Had schoenen in verkeerde kleur geleverd gekregen. Binnen 2 dagen nieuw paar ontvangen. Helaas waren deze dezelfde verkeerde kleur. Jammer, maar zeer vriendelijk en behulpzaam contact via de WhatsApp. Goede snelle service.
Wat vervelend om te lezen dat je verkeerde schoenen hebt ontvangen Ann. Gelukkig hebben wij je wel fijn kunnen helpen, dat mag je ook verwachten van het VIA VAI team. We zien je graag nog eens terug op onze website.
Duidelijke communicatie en leuke oplossing toen levering niet door kon gaan. Fijn bedrijf.
Wauw, wat een compliment! Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag nog eens terug op onze website Marjolein. En dan mag je ervan uit gaan dat de levering wel gewoon door kan gaan!
Zitten fantastisch, blij met mijn aankoop.
Wauw, wat een compliment Susanne! Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag nog eens terug op onze website en wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!
In een woord , toppie
Wauw, wat een compliment Ans! Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag nog eens terug op onze website en wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!
Duidelijke webshop en snelle levering. En uiteraard fijne sneakers.
Wauw, wat een compliment! Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag nog eens terug op onze website en wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!
Super gave heerlijk zittende schoenen en laarzen! Ik ben fan!
Wauw, een echte VIA VAI fan. Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag nog eens terug op onze website en wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!
Duidelijke website, schoenen mooi verpakt, levering volgens afspraak.
Wij pakken jouw schoenen met heel veel liefde in zodat het een echt cadeautje is om uit te pakken. Heel erg veel plezier van jouw te gekke VIA VAI's!
Top en snel geleverd
Laarzen besteld. Prima op maat. Een feestje om het uit de verpakking te halen. Een briefje en een presentje erbij. Goed op de hoogte gehouden wanneer de levering zou zijn.,
Wauw, wat een compliment Joan! Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag nog eens terug op onze website en wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!
Snelle levering en fijne service!
En die goede service mag je uiteraard van VIA VAI verwachten. Dank je wel voor dit mooie compliment Andre!
Het bestellen van mijn laarsjes was heel eenvoudig en snelle levering, keurig verpakt. Ook eenvoudig te retourneren als het niet goed is. VIA VAI is top!
Wauw, wat een compliment Monique! Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag nog eens terug op onze website en wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!
Te veel mooie schoenen en een fijne webshop
Wauw, wat een compliment Esther! Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag nog eens terug op onze website en wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!
Snel en goed geleverd!
Wauw, wat een compliment Arja! Dank je wel voor je goede review en heel erg veel plezier van jouw nieuwe VIA VAI's.
Ik ben zeer tevreden en ik ga zeker vaker bestellen via deze site!
Wauw, wat een compliment Meike! Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We zien je graag nog eens terug op onze website en wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Dominique
Snelle service. Gebruiksvriende;ijke website. Grote keus.
Bedankt voor de complimenten Ans! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's!
Keurig bezorgd
Dank je wel voor je mooie review Caroline!
Jammer dat ik alles had ingevuld om €10 korting te krijgen en dat dit niet gelukt is
Hi Esther, Bedankt voor je review en dat je nieuwe VIA VAI's snel zijn geleverd. Jammer dat het fout ging met de welkomstkorting. Ik heb mijn collega's van customer service gevraagd hier naar te kijken. Je kunt dus een mailtje van ze verwachten. Hopelijk tot snel 😘. Liefs, Emma
Netjes geholpen met mijn vraag & een super product
Hi Julia, Fijn om te horen dat je goed geholpen bent! Veel plezier met je VIA VAI's!
Helemaal blij met m’n aankoop. De foto’s kwamen goed overeen met de werkelijkheid. En supersnel bezorgd.
Superrrr leuke schoenen laarzen sneakers en altijd snel geleverd en ook de retour is heel fijn geen extra porto kosten daar kan menig online shop een voorbeeld aan nemen
Wauw, wat een compliment Mathilde. Dank daarvoor! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Wauw, wat een compliment Dianne. Dank daarvoor! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Goed geholpen
Wat een mooie complimenten Barbara, dank je wel daarvoor. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Snel bezorgd en zeer verzorgd ingepakt. Superleuk met persoonlijk kaartje en de leuke sleutelhanger. Echt aandacht aan besteed. waardeer ik enorm!
Wauw, wat een compliment Monic. Dank daarvoor! We pakken jouw schoenen met veel liefde in zodat het een echt cadeautje voor je wordt om uit te mogen pakken. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Perfecte en snelle levering, boots goed verpakt
Dank je wel voor dit mooie compliment Marlies. Heel erg leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Mooie schoenen en snel bezorgd!
Dank je wel voor je mooie review Tamara!