Schoenen besteld ...niet leverbaar ..nwtjes n app gekregen met n bon erbij
Dank je wel Inge voor dit mooie compliment, heel erg leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Ik heb nu sneakers, slippers en laarsjes van Via Vai. Ik kan alleen maar zeggen, ik ben fan
Wauw, een echte VIA VAI fan! Wat super gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent over onze schoenen. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Gewoon 100 punten :-)
Dank je wel Rene voor dit mooie compliment, heel erg leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Goede service en afwikkeling. Mooie producten
Dank je wel Elske voor dit mooie compliment, heel erg leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Ik heb 2 paar schoenen met dezelfde klacht, Klacht werd als onbekend afgehandeld. Exact dezelfde klacht van collega wordt wel in behandeling genomen.
Top service en een leuke kaart bij de levering!
Wat leuk om te lezen Dominique. We pakken jouw schoenen met veel liefde in zodat het een echt cadeautje voor je is om uit te pakken. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Makkelijke website, artikelen goed omschreven en kwaliteit is super.
Wat leuk om te lezen Martine. En ontzettend fijn om als merk zo'n mooi compliment te mogen ontvangen. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Dank je wel voor je review Karin!
Prachtige schoenen/sneakers en laarsjes. Verzending en evt. retouren goed afgehandeld. Schoenen vallen helaas wel soms erg smal, terwijl de lengte van de schoen goed is. Dit geldt m.n. voor laarsjes, die heb ik al twee keer teruggestuurd helaas. Een ander paar laarsjes paste echter wel, die was wat breder. Sneakers en de platte veterlaars passen wel in de breedte. Tip: vermeldt op de website erbij dat een schoen smal valt, dat voorkomt teleurstellingen.
Dank je wel voor je review Karin.
De schoenen waren te klein door mijn nieuwe steunzolen. Fijn dat ik ze terug kon sturen.
Wat fijn om te lezen dat we je op de juiste manier hebben kunnen helpen Els. Dat mag je ten slotte ook van ons verwachten. Misschien zit er voor een volgende keer iets bij wat wel helemaal bij je past.
Prima, keuze ok, bezorging ook prima, maar heb tot op hede geen welkoms kortingscode gehad van 10 euro, terwijl dit wel is beloofd, bij aanmelding nieuwsbrief
Fijne laarzen mooi duidelijke omschrijving, Ik heb vorige keer ook geantwoord, hoop dat deze ook aan komt
Hij komt zeker aan! Dank je wel Sonja voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Vriendelijke, behulpzame klantenservice! Snelle levering! Mooie schoenen! Kortom: heel tevreden klant!
Dank je wel Dorine voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Top !
Dank je wel Gabrielle voor je goede review!
snelle levering. correcte afhandeling bij retourneren
Dank je wel voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk.
Geweldige service, erg leuk en persoonlijk pakketje. En helemaal blij met mijn nieuwe aankoop!
Dank je wel Linda voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Wij pakken jouw schoenen met veel liefde in zodat het een echt cadeautje is om uit te pakken. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Snelle levering, stevige schoen
Dank je wel Addy voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Snelle levering, pakket zag er ook verzorgd uit. Helaas waren de schoenen te smal maar ook mijn retourzending werd snel verwerkt.
Dank je wel Marina voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Wij pakken jouw schoenen met veel liefde in waardoor het een echt cadeautje is om uit te pakken. Wat jammer dat de schoenen dit keer geen match waren. We hebben gelukkig nog heel veel ander moois om uit te kiezen voor een volgende keer!
Snelle levering en leuke attentie erbij.
Dank je wel Sandra voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Wij pakken jouw schoenen met veel liefde in zodat het een echt cadeautje is om uit te pakken. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Had mijn schoenen heel snel binnen
Dank je wel Monique voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Sneakers waren netjes verpakt en met achteraf betalen bestel je toch makkelijker een paar schoenen!
Dank je wel Petra voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Schoenen retour gezonden. Geen probleem: de service was top. Geld werd binnen enkele dagen teruggestort.
Dank je wel Mar voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Wat jammer dat er dit keer geen match was met onze schoenen. Gelukkig hebben we nog heel veel anders moois voor een andere keer!
Door een ongeval kon ik mijn 2 maanden geleden nieuwe sneakers niet dragen. Ik heb de klantenservice hierover benaderd. Zonder problemen mocht ik alsnog mijn sneakers terugsturen en werd het geld geretourneerd.
Wat ontzettend vervelend om te horen dat je een ongeval hebt mee moeten maken Inge. We hopen dat het beter met je gaat!