Hele leuke sneakers gekocht.

Tegengevallen

Goede ervaring met ViaVai laarzen Nu voor de tweede keer sneakers besteld. Ik mis het comfort wat bij jullie merk hoort. Daarnaast klopte maatadvies op de website niet. Ik denk dat ik zeker een maat groter had moeten bestellen.

Top sneakers

Gemakkelijke schoenen. Vlotte levering. Spijtig dat er zo weinig winkels in mijn buurt Landen een aantal voorbeelden als toepassen hebben.

perfecte sneaker

Reeds vijf paar sneakers in mijn bezit. Het leuke is: ze zitten allemaal perfect terwijl ze toch telkens vernieuwend zijn. Slechts één paar vind ik minder comfortabel omdat voor mij de zool niet voldoende soepel is (coco tess). Op de levering van ViaVai is helemaal niets aan te merken.

Mooie modellen, snelle levering, goede kwaliteit

Snelle service van het allerbeste schoenen- en laarzen merk voor hippe Hollandse benen

M’n bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Een mooi doosje met een m lief briefje erbij. Echt n kadootje.

Snelle reacties, goede verwerking van retouren

Schoenen kwalitatief heel mooi en goed, zowel uiterlijk als pasvorm. Goed Verpakt met een lief persoonlijk kaartje, dank alweer. Ingrid

Zeer tevreden en sneller levering

Snelle service mooie schoenen

De service en schoenen van Via vai vind ik top. Ik ben alleen niet blij met UPS. ik wil een paar retourneren maar UPS heeft zo weinig inlever punten in de buurt dat dat me er van weerhoudt om nog te bestellen.

Snelle service en levering. Prachtige collectie schoenen.

Keurige service, netjes verpakt.

Goede service, snel geleverd in goede verpakking

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Heb mijn bestelling probleemloos kunnen retourneren zonder extra kosten. Had zelfs nog een geschreven kaartje erbij in zitten ivm complimenten dag voor de vrouw.

Op de een of andere manier was er een verkeerd huisnummer in de bestelling terechtgekomen. Helaas schoenen terug gestuurd. Uiteindelijk een week later de schoenen toch bezorgd gekregen en ze zijn leuk! Goede pasvorm maar dat wist ik al omdat ik er meerder schoenen van heb.

In 1 woord top

Alles netjes en duidelijk en wat er in de mail geschreven wordt, is zo.

Goede en snelle service

Duidelijke foto's en goede omschrijving. Ook was de bestelling snel afgeleverd en is het fijn dat je voor achteraf betalen kunt kiezen.

Geweldige schoenen

Koop niets anders dan Via Vai. Enigste schoenen die lekker zitten en leuk en mooi zijn.

Goede kwaliteit schoenen

Leuke trendy schoen van goede kwaliteit Pasvorm conform de maatvoering

Mooie schoenen. Snelle levering. Klantvriendelijk. Echt een aanrader. Ans

Super service en mooie schoenen

Helaas valt voor mij dit merk vaker niet op maat. Ik heb dan 40,5 nodig. Maar vind de schoenen geweldig.

Erg tevreden

Snelle levering van producten en snelle reactie op de mail!

Crediteren

Helaas zijn de door mij teruggestuurde schoenen niet gecrediteerd. I.p.v. crediteren zijn de schoenen nogmaals afgeschreven. De klantenservice reageert wel, maar handelt dit niet goed af. Op de mail van afgelopen donderdag heb ik geen reactie gehad. Dit is heel vervelend, hopelijk wordt deze fout snel hersteld.

Geweldig !!!!!!

Werk in de horeca, loop gemiddeld 6 dagen in de week gemiddeld 10 uur per dag op deze schoenen( heb er meerdere kleuren/modellen) en heb geen zere voeten in de late avond/nacht.

Snelle en goed verzorgde levering van goed produkt!

Uitstekend!

Mooie producten en snelle levering

Goede ervaring die voor herhaling vatbaar is

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC