Snelle levering van heerlijke laarzen
Dank je wel voor je mooie review Nancy. We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst en stay safe!
Kreeg ook nog een spuitbus erbij. Vond ik erg netjes en was er blij mee
Dank je wel voor je mooie review Wouthilde. We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Very good service and nice wrapping/box
Thank you so much Rikke for this good review. We hope to see you next year on our webshop again! Stay safe and happy holidays to you.
Goede service,per mail snel vraag op antwoord.
Dank je wel voor je mooie review Sonja. We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Fijn dat ik persoonlijk werd gebeld nadat men zag dat ik een product 3x had besteld. Hierdoor kon het snel worden hersteld.
En die service mag je van het VIA VAI team verwachten Ingeborg! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst.
Gevonden wat ik zocht! Click en go de levering was super snel.
Wauw, een mooier compliment kun je ons niet geven, dank daarvoor Karin! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Goede kwaliteit en service.
Wauw, een mooier compliment kun je ons niet geven, dank daarvoor Nicolette! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
mooie en overzichtelijke website, snel geleverd en het uitpakken is altijd een feestje
Wauw, een mooier compliment kun je ons niet geven, dank daarvoor Yvette! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Na 2,5 jaar veel lopen op mijn Via Vai schoenen waren ze helaas helemaal op. Gelukkig stond hetzelfde model nog in de webshop. Nu loop ik weer met veel plezier op mijn vertrouwde nieuwe schoenen.
Wauw, een echte VIA VAI fan! Een mooier compliment kun je ons niet geven, dank daarvoor Janine! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Levering perfect, helaas voor mij niet de goede pasvorm maar retourneren ook heel makkelijk
Dank je wel voor je review Babs. Helaas was er dit keer geen match. Gelukkig hebben we nog heel erg veel ander moois om uit te kiezen! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Wat voor schoen of laars je ook koopt. Ze zijn altijd mooi, hebben een goede pasvorm en topkwaliteit.
Wat een mooi compliment om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Manon! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Het is een goed passende schoen.
Wat een mooi compliment om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Annemiek! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Prima schoenen en goede kwaliteit. Jammer genoeg waren de schoenen niet op voorraad en werd de aangegeven leverdatum niet gehaald en met een week overschreden zonder een bericht hierover.
Dank je wel voor je review en bruikbare feedback. We gaan hier meteen mee aan de slag en gaan kijken hoe wij onze informatievoorziening kunnen verbeteren. Des al niet te min hopen we je volgend jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst Laura!
Helaas moesten laarzen terug, maar afhandeling ging goed en bedrag werd snel terug gestort.
Dank je wel voor je review Marianne. Helaas was er dit keer geen match. Gelukkig hebben we nog heel erg veel ander moois om uit te kiezen! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Laarzen zien er net zo mooi uit dan op de foto!!!!
Wat een mooi compliment om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Marion! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Leuke modellen en degelijk - plezant om dragen
Wat een mooi compliment om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Gonda! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Schoenen zitten super, de maat is perfect.
Wat een mooi compliment om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Christel! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
En daarnaast een hele toegankelijke en fijne klantenservice!
Wat een mooi compliment om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Karin ! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Zie zin, Mooie laarzen en schoenen en op vragen altijd een reactie. Super
Wat een leuke review om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor José! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Ik had mijn bestelling snel binnen, helaas was de laars te wijdt voor mij en heb ik ze geretourneerd, ook dit proces ging vlot.
Dank je wel voor je review Marina. Helaas was er dit keer geen match. Gelukkig hebben we nog heel erg veel ander moois om uit te kiezen! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Goede service, niks op aan te merken
Wat een leuke review om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Frederike! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Goede ervaring. Sneakers waar snel in huis. Prettig pakket.
Wat een leuke review om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Jolanda! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Wat een leuke review om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Gewoon helemaal goed
Wat een leuke review om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Heleen! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Snel geleverd en prima kwaliteit!
Wat een leuke review om te mogen ontvangen als merk, dank daarvoor Mirjam! We hopen je in het nieuwe jaar weer terug te zien op onze webshop. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!