Het voelt als het ontvangen van een cadeautje!!

Het ontvangen van m'n schoenen voelde echt als een cadeautje! Leuk persoonlijk kaartje in de doos, een attentie ter aanleiding van Valentijn. Echt een feestje! :-)

Netjes en vertrouwd

Zelfs, met de vraag, meten ze voor jou de schaftbreedte op.

Bestelling was heel netjes ingepakt, hartstikke leuk met een handgeschreven kaartje erbij en omdat het rond Valentijnsdag was zat er nog een lolly in hartvorm bij. Echt heel erg leuk. Grote klasse.

Quick Personal And perfect

Geweldige service

Super snelle levering. Altijd met zorg mooi verpakt

Mooie verpakking snelle services

Prima ervaring

Alles ging prima

Altijd Positief, fijne schoenen

Goed vriendelijk geholpen!

Een vraag van mij. Kant die niet een twee drie te beantwoorden was. Snel en vakkundig ook vriendelijk geholpen.

Ben zeer tevreden

Heb mijn laarzen op tijd ontvangen . Ben er erg blij mee

Snelle levering en terugbetaling

Snelle levering! Had 2 paar besteld omdat ik niet wist of welke maat zou passen. 1 paar terug gestuurd, mail van retour ontvangen en snelle terugbetaling!!

Prima service!! En mooie kwaliteit boots!

Perfect shoes and quick delevery ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snel duidelijk netjes verassing bij in Alles voelde als een groot cadeau ontvangen Mooi verpakt, mooie attentie leuke kaart wat lekkers er bij en prachtige schoenen.

Prima service!!

Heb er al meerdere schoenen gekocht,en altijd even goed. Heel netjes verpakt.

Leuke collectie en een heerlijke pasvorm

Nadat de levering niet ging zoals was aangegeven heb ik een bericht gestuurd en dat werd heel snel beantwoord. Daarna snel opgelost en de volgende dag toch mijn schoenen geleverd gekregen.

Snelle service.

Snelle services. Schoenen met goede comfort. Aflevering met een persoonlijk kaartje. Voor een Nederlands bedrijf jammer dat dit in het Engels. Tussen Kaatsheuvel en Drunen praten we nml gewoon nl

Correct qua levering en product is exact zoals afbeelding op de site

Betrouwbaar

Snelle levering en goed service!

goede service,vlotte levering

Goede service.mooie schoenen.zitten passend

Mijn favoriete merk

Goed merk, snelle levering en retour.

Snelle levering, mooi en zorgvuldig verpakt en snelle afwikkeling bij retourneren!

Bestelling

Retourbetaling duurt lang

Heel goed!

Mooie schoenen, snelle levering!

mooie collectie!

een minpunt vind ik dat er geen retouretiket wordt bijgeleverd! hierdoor zou ik niet bestellen omdat ik niet in het bezit ben van een printer.

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC