Had per ongeluk t verkeerde pakket retour meegegeven aan de postbode maar de aardige dame bij de klanten service heeft dit snel opgelost! Top service
Dank je wel voor je mooie review Miranda. Die service mag je natuurlijk ook van VIA VAI verwachten. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Mooie laarzen, had stevige laarzen gewild niet dat ze afzakten voor de rest zijn deze super mooi!
Dank je wel voor je mooie review. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Netjes ontvangen met een leuke persoonlijke kaart van viavai. Ik hou echt van hun schoenen en zitten gewoon super lekker en kan er een hele dag met gemak op werken. Met 1 paar zelfs 3 jaar gedaan. Sommige vinden de schoenen prijzig, maar als je er zolang mee doet en het zijn zulke goede schoenen is het eigenlijk een koopje!
Wauw, dank je wel voor je mooie review Kelly. Jij bent een echte VIA VAI fan. Wij pakken jouw schoenen met veel liefde in zodat het een echt cadeautje wordt om uit te mogen. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Goede kwaliteit en een goede pasvorm!
Dank je wel voor je mooie review Liesette. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Tevreden
Dank je wel voor je mooie review Suzanne. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Dank je wel voor je mooie review Jeanine. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
I am very happy with the Anika Beau boots! Comfy and classy.
Thank you for your great review Silvia. Enjoy your brand new VIA VAI's. We hope to see you soon back on our webshop!
snelle service en lief kaartje bij de schoenen wat het dan net weer wat persoonlijker maakt! En heerlijke schoenen natuurlijk van Via Vai!
Dank je wel voor je mooie review. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het een echt cadeautje wordt om uit te pakken. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Prachtige chelsea boots en snelle verzending!
Nieuwe besteld, alleen die zijn helaas al 2 weken zoek bij DHL! Telefonisch word ik goed bij gestaan, alleen helaas nog steeds mijn schoenen niet.
Super snel geleverd
Dank je wel voor je mooie review Hetty. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Heel snel geleverd en heel blij met mijn laarsjes!
Dank je wel voor je mooie review Barbara. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Hele snelle levering, verzorgd
Dank je wel voor je mooie review Sandra. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Mooie schoenen, altijd hip en comfortabel
Dank je wel voor je mooie en lieve review Maddy. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Onderscheidend, mooi materiaal en altijd fijn zit-comfort.
Dank je wel voor je mooie en lieve review Alet. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Wel even inlopen, nog beetje stug.
Dank je wel voor je review Claudia. Ik hoop dat je ondertussen al veel plezier kunt hebben van je VIA VAI's. Mocht dit niet zo zijn kun je altijd even contact opnemen met onze Customer Service afdeling!
Mooie en kwaliteitsvolle schoenen, snelle levering, achteraf betalen is mogelijk, geen leverings- en retourkosten, snelle afhandeling, ik ben heel tevreden. Top!
Dank je wel voor je mooie en lieve review Martine. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Super vriendelijk en informeren je goed Zo zou het altijd moeten Chapeau !
Dank je wel voor je mooie en lieve review Beppie. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Goede kwaliteit schoenen en super snel bezorgd
Dank je wel voor je mooie review Jolanda. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Met extra aandacht verpakt en snelle levering
Dank je wel voor je mooie review Nicolien. We pakken jouw schoenen met heel veel liefde in zodat het een echt cadeautje wordt om uit te pakken. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Erg tevreden over de website en de service. Top!
Dank je wel voor je mooie review Marieke. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Vandaag besteld, Morgen in huis.. Goed verpakt . Prachtige schoenen. De website werkt heel logisch.
Dank je wel voor je mooie review Elly. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Netjes verpakt, snel geleverd,… alles volgens plan !
Dank je wel voor je mooie review Kristel. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
good webshop
Thank you for your good review Helle. We hope to see you soon on our webshop again!
Ik kon digitaal de laarzen die ik wilde niet bestellen. Met Debbie gechat. Zij heeft erg haar best gedaan om dit op te lossen! Toen de laarzen binnenkwamen, zat er zelfs een persoonlijk geschreven briefje van Debbie, aan mij gericht, bij. Dat het fijn voor mij was, dat ik het gelukt was én ze wenste mij veel draagplezier
Dank je wel voor je mooie review Marja. Een prachtig compliment voor ons als bedrijf. Heel erg veel plezier gewenst van jouw VIA VAI's. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!