Bestelling was helemaal conform verwachting en netjes en snel geleverd.
Wat fijn dat we naar je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Geniet van jouw nieuwe VIA VAI's.
Prachtige kwaliteit schoen met zorg verpakt kreeg er zelfs een sleutelhanger bij ! Schoenen lopen ook lekker en maken mij met hak ook een stukje groter…
Wat leuk om te lezen Rosette. Wij verpakken onze schoenen met veel liefde zodat jij het als een cadeautje uit kunt pakken. Heel erg veel plezier van jouw nieuwe VIA VAI's.
Ik kijk met regelmaat op de site, nu voor het eerst besteld. Is goed bevallen.
Wat leuk om te lezen Marilyn. Dank je wel voor je goede review en geniet van jouw VIA VAI's.
op mail wordt persoonlijk gereageerd. Top
Persoonlijk contact is veel leuker toch? Bij VIA VAI is dat iets wat hoog in het vaandel staat. Dank je wel voor je leuke review.
Netjes geleverd
Hi Jolanda, wat leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Dank je wel voor je review.
Ondanks dat ik mijn nieuwe sneakers voor de helft heb gekocht (toppie die oranje aanbieding!) gewoon weer supersnel en goed verpakt bezorgd.
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw EK-sneakers. Ook al heeft Nederland de finale niet gehaald, jouw sneakers blijven prachtig!
Snelle levering..netjes verpakt..zal het iedereen aanbevelen!
Wat een groot compliment Stephanie. Dank daarvoor! Wij pakken onze schoenen met veel liefde in zodat het voor jou een cadeautje is om uit te pakken.
Zeer prettig
Wat leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt Paulien. Dank je wel voor je review!
Goede service, snel geleverd, heel blij met nieuwe aankoop.
Wauw Marie, wat een complimenten. Dank je wel hiervoