Volgende keer weer VIA VAI!

Supersnelle levering, prachtig boots, zitten zeer goed, leuk inspiratieboekje en sleutelhanger cadeau gekregen .

Prachtige sneakers, deden volledig aan mijn verwachtingen

Goede kwaliteit in schoenen en laarzen

Helemaal tevreden

Supersnel !

Supersnel !

Mooie sneakers, super snelle levering

Goede kwaliteit, lange wachttijd

De levering liet langer dan beloofd op zich wachten (twee weken). De communicatie met de klantendienst hiervoor verliep wel heel vlot en men was zeer vriendelijk.

Top bedrijf!

Duidelijke site, snelle levering en achteraf betalen mogelijk, top!

Ik had schoenen besteld omdat ze niet in de winkel kon vinden, helaas waren ze toch niet wat ik er van verwachte…heb ze retour gestuurd en dit is keurig netjes en snel allemaal verwerkt.

Prima product en alles is naar wens verlopen

Na aankoop bleek er een stiksel/lus van de nieuwe sneaker los. Dit gemaild en kreeg zonder problemen een nieuw paar toegezonden.

Goede kwaliteit en service

Mooie boots mooie kwaliteit

Tevreden

Mooie zwarte laarzen besteld. Kreeg ze snel binnen, echter een fout in de stiknaad. Er werd vriendelijk geholpen maar uiteindelijk gingen er een aantal dagen overheen voordat ik een nieuw paar binnen had. Ben nu ontzettend blij met de laarzen! Maar als je iets besteld, wil je (althans ik) het ook snel én goed binnen krijgen :)

Mooie schoenen, niet altijd even makkelijk te vinden

Blij met mijn nieuwe schoenen! Goede retour service. De retour afhandeling mag wel sneller. Klarna betaal mogelijk is top.

Snelle bezorging, netjes verpakt en een leuke persoonlijke touch!

Schoenen zijn snel bezorgd! Leuk dat er ook nog een attentie bij zit en een persoonlijke noot! Maakt je product net wat specialer om te ontvangen!

Supersnel

Supersnelle levering. Ook persoonlijk nog even geholpen omdat het adres niet goed stond. Meteen pakket opgesnord, nieuw label erop en de volgende ochtend al bij de Lidl af te halen.

Aandacht voor de klant

Persoonlijk geschreven kaartje bij je bestelling, dat getuigt van aandacht.

Echt super!

De schoenen zijn top en de levering was snel kan niet meer zeggen dan echt heel goed!

Een snelle perfecte levering

Na dat ik ze besteld had waren ze snel bij mij thuis. Goede kwaliteit en lopen fijn. Maar dat mag ook wel voor die prijs.

Alles top geregeld

Alles verliep soepel, duidelijke communicatie en helaas met 1 retour maar kreeg mn geld snel overgemaakt. Kort contact gehad omdat mijn bestelling in delen kwam, ook daar kreeg ik vrij snel reactie op.

Altijd goeie service en netjes te woord gestaan per mail en telefonisch

Snel, goed, en geweldig

En mooie sneakers

Gladly again!

Simple ordering process! Very fast and securely packed delivery. Gladly again!

Keurig optijd geleverd

13 Tielenstraat