Snelle service, heldere website

Erg tevreden over de website en de service. Top!

Uitstekend.

Vandaag besteld, Morgen in huis.. Goed verpakt . Prachtige schoenen. De website werkt heel logisch.

Super tevreden van de snelle, goede service !

Netjes verpakt, snel geleverd,… alles volgens plan !

good service

good webshop

Heel professioneel geholpen door Debbie!

Ik kon digitaal de laarzen die ik wilde niet bestellen. Met Debbie gechat. Zij heeft erg haar best gedaan om dit op te lossen! Toen de laarzen binnenkwamen, zat er zelfs een persoonlijk geschreven briefje van Debbie, aan mij gericht, bij. Dat het fijn voor mij was, dat ik het gelukt was én ze wenste mij veel draagplezier

Snel en naar verwachting!

Snel geleverd en de kwaliteit weer zoals in ben gewend ! Mijn voeten zijn altijd blij met via Vai !

Goed!

Alles was keurig geregeld. De bestelling. Maar ook het terug sturen. Snel het geld retour ontvangen !

Super merk !!

Alles goed geregeld

Prima service en kwaliteit

De boots waren helaas te groot. Retour gestuurd. Makkelijk en snel verwerkt. Prima service.

Goede sneakers, super service

Mijn zoveelste paar besteld. Wat een fijne sneakers en goed gemaakt. Snel geleverd en aardige kaart erbij.

Keurig en persoonlijk

Bij de aankoop zat een persoonlijk geschreven kaartje. Dat geeft een extra leuk gevoel als je iets online besteld hebt.

Snelle bezorging en afhandeling van mijn retourzending

Fijne webshop, snelle levering

Keurig verpakt en snelle levering!

Keurig verpakt en snelle levering!

Snelle levering en goed product

Rustig thuis winkelen en dan een snelle levering. Heerlijk dat je niet lang op je nieuwe schoenen hoeft te wachten.

Vai vai zorgt voor een beleving

Van bestelling tot het dragen van de schoen ervaar je kwaliteit en service

Schitterende schoenen

Fijne shop,goede service. En heel mooie schoenen

Netjes

Ik had sneakers online besteld. Na paar dagen dragen was er een probleem met mijn buitenzool. Bij het stappen maakte die steeds een " kraak" geluid. Ik heb dan een mail gestuurd en zonder enig probleem heb ik een nieuw paar mogen ontvangen. TOP service maar uiteraard Very Nice Snaekers!

Prima klantenservice

Er waren enkele problemen met website en ik was mijn soldenprijs ineens kwijt. Zowel telefonisch als via Whatsapp goede klantenservice en werd het probleem opgelost. Top!

Via Vai mijn favoriete merk!

Super gave schoenen! Ik word er dan ook altijd heel blij van als mn bestelling is geleverd!

mooie laarsjes

prima, mooie laarsjes beetje ruim maar met sokjes passen ze prima. netjes bezorgd

Snelle service en top kwaliteit

Snelle service en top kwaliteit schoenen

Top, net als de schoenen, laarzen en sneakes..

Top, net als de schoenen, laarzen en sneakes..

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC