Mooie producten en snelle levering

Goede ervaring die voor herhaling vatbaar is

Goed met een verbeterpunt

De bestelling plaatsen ging prima. Maar ik kreeg geen bevestiging via de mail waardoor ik twijfelde of het wel goed gegaan was. Pas toen ik bericht van de pakketdienst kreeg dat het afgehaald kon worden was de twijfel weg.

Dit is mijn vierde paar, hele mooie schoenen, Ze lopen ook nog eens heerlijk en een goed voetbed.

Mooie site

Het enige minpuntje vind ik dat het inloggen in mijn account niet lukt! Het invullen van gebruikersnaam en wachtwoord gaat goed maar bij het invullen van de code” het grijze gedeelte met cijfers/letters geeft hij altijd aan dat het niet juist is waardoor het inloggen niet lukt en ik dan maar als gast bestel.

Mooie goede schoenen.

Goed.

Goede info op de site, met duidelijke foto's. En het belangrijkste: leuke schoenen. Meestal koop ik schoenen in een winkel omdat ik ze wil passen. Volgens mij kon ik niet vinden welke winkels de schoenen verkopen, zodat ik daar naar toe kon gaan (maar kan ook aan mij liggen dat ik dat niet gevonden heb). Dat zou ik wel fijn vinden omdat schoenen nogal kunnen verschillen per merk. Het persoonlijke briefje van een medewerkster bij de schoenendoos, is ook een goede zet -> toch het idee dat een verkoopster je helpt en er iemand persoonlijk zorg voor draagt.

Heerlijke schoenen

Snelle bezorging. Altijd leuke en heerlijk zittende schoenen

Makkelijk, snel en een top product!

Makkelijke site, super snelle verwerking en bezorging. Ben ook nog eens erg blij met de aankoop. Top!!!

Fijne en mooie sneakers

Ik heb diverse sneakers en booties van ‘t merk Via Vai, mooi en zitten heerlijk door fijn voetbed .

Fast delivery and great quality

Fast delivery and great quality

Super snel en makkelijk retour sturen

Zie opmerking Snelle levering en retour sturen makkelijk en netjes ivm contact

Goede aankoop kwaliteit prima

Via via is een leuke ontdekking,mooie collectie

Tevreden

Heb pas geleden een paar sneakers gekocht bij Via Vai. De sneakers Nora Sade beige van €149,95. Geweldige sneaker,Geweldige pasvorm en kwaliteit, lopen heerlijk, zoals ik gewend ben van Via Vai. Wel vreemd dat ze een week later ineens €159,95 zijn.

Snel, altijd prima kwaliteit maar ook als het niet past geen gedoe en kan het gewoon terug waardoor je je niet bezwaard voelt om het nog een ste proberen en dan heb je wel de goede schoenen

Bestelling wordt snel geleverd. Bij een klacht over een product een passende oplossing. Klantvriendelijkheid is top!

Goede snelle levering

Leuk dat kaartje met handgeschreven tekstje in de doos!

Top, Reageert snel, teug betaling ook snel, En nu heel blij met mijn sneakers

geweldig

Lopen heerlijk, goed materiaal alleen de prijs is hoog.

Helaas paste schoen niet bij mij, snelle retour afhandeling

Twee uitvoeringen besteld, foto voldeed prima. Maatvoering perfect.

Niet goede informatie op de site en retourlabel werkt niet

Ik had een paar laarzen besteld in de sale. Toen ik de laarzen kreeg was duidelijk te zien dat deze laarzen waren gedragen. Daarvoor vond ik ze nog te duur in de sale. Daarom heb ik ze retour gestuurd. Het was beter geweest dat ze dit op de site hadden vermeld en aangeprezen als 2e hands/2e kans. Het retour sturen leverde helaas ook strubbelingen op. Het blijkt dat het retourlabel niet te gebruiken is voor DHL.

Goed geregeld kwa versturen en ook kwa retour. Fijne service.

Snelle verzending, makkelijk retourneren. Goede service.

Beste VIA VAI, Bedankt voor de geweldige service. Snelle levering, zeer handig retoursysteem. Professionele communicatie. En het belangrijkste - geweldige schoenen. Het is een genoegen om uw klant te zijn.

Snelle levering, gezellig ingepakt met een persoonlijk berichtje.

Op tijd geleverd! Artikel zoals beschreven!

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC