Door een ongeval kon ik mijn 2 maanden geleden nieuwe sneakers niet dragen. Ik heb de klantenservice hierover benaderd. Zonder problemen mocht ik alsnog mijn sneakers terugsturen en werd het geld geretourneerd.
Wat ontzettend vervelend om te horen dat je een ongeval hebt mee moeten maken Inge. We hopen dat het beter met je gaat!
Prachtige schoenen, zitten lekker
Dank je wel Palles voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
goede service
Dank je wel Wilma voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Den formodede på lager status ændrede sig gang på gang. Det fik mig til at tvivle på forhandleren. Jeg skrev til kundeservice, og de var lynhurtige til at svare og give mig vished. Sandalerne kom på lager, og jeg er vildt glad for dem
Dear Elisabeth, thank you for your good review. We want to help you as good as possible as you would expect from us. Enjoy your VIA VAI's.
Via vai zorgt goed voor hun klanten!
Wat een mooi compliment Judith! En dat doen we graag, dat mag je ook van ons verwachten. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Snelle levering, overzichtelijke site,
Dank je wel Inge voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Duidelijke website.
Dank je wel Gea voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Tevreden klant.
Dank je wel Rosita voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Ik vind de via vai schoenen fijn dragen en ook mooi.koop ze best vaak.
Wow, een echte VIA VAI fan! Dank je wel Carin voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Fijne schoenen, passen goed, snelle levering
Dank je wel Nanny voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Productfoto’s zijn realistisch, website makkelijk te gebruiken. Daarnaast was de levering snel. Enige nadeel: terugsturen kan alleen via DHL en moest label printen. Niet klantvriendelijk.
Dank je wel Esther voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Dank je wel voor je kritische noot over het retourneren. We gaan meteen even kijken hoe wij dit proces kunnen verbeteren. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Snelle levering, mooie schoenen. De klantenservice is ontzettend goed en persoonlijk.
Dank je wel Annette voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Fijn geholpen, mooie collectie
Dank je wel Stacha voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Mooie schoenen Netjes verpakt Met handgeschreven kaart en klein kadootjes. Erg leuk om zo te ontvangen.
Dank je wel Anneke voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Wij pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in zodat het een echt cadeautje is om uit te pakken! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
De laarzen zijn gearriveerd maar met aan 1 laars een vreemde witte streep door het suede, alsof de lap leer opgevouwen heeft gezeten.
Hi Irene, wat ontzettend vervelend en dat mag je absoluut niet van ons verwachten. Zou je een mailtje willen sturen naar [email protected]? Dan kijken we graag met je mee hoe we dit voor je kunnen oplossen.
De levering is snel en zoals beloofd. En schoenen zijn ook prima. Het was alleen jammer om 1 dag na ontvangst de schoenen in een andere winkel met 20% korting te zien staan. Scheelt best veel op de toch stevig geprijsde schoenen. Is voor mij een reden om een volgende keer toch ook ergens anders te kijken.
Wat vervelend om te lezen Silvia. Als je een mailtje stuurt naar [email protected] dan kijken we graag met je mee hoe we je tegemoet kunnen komen in deze vervelende ervaring.
Fik min fine indpakkede sko med en lille ekstra gave - hurtig levering - god hjemmeside! Elsker mine nye sko - god kvalitet.
Thank you Louise for your good review!
Prima, maar helaas maar 40 besteld en maat 38 ontvangen. Maat 40 niet meer leverbaar. Derhalve terug gestuurd. Jammer.
Hi Anouk, Wat vervelend om te lezen dat we niet de juiste maat naar je hebben opgestuurd, dat is absoluut niet de bedoeling. We zouden je graag willen helpen en kijken of we het voor je kunnen oplossen. Als je een mailtje naar [email protected] stuurt dan kijken mijn collega's van customer service graag met je mee.
Goede service snelle levering helemaal top
Dank je wel Desiree voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Snelle verzending en gratis retourneren
Dank je wel Wendy voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Mijn eerdere bestelling kon helaas niet meer geleverd worden. Ik kreeg een persoonlijke bericht per post met een chocoladereep! Daarnaast een waardebon van € 50,00 voor een volgende aankoop. Ondanks de teleurstelling ben ik super tevreden. Ik heb inmiddels andere schoenen aangeschaft en die bevallen zeer goed.
Wat fijn om te lezen dat je inmiddels al in het bezit bent van een nieuw paar VIA VAI's. En het doet ons goed dat we je op een fijne manier hebben kunnen helpen, dat mag je ook van ons verwachten. Veel plezier met jouw VIA VAI's Esther.
Top...
Dank je wel Petra voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
De service die VIA VAI aan mij verleende is super. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug..(ik weet zelfs al wat mijn volgende aankoop zal zijn)..
Wauw een echte VIA VAI fan! Dank je wel Mieke voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Behulpzaam, attent Bedankt
Dank je wel Katja voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.