Hele leuke sneakers gekocht.
Hi Arenda, Enorm bedankt voor het delen van jouw positieve review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over je nieuwe VIA VAI sneakers. You will rock them! 😘 Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Goede ervaring met ViaVai laarzen Nu voor de tweede keer sneakers besteld. Ik mis het comfort wat bij jullie merk hoort. Daarnaast klopte maatadvies op de website niet. Ik denk dat ik zeker een maat groter had moeten bestellen.
Hi, Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Fijn om te lezen dat je over VIA VAI laarzen tevreden bent, maar jammer dat je niet dezelfde ervaring hebt gehad met onze sneakers. Naast dat we staan voor een hoge kwaliteit, streven we ook altijd naar een goede pasvorm en maatvoering. We willen je bedanken voor je kritische en waardevolle feedback. Dit nemen we weer mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Dominique
Gemakkelijke schoenen. Vlotte levering. Spijtig dat er zo weinig winkels in mijn buurt Landen een aantal voorbeelden als toepassen hebben.
Hi Frida, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de sneakers en snelle levering 😊. Wellicht kun je eens een kijkje nemen in onze storelocator. Mocht je een keer een dagje ergens anders gaan shoppen, vind je hier de winkels die VIA VAI verkopen. https://www.viavaishoes.com/be/winkels Veel plezier met je nieuwe VIA VAI sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop, Frida! ❤️ Liefs, Dominique
Reeds vijf paar sneakers in mijn bezit. Het leuke is: ze zitten allemaal perfect terwijl ze toch telkens vernieuwend zijn. Slechts één paar vind ik minder comfortabel omdat voor mij de zool niet voldoende soepel is (coco tess). Op de levering van ViaVai is helemaal niets aan te merken.
Hi Chantal, Wat gaaf om te lezen dat je groot fan bent van onze sneakers 🥰. Ons designteam laat zich ieder seizoen weer inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen in de fashionwereld. Bedankt voor jouw waardevolle feedback wat betreft de pasvorm van de Coco Tess. Mocht je tijdens je zoektocht behoefte hebben aan advies over de pasvorm of meer willen weten over de zool van een sneaker, neem dan gerust contact met ons op. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop om mooie sneakers te scoren! ❤️ Liefs, Dominique
Mooie modellen, snelle levering, goede kwaliteit
Hi Lena, Bedankt voor de complimenten! We zijn enorm blij met klanten zoals jij 🥰. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
M’n bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Een mooi doosje met een m lief briefje erbij. Echt n kadootje.
Hi Caroline, Wauw, een 10! Enorm bedankt voor jouw enthousiaste review. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. Liefs, Dominique
Snelle reacties, goede verwerking van retouren
Hi Marjolein, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn de je zo tevreden bent over onze service 😊. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze webshop! Liefs, Dominique
Schoenen kwalitatief heel mooi en goed, zowel uiterlijk als pasvorm. Goed Verpakt met een lief persoonlijk kaartje, dank alweer. Ingrid
Hi Ingrid, Enorm bedankt voor het mooie compliment! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers! Liefs, Dominique
Zeer tevreden en sneller levering
Hi Caroline, Bedankt voor het achterlaten van je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent en je schoenen snel geleverd zijn. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You will rock them! 😘 Liefs, Dominique
De service en schoenen van Via vai vind ik top. Ik ben alleen niet blij met UPS. ik wil een paar retourneren maar UPS heeft zo weinig inlever punten in de buurt dat dat me er van weerhoudt om nog te bestellen.
Hi Mireille, Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat je enthousiast bent over onze service en schoenen 😊. Een retourpakketje kun je ook altijd naar een DHL ServicePoint brengen of bij jou thuis laten ophalen door DHL (+€1,00). Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben bij het retourneren, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee! Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! ❤️ Liefs, Dominique
Snelle service en levering. Prachtige collectie schoenen.
