Prima! Bestelling en levering goed gegaan!

Dit was voor mij de 1e keer, dat ik mooie schoenen bij VIA VAI heb besteld. Jammer alleen, dat enkele dagen later, de prijs fors omlaag is gegaan precies van de model die ik al in huis had: Alexis Zen. Als ik dat geweten had, dan zou ik nog 1 weekje hebben gewacht. Ik ben tevreden over de schoenen, maar de aankoop zelf heeft daardoor geen fijne nasmaak. Enkele dagen later heeft de customerservice gereageerd op bovenstaande. Zij hebben het heel netjes verholpen door het bedrag van het verschil te storten op mijn rekening. Door deze professionele handelen voel je je een waardige klant. Persoonlijke behandeling z.a. handgeschreven kaartje en zorgzaamheid voor de naam van jullie bedrijf. Top! Dank u wel!

Goede service fijne schoenen

Hoge sneakers gekocht snel geleverd en zitten heerlijk!

Prima.

Nette, snelle levering

Fast deliveries - nice products - amazing customerservice

Fast deliveries - nice products - amazing customerservice

Sneller dan gedacht de sneakers in huis en minder omslachtig dan via een tussenpersoon

Zeer mooie en fijne schoenen

Topschoenen..mooie kwaliteit..het enige nadeeltje is dat ik ze altijd wel eerst moet inlopen....(maar daarna zitten ze als pantoffeltjeszo comfortabel.!:-)

Fantastische schoenen en geweldige service!

Al jaren mijn favoriete merk, lopen als pantoffels en de kwaliteit is fantastisch.

Goed snelle levering

Snelle levering top

Snelle levering en goede service!

Laarzen besteld welke toch iets te krap waren. Geretourneerd en netjes op tijd mijn geld ontvangen.

Mooie schoenen, persoonlijk tintje

Via Vai is een erg mooi merk. Ik pas helaas niet alles door een wat bredere voet en hogere wreef, maar als het goed zit dan loop je er eindeloos op. In de doos zit dan nog een persoonlijk bedankje of zoals nu met Valentijn een lief kadootje. Erg blij met dit kwalitatieve en veelzijdige merk!

Snel, heel attent zowel via mail als telefonisch.

Aandacht en heel service gericht. Had per ongeluk 2x dezelfde sneakers besteld, kreeg keurig gelijk telefonisch bericht hierover. Gelijk één order geannuleerd. Top! Dank hiervoor, Eveline van de Hoef

Kwaliteit

Altijd mooie kwaliteit en pasvorm perfect!

Is een prima website

Alles wordt netjes afgehandeld

Goede website

Wat een verrassing dat er een handgeschreven kaart bij mijn schoenen zat! Leuk en heel attent!

Altijd super blij met mijn schoenen

Super mooie schoenen, lopen voor een 10.

prima overzichtelijke website

mijn bezoek heeft geresulteerd in de aanschaf van prachtige sneakerd

Super sko og støvler

Hurtig og korrekt levering.

• Vil du anbefale os? Ja

snelle en correcte levering

Super snelle levering en mooi ingepakt. Leuke kaart er bij met persoonlijk berichtje, ik kan weer heerlijk lopen op mijn nieuwe sneakers

Goed op de hoogte gehouden van wanneer de schoenen kwamen.

Gewoon goed en leuk dat ze er echt kadootje van maken met de doos in een leuke tas!

Alles overzichtelijk en duidelijk

Klantenservice was snel in reactie

Ik kon niet betalen met Ideal, liep elke keer vast. De klantenservice via de Whatsapp was snel met reageren en oplossen.

tip! Zet bij de schoenen hoe ze vallen. Bijv. Smal model. Ik heb nu een maat groter dan ik normaal heb. En heb toch al 6 paar via vai's

artikel perfect maar helaas voor mij te zwaar :(

Duidelijk overzichtelijk en mooie site

Goede levering en retour voorwaarden Mooie artikelen goed verpakt met een persoonlijk kaartje erbij!

Top gehandeld

Had een paar laarzen binnen gekregen met vlekken. En ik kreeg gelijk nieuwe opgestuurd en kon met het retour formulier die met de vlekken retourneren. Nou vindt ik dat eigenlijk wel normaal als je zulke laarzen krijgt maar dit ging razend snel. Dus tevreden.

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC