Het ontvangen van m'n schoenen voelde echt als een cadeautje! Leuk persoonlijk kaartje in de doos, een attentie ter aanleiding van Valentijn. Echt een feestje! :-)
Dank je wel voor je mooie review Celine. We pakken jouw schoenen met erg veel zorg en liefde in waardoor het een echt cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Zelfs, met de vraag, meten ze voor jou de schaftbreedte op.
Dank je wel voor je mooie review Jantina. En die goede service mag je natuurlijk ook van VIA VAI verwachten! Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Bestelling was heel netjes ingepakt, hartstikke leuk met een handgeschreven kaartje erbij en omdat het rond Valentijnsdag was zat er nog een lolly in hartvorm bij. Echt heel erg leuk. Grote klasse.
Dank je wel voor je mooie review Linda. We pakken jouw schoenen met erg veel zorg en liefde in waardoor het een echt cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Quick Personal And perfect
Thank you Annette for your great review. We hope to see you soon back on our webshop. For now, enjoy your VIA VAI's.
Super snelle levering. Altijd met zorg mooi verpakt
Dank je wel voor je mooie review Ida. We pakken jouw schoenen met erg veel zorg en liefde in waardoor het een echt cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Prima ervaring
Dank je wel voor je mooie review Marjolein. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Altijd Positief, fijne schoenen
Dank je wel voor je mooie review Erna. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Een vraag van mij. Kant die niet een twee drie te beantwoorden was. Snel en vakkundig ook vriendelijk geholpen.
Dank je wel voor je mooie review Dorien. Die goede service mag je ook van VIA VAI verwachten. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Heb mijn laarzen op tijd ontvangen . Ben er erg blij mee
Dank je wel voor je mooie review Enny. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Snelle levering! Had 2 paar besteld omdat ik niet wist of welke maat zou passen. 1 paar terug gestuurd, mail van retour ontvangen en snelle terugbetaling!!
En dat is het voordeel van het makkelijk online shoppen van tegenwoordig! Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's Ellen. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Dank je wel voor je mooie review Diana. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Prima service!! En mooie kwaliteit boots!
Dank je wel voor je mooie review Petra. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Perfect shoes and quick delevery ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Thank you for your great review Lene. Enjoy your beautiful VIA VAI's. You'll rock them!
Snel duidelijk netjes verassing bij in Alles voelde als een groot cadeau ontvangen Mooi verpakt, mooie attentie leuke kaart wat lekkers er bij en prachtige schoenen.
Dank je wel voor je mooie en lieve review Lidwine. We pakken jouw schoenen met veel liefde in zodat het een echt cadeautje is om uit te mogen pakken. Heel erg veel plezier gewenst van al jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Heb er al meerdere schoenen gekocht,en altijd even goed. Heel netjes verpakt.
Dank je wel voor je mooie review Wilma. We pakken jouw schoenen met veel liefde in zodat het een echt cadeautje is om uit te mogen pakken. Heel erg veel plezier gewenst van al jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Nadat de levering niet ging zoals was aangegeven heb ik een bericht gestuurd en dat werd heel snel beantwoord. Daarna snel opgelost en de volgende dag toch mijn schoenen geleverd gekregen.
Fijn om te lezen dat wij je zo snel hebben kunnen helpen. Dat mag je ook van VIA VAI verwachten. Heel erg veel plezier van jouw nieuwe VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Snelle services. Schoenen met goede comfort. Aflevering met een persoonlijk kaartje. Voor een Nederlands bedrijf jammer dat dit in het Engels. Tussen Kaatsheuvel en Drunen praten we nml gewoon nl
Dank je wel voor je review Thera.
Betrouwbaar
Dank je wel voor je mooie review Jane. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Snelle levering en goed service!
Dank je wel voor je mooie review Lia. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Goede service.mooie schoenen.zitten passend
Dank je wel voor je mooie review Elly. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Dank je wel voor je mooie review Mathilde. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Snelle levering, mooi en zorgvuldig verpakt en snelle afwikkeling bij retourneren!
Dank je wel voor je mooie review Marina. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Retourbetaling duurt lang
Dank je wel voor je review Magda. Wat vervelend dat de terugbetaling langer op zich heeft laten wachten. Dit is absoluut niet de bedoeling. Mijn collega's van Customer Service hebben mij laten weten dat de retour afgelopen maandag, 14-02-2022, is verwerkt!
Mooie schoenen, snelle levering!
Dank je wel voor je mooie review. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
een minpunt vind ik dat er geen retouretiket wordt bijgeleverd! hierdoor zou ik niet bestellen omdat ik niet in het bezit ben van een printer.
Dank je wel voor je review Karin. Als je mijn collega's van Customer Service een Whatsappje/ mailtje stuurt of belt, dan sturen zij heel je heel gemakkelijk een QR code op die je later aan de bezorger kan laten zien. Dan hoef je ook geen label meer uit te printen! We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop.