Snelle levering. Snel retour en snel retour geboekt bij klarna
Wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt Natasja. Dat het hele proces goed verloopt mag je natuurlijk ook van VIA VAI verwachten.
Snelle levering van prachtige suede hoge cowboylaarzen.
Wat een mooi compliment Margot, dank daarvoor. Geniet van jouw prachtige nieuwe cowboylaarzen!
Må sige at jeg aldrig har oplevet så god service før. Havde et par sandaler hvor remmen i syning gik op. Skrev til via vai og 2 dage efter var mine penge tilbage på min konto. Super lækre ting og altid god kvalitet. Handler en del hos via vai og er aldrig blevet skuffet.
Wauw, Malene. You can't give us a bigger compliment than this! Thank you so much. Enjoy your VIA VAI's.
Super mooie met een geweldige pasvorm, stel je een vraag bij de Customservice, je krijgt super snel antwoord en je wordt super geholpen, van mij dus een hele dikke pluim, ga zo door!
Een groter compliment kun je ons niet geven Tanja. Dank je wel voor deze geweldige review!
Nette en snelle ruil met schoenen die lichte beschadiging hadden.
Een lichte beschadiging op de schoenen mag je absoluut niet van ons verwachten. Goed dat je ons gecontacteerd hebt en dat wij het op de juiste manier voor je hebben op kunnen lossen Jeannet.
Het is een super fijne en snelle service! Echt de schoenen hebben een perfecte pasvorm
Wat een mooi compliment Ingrid, dank daarvoor! Enjoy your VIA VAI's.
Snelle levering en top schoenen!
Wat een mooie complimenten Linda, dank daarvoor! Veel plezier van jouw VIA VAI's
goede kwaliteit en snel geleverd
Wat een mooie complimenten, dank daarvoor! Veel plezier van jouw VIA VAI's
Ik ben steeds weer tevreden over de kwaliteit en pasvorm!
Wat een mooie complimenten Janneke, dank daarvoor! En wat ontzettend fijn om te lezen dat je VIA VAI aanbeveelt voor anderen. Veel plezier van jouw VIA VAI's.
De bestelde schoenen pasten mij niet goed maar retourneren was geen probleem en het geld had ik heel snel terug ontvangen. Ik ga in de toekomst zeker nog een keer een bestelling doen!
Dank je wel voor deze mooie review Joyce. Helaas dit keer geen match gevonden met VIA VAI, maar misschien lukt dat bij de volgende collectie wel.
Ook het retourneren van de niet gekozen schoenen ging gemakkelijk
Dank je wel voor je review Trudy. Heel erg veel plezier met de VIA VAI's waarvan je hart wel sneller ging kloppen!
Snelle levering en mooi verpakt!
Wij blijven ons uiterste best doen om onze klanten iedere keer weer te verassen! Dank je wel voor je mooie review Linda.
Leuk verpakt en goede service!
Wij blijven ons best doen om onze klanten iedere keer weer te verassen! Dank je wel voor je mooie review Ingrid.
Geweldige schoenen, superservice!
Wauw, wat een geweldige woorden om te mogen ontvangen! Dank je wel Monique voor deze mooie review.
Fine
Thank you for your review Lotte. Nice to see that you recommend VIA VAI to others.
Wauw, wat een cadeautje om een pakketje van VIA VAI te ontvangen! De schoenen zijn precies zoals verwacht. Heel mooi en lopen ook nog eens heerlijk. Aanrader!
Wauw Dominique, dank je wel voor deze mooie complimenten. Wij pakken al onze schoenen in met heel erg veel plezier en liefde. Daarom is het voor jou een echt cadeautje om onze schoenen te mogen ontvangen!
Goede ervaring
Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt met VIA VAI. Dank je wel voor dit mooie compliment!
Ondanks dat ik de bestelde schoenen retourneerde, werd ik snel, vriendelijk en correct te woord gestaan. Dat noem ik nog eens service!
Wat fijn om te lezen dat wij je zo fijn hebben kunnen helpen Inge. Dit keer helaas geen match met VIA VAI, misschien zit er wat leuks voor je tussen bij de volgende collectie?
zie boven
Dank je wel Fenny voor je positief review. En wat fijn om te lezen dat je VIA VAI aanbeveelt.
test schoenen review
Super fijne webshop & goede service
Dank je wel Carola voor dit mooie compliment. We staan altijd voor je klaar!
Leuke sandalen en een top service. Dank u wel!!!
Wat een mooie complimenten! Dank daarvoor.
Snelle service.
Dank je wel voor dit compliment Yolande!
Prima service en hele fijne schoenen !!
Wauw, wat een mooie complimenten Ingrid. Dank daarvoor!
Goede website, snelle verzending, mooie goed zittende schoenen!
Wauw wat een complimenten Annemieke. Dank daarvoor!