Netjes geleverd met een persoonlijk kaartje! Dat vond ik erg leuk! Bedankt En de laarzen compleet verliefd op
Wat een mooie complimenten Sharon, dank daarvoor! Wij pakken onze schoenen met heel erg veel plezier maar vooral ook liefde in. Zo is het voor jou een echt cadeautje om uit te mogen pakken. Heel erg veel draagplezier gewenst met jouw gave VIA VAI laarzen.
Zie boven
Wat een mooie complimenten Margreet, dank daarvoor! Wij pakken onze schoenen met heel erg veel plezier maar vooral ook liefde in. Zo is het voor jou een echt cadeautje om uit te mogen pakken. Heel erg veel draagplezier gewenst met jouw VIA VAI's.
Dank je wel voor je review Anne! Ontzettend leuk om dit te mogen ontvangen.
Ben altijd zeer tevreden, maar toch een vraagje, of de elastische veters met die mooie sluiting ook weer bij de nieuwe modellen terug komt. Veters strikken valt nu heel erg tegen…
Met alle liefde luisteren wij naar onze klanten! Die elastische veters komen zeker terug in de FW21/22 collectie. Dan kan je dat veters strikken overslaan in je ochtend routine!
Top schoenen
Dank je wel voor je review Twannie. Wat fijn om te lezen dat wij je iedere keer weer kunnen verassen met moois op onze webshop!
Bestellen was niet eenvoudig
Hi Edith, wat vervelend om te lezen dat je ons bestelproces als niet eenvoudig ervaart. Wij gaan contact met je opnemen om te kijken hoe wij ons proces kunnen verbeteren!
Het proces van bestellen , ontvangen en retourneren verliep soepel en snel erg fijn !
Wauw, wat een complimenten Patricia. Dank daarvoor.
Heel fijn om een pakket te ontvangen wat er zo mooi uitziet!! Zeer klantvriendelijk! En hele mooie schoenen natuurlijk! Daar word je blij van!!
Wat een mooie complimenten Liz, dank daarvoor! Wij pakken onze schoenen met heel erg veel plezier maar vooral ook liefde in. Zo is het voor jou een echt cadeautje om uit te mogen pakken. Heel erg veel draagplezier gewenst met jouw VIA VAI's.
Super snel geleverd en super service als je je kortingscode vergeet in te vullen
Dank je wel voor dit compliment Bea! Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Of dat nou een passende VIA VAI match vinden is, of het invoeren van een kortingscode. Wij staan voor je klaar!
Snelle reactie op de chat. Goede tip en snelle afhandeling.
Wat een mooi compliment, dank daarvoor! Dank je wel voor het plaatsen van deze review.
Had een fout gemaakt , super geholpen
Wat fijn om te lezen dat wij je op de juiste manier hebben kunnen helpen. Dank je wel voor je review Lilian!
Snelle levering Laarzen heel netjes ingepakt Mooie pasvorm en laarzen Geen kapotte dozen waar de laarzen inzitten Kortom voor herhaling vatbaar
Wat een mooie complimenten Brigitte, dank daarvoor! Heel erg veel draagplezier gewenst met jouw VIA VAI laarzen.
Retourzending is door via vai heel prettig verlopen.
Wat een mooi compliment José, dank daarvoor! Wij proberen je op zo'n prettig mogelijke manier te helpen.
Gympies voor de eerste keer besteld, Ik had al ervaring, met de schoenen van via vai,, Zo als op de foto, zo zijn ze ook. Een mooi goed merk van schoenen. Een aanrader met een goed voetbed, wat er ook uit kan.
Wat een mooi complimenten Wilma, dank daarvoor! Heel erg veel draagplezier gewenst met jouw VIA VAI sneakers.
Hele leuke schoenen gezien, makkelijk besteld en snel in huis
Wat een mooi compliment Yvette, dank daarvoor! Heel erg veel draagplezier gewenst met jouw VIA VAI's.
Op alle fronten top!
Wat een groot compliment Edith, dank daarvoor!
Bestel niet zo snel schoenen bij een webshop, maar deze keer goed verlopen. Schoenen zitten heerlijk.
Wat een mooi compliment Marly, dank daarvoor! Heel erg veel draagplezier gewenst van jouw sandalen.
Dank je wel voor je review Trijnie!
Wat een compliment Henny, leuk om te lezen! Dank daarvoor.
Netjes de volgende dag in huis leuk handgeschreven kaartje en dit keer een leuke sleutelhanger kado
Wat een compliment Margit, leuk om te lezen! Dank daarvoor. Wij pakken al onze schoenen met veel liefde in waardoor het een cadeautje is voor jou om uit te pakken.
Ook nog contact gehad met een van de medewerkers, super klantvriendelijk ! Voor mijn voeten het best zittende merk. Via Vai is een kwalitatief goed merk die goed passen en ook nog eens mooi zijn !
Wauw, een groter compliment kun je ons niet geven Sandra. Dank je wel daarvoor. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Ja
Ontzettend leuk om deze mooie review te mogen ontvangen Belinda. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Leuke modieuze schoen en laarzen. Retourneren super simpel
Wauw Greet! Ontzettend leuk om deze mooie review te mogen ontvangen. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Super schoenen merk!
Wauw! Mooiere complimenten kunnen wij niet krijgen. Ontzettend leuk om dit te mogen ontvangen. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!