Blij met mijn nieuwe schoenen! Goede retour service. De retour afhandeling mag wel sneller. Klarna betaal mogelijk is top.
Dank je wel Suzanne voor je review en opbouwende kritiek. We gaan meteen kijken hoe wij ons retour proces kunnen verbeteren. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Schoenen zijn snel bezorgd! Leuk dat er ook nog een attentie bij zit en een persoonlijke noot! Maakt je product net wat specialer om te ontvangen!
Dank je wel Leoni voor je mooie review. We pakken jouw schoenen met veel liefde in waardoor het een echt cadeautje wordt om uit te pakken. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's gewenst!
Supersnelle levering. Ook persoonlijk nog even geholpen omdat het adres niet goed stond. Meteen pakket opgesnord, nieuw label erop en de volgende ochtend al bij de Lidl af te halen.
En die service mag je ook verwachten van het VIA VAI team. Heel erg veel plezier van jouw schoenen en we hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop!
Persoonlijk geschreven kaartje bij je bestelling, dat getuigt van aandacht.
Dank je wel Annie voor je mooie review. We pakken jouw schoenen met veel liefde in waardoor het een echt cadeautje wordt om uit te pakken. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's gewenst!
De schoenen zijn top en de levering was snel kan niet meer zeggen dan echt heel goed!
Dank je wel Fabienne voor je mooie review. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Na dat ik ze besteld had waren ze snel bij mij thuis. Goede kwaliteit en lopen fijn. Maar dat mag ook wel voor die prijs.
Dank je wel Hanneke voor je mooie review. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Alles verliep soepel, duidelijke communicatie en helaas met 1 retour maar kreeg mn geld snel overgemaakt. Kort contact gehad omdat mijn bestelling in delen kwam, ook daar kreeg ik vrij snel reactie op.
Dank je wel voor je mooie review Lies. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Dank je wel voor je mooie review Silvia!
Altijd goeie service en netjes te woord gestaan per mail en telefonisch
Wat een mooie review Elise, dank daarvoor! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Snel, goed, en geweldig
Dank je wel Sandra voor jouw mooie review. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
En mooie sneakers
Dank je wel Irma voor je mooie review! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Simple ordering process! Very fast and securely packed delivery. Gladly again!
Thank you for your beautiful review Sabine. Enjoy your VIA VAI's. We hope to see you soon again on our webshop.
Keurig optijd geleverd
Dank je wel Marly voor je mooie review. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Heel snel geleverd en heel erg blij met de prachtige laarzen, ze zitten heerlijk.
Wat een mooi compliment Marjolein, dank je wel daarvoor! Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's.
Goede service, snelle levering
Dank je wel voor je mooie review Jacq. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's!
Top, snel afgehandeld
Dank je wel voor je goede review Colinda! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Fijne service
Dank je wel voor je goede review Margriet! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Dank je wel voor je review Elly!
Het online winkelen bij jullie was goed geregeld. De bezorging verliep minder goed...
Wat vervelend om te horen dat de bezorging minder goed liep. Je kunt altijd ons Customer Service team bellen of een berichtje sturen zodat zij met je mee kunnen kijken! Wel heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's gewenst.
Snelle levering, goed geholpen als er iets niet goed is of fout is gegaan.
Wat een mooie review Monica, dank daarvoor! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Snelle levering, geen problemen met retour sturen...ga zo door!
Dank je wel voor je mooie review. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Hele mooie, smalle laars! Erg blij mee!
Dank je wel Mette voor je mooie review. We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop.
Zowel 't online bestellen als bezorgen als retourneren (helaas waren schoenen te wijd) is goed verlopen. Tip : aanbod voor grote en minder wijde schoenen ( F) verruimen.
Original review
Mooie schoenen, maar is goed. Snel geleverd.
Dank je wel voor je review!
Wat een leuke review Ineke, dank je wel daarvoor! We hopen je binnenkort weer terug te zien op onze webshop.