Hi Greet, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze collectie. Veel plezier met jouw VIA VAI's & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Goede service, snel geleverd in goede verpakking
Hi Diete, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Heb mijn bestelling probleemloos kunnen retourneren zonder extra kosten. Had zelfs nog een geschreven kaartje erbij in zitten ivm complimenten dag voor de vrouw.
Hi Anja, Dat complimentje heb je dik verdiend! 😘 Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Op de een of andere manier was er een verkeerd huisnummer in de bestelling terechtgekomen. Helaas schoenen terug gestuurd. Uiteindelijk een week later de schoenen toch bezorgd gekregen en ze zijn leuk! Goede pasvorm maar dat wist ik al omdat ik er meerder schoenen van heb.
Hi Elian, Yay, wat fijn dat je zo blij bent met je nieuwe VIA VAI sneakers! Dan waren ze het wachten sowieso waard 🥰. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Alles netjes en duidelijk en wat er in de mail geschreven wordt, is zo.
Hi Heidi, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! 😘 Liefs, Dominique
Duidelijke foto's en goede omschrijving. Ook was de bestelling snel afgeleverd en is het fijn dat je voor achteraf betalen kunt kiezen.
Hi Marlene, Enorm bedankt voor het compliment! 🥰 Fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling en de levering. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, VIA VAI
Koop niets anders dan Via Vai. Enigste schoenen die lekker zitten en leuk en mooi zijn.
Hi Jolanda, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, VIA VAI
Leuke trendy schoen van goede kwaliteit Pasvorm conform de maatvoering
Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, VIA VAI
Mooie schoenen. Snelle levering. Klantvriendelijk. Echt een aanrader. Ans
Hi Ans, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, VIA VAI
Helaas valt voor mij dit merk vaker niet op maat. Ik heb dan 40,5 nodig. Maar vind de schoenen geweldig.
Hi Manon, Super bedankt voor je review! Wat jammer dat de schoenen die je hebt besteld niet goed op maat vielen. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je zit! 🖤 Liefs, VIA VAI
Snelle levering van producten en snelle reactie op de mail!
Hi Sharien, Dank je voor je feedback en wat vervelend dat je retourzending nog niet correct verwerkt is. Normaal gesproken wordt een retourzending na ontvangst in ons magazijn altijd binnen enkele dagen verwerkt, dus heel vreemd dat dit nu niet het geval is. Ik ga voor je op onderzoek uit wat hier mis is gegaan en kom hier bij je op terug! Liefs, Liz
Original review
Snelle levering van producten maar ik wacht nu al meer dan 10 dagen op mijn terug betaling dus dat valt erg tegen! Daardoor zou ik jullie niet aanbevelen
Helaas zijn de door mij teruggestuurde schoenen niet gecrediteerd. I.p.v. crediteren zijn de schoenen nogmaals afgeschreven. De klantenservice reageert wel, maar handelt dit niet goed af. Op de mail van afgelopen donderdag heb ik geen reactie gehad. Dit is heel vervelend, hopelijk wordt deze fout snel hersteld.
Hi Monique, Bedankt voor je review en wat vervelend dat dit niet goed gaat. Ik ga er voor zorgen dat CS contact met je opneemt hierover en we gaan er voor zorgen dat dit z.s.m. word opgelost!
Werk in de horeca, loop gemiddeld 6 dagen in de week gemiddeld 10 uur per dag op deze schoenen( heb er meerdere kleuren/modellen) en heb geen zere voeten in de late avond/nacht.
Hi Jolanda, Wat een mooi compliment! Heel fijn om te lezen dat de schoenen zo lekker zitten en je er urenlang op kunt lopen 😊. We hopen je snel weer te zien in onze webshop! Liefs, VIA VAI
Uitstekend!
Hi Dorothea, Bedankt voor het achterlaten van je review! Fijn om te lezen dat je nieuwe VIA VAI's snel en goed bezorgd zijn. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop 😊. Liefs, VIA VAI
Goede ervaring die voor herhaling vatbaar is
Hi Kristel, bedankt voor jouw mooie review! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen & we zien je graag terug op onze webshop. 🧡 Liefs, VIA VAI