoere Jessy Bright sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Super schoenen, snelle afhandeling met altijd een persoonlijke boodschap, altijd leuk om zo pakketjes te mogen openen.
Hi Mariska, Bedankt voor je enthousiaste review! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. Veel plezier met je Mondi Luz slippers & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Posy Jayde sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Heel correct behandeld
Snelle levering, fantastische schoenen en top klantenservice
Hi Angeline, Enorm bedankt voor de lovende woorden ❤️. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent! Go rock your new sneakers & hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Deze sneakers vallen goed op maat en zijn voor brede voeten een heerlijke schoen. Ook met steunzolen een aanrader.
Hi Jolanda, Wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze sneakers 🥰. Hopelijk zien we je in de toekomst weer eens terug om een nieuw paar VIA VAI's te scoren! Liefs, Dominique
Goed contact en kunnen overleggen. Snelle levering.
Hi Lucy, Wauw, een 10! Super bedankt voor jouw positieve review ❤️. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI tas en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Duidelijke site , makkelijk zoeken en info over evt retourneren en terugbetalen wordt uitgevoerd zoals het er staat
Hi Rida, Enorm bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en alle info hebt kunnen vinden die je zocht. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Dominique
Fijne website, snelle service
Hi Marianne, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze website en service. Heel veel plezier met jouw nieuwe Pepper Yuna sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! 😘 Liefs, Dominique
Had een paar laarzen voor mijn vrouw besteld. Ze vind ze top. Goede keuze geweest.
Hi Gerrit, Wat een ontzettend lief gebaar! Heel leuk om te lezen dat je jouw vrouw hebt verrast met VIA VAI laarzen. We begrijpen dat ze helemaal in de wolken was met deze Lilla Seven boots! 😍 Liefs, Dominique
Snelle service Prima
Hi Hetty, Enorm bedankt voor jouw positieve review over onze service en website. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! ❤️ Liefs, Dominique
Het bestellen via de site was eenvoudig. De kwaliteit heel mooi.
Hi Ellen, Aangenaam verrast, dat horen we heel graag! 🥰 Wat fijn dat je zo tevreden bent over het bestelproces en de kwaliteit van onze schoenen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Ruime keus, bestelling eenvoudig, betaling zonder moeilijk gedoe, levering volgens mails. Wat wil je nog meer?
Hi Rieta, Wat een enthousiasme! We zijn enorm blij met klanten zoals jij 🥰. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met je nieuwe Blue Moon sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop, Rieta! Liefs, Dominique
Hi Joëlle, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Sue Leah sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
2 paar besteld en 1 paar retour. Super snel en helemaal blij met mijn nieuwe witte sneakers.
Hi Petra, Wat maak je ons blij met deze enthousiaste review! 😍 Super om te lezen dat je zo happy bent met je nieuwe VIA VAI sneakers. Wat fijn ook dat ze snel geleverd zijn! Heel graag tot ziens in onze webshop, Petra! Liefs, Dominique
Hi Kelly, Bedankt voor jouw positieve review over onze service. We zijn blij met klanten zoals jij! ❤️ Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Snelle service en mooie en hip design.
Hi Ans, Wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webshop, Ans! 🥰 Liefs, Dominique
Hi Susanna, Wauw, bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! 😘 Liefs, Dominique
het is een beetje 'mijn schoenenmerk' geworden.
Hi Marieke, Bedankt voor de lovende woorden! ❤️ Wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over de VIA VAI collectie. Hopelijk zien we je snel weer eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Hi Jet, Wauw, een 10! Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Dominique
Super snel geregeld en de volgende dag binnen.
Hi Irene, Wat maak je ons blij met dit compliment ❤️. Wat fijn om te lezen dat je bestelling zo snel binnen was. Dankjewel Irene, go rock your Sue Rose sneakers! Liefs, Dominique
Snelle levering en snelle afhandeling
Hi Alexandra, Super bedankt voor de 10! 🥰 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en service. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Mooie schoenen. Na een aantal keer inlopen, lopen ze hartstikke fijn. Ook geschikt voor zooltjes :)!!
Hi Rosanne, Wauw, een dikke 10! Bedankt voor het delen van je enthousiasme over onze schoenen. Wij zijn enorm blij met klanten zoals jij ❤️. Go rock your new VIA VAI's! Liefs, Dominique
Lopen fantastisch.
Hi Jeanette, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe VIA VAI sneakers. You'll rock them! 😘 Bedankt voor je positieve review & hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique