1 laars is wijder dan de ander! Heb ze terug mogen sturen ondanks ik de doos al weggegooid had. Klantenservice is goed maar heb nog geen terugkoppeling of de laarzen al binnen zijn Aanbevelen doe ik pas als ik mijn geld terug heb
Hi Gabrielle, wat ontzettend vervelend dat de laarzen die jij hebt ontvangen niet de hoge kwaliteit had die je van ons mag verwachten. We hebben even met je mee gekeken en wij hebben zojuist de retourzending verwerkt. Jouw geld wordt z.s.m. naar je overgemaakt. Wij hopen je zo op een prettige manier geholpen te hebben!
Snel in huis
Wauw Maria! Mooiere complimenten kunnen wij niet krijgen. Ontzettend leuk om dit te mogen ontvangen. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Leuke aanbiedingen, mooie kwaliteit schoenen. Snelle bezorging! heel blij mee.
Wauw Yvon! Mooiere complimenten kunnen wij niet krijgen. Ontzettend leuk om dit te mogen ontvangen. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
De sneaker is sowieso fijn. De service van ViaVai is echt super. Je wordt van elke stap op de hoogte gebracht. De zending is op de beloofde dag bezorgd. Op ViaVai kun je rekenen. Super!
Wauw Hanny! Mooiere complimenten kunnen wij niet krijgen. Ontzettend leuk om dit te mogen ontvangen. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Mooie schoenen, goede service, altijd vriendelijk.
Dank je wel voor deze mooie complimenten Anuschka. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Goed verpakt en een cadeautje erbij
Dank je wel voor dit leuke compliment Annelies. We pakken al onze schoenen met veel liefde in waardoor het voor jou een cadeautje is om uit te pakken!
Snelle bezorging erg fijne schoeneb
Dank je wel voor deze mooie complimenten Renate. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Mooi schoenen gekocht en snel geleverd.
Service en schoenen zijn goed
Dank je wel voor deze mooie complimenten Chimene. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Snelle levering van de producten, makkelijk ook te retourneren, dit is ook gratis.
Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over VIA VAI!
Bestelling snel geleverd, mooie sneakers. Geniet ervan.
Wauw Annie, wat een mooie complimenten. Dank je wel daarvoor! Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI sneakers.
Meerdere ervaringen en allemaal positief
Wat een mooie complimenten Christa, dank je wel daarvoor! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Keurig en snel geleverd, prima!
Wat een mooie complimenten Nicoline, dank je wel daarvoor! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Er is maar 1 soort merk schoen in mijn kast
Wauw Cleta, jij bent een echte VIA VAI fan! Wat ontzettend leuk om te lezen. Heel erg veel plezier met al jouw VIA VAI's in je kast.
superfijne schoenen.
Wat een mooi compliment Sjan, dank je wel daarvoor! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Schoenen gekocht , snel ontvangen en top weer van die stappers die leuk zijn en heerlijk lopen.
Wauw, wat een mooie complimenten Ans. Dat lezen wij graag. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
snelle service, stevige en mooie schoenen. Inmiddels 4 paar in huis en zeer tevreden mee!
Wauw, wat een mooie complimenten Maaike. Een echte VIA VAI fan! Dat lezen wij graag. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Fijne sneakers besteld bij via vai werden de volgende dag al bezorgd. Ik ben blij met mijn aankoop, het zijn mooie sneakers.
Wat fijn om te horen Lydia. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI sneakers!
Mooie webshop met veel keus, snelle levering en prachtige kwaliteit schoenen.
Wauw, grotere complimenten kun je ons niet geven Sandra. Dank je wel daarvoor. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Fijn merk. Goede maatvoering. Duidelijke site. Snelle verzending.
Wauw, grotere complimenten kun je ons niet geven Sascha. Dank je wel daarvoor. Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's!
Snelle levering, helaas verkeerde mast voor mij!
Wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt Anneke. Gelukkig hebben we nog heel veel ander moois om uit te kiezen.
Snelle bezorging en altijd een leuk presentje bij de levering. Top.
Wij proberen er altijd een echt cadeautje van te maken! Heel erg veel plezier van je nieuwe VIA VAI's.
Echt helemaal top! Ik had sneakers besteld en snel binnen. De kwaliteit was niet zoals ik gewend ben, dus ik nam contact op. Ik mocht gelijk nieuwe uitzoeken en die had ik de dag erna in huis. Heel blij mee :-). Ze snappen het gewoon!
Een lagere kwaliteit mag je ook absoluut niet van ons verwachten! Heel erg goed dat je dit hebt aangegeven. Wat fijn dat je nu je sneakers in huis hebt en ervan mag gaan genieten.
Heel blij met mijn mooie Zara fae sneaker, lopen erg comfortabel. Snelle en correcte levering!!!
Dank je wel voor dit mooie compliment Vera. Heel erg veel plezier van je mooie sneakers!
Via vai is aantrekken en er op weg lopen!
Dat is nog eens een compliment Hilde, dank je wel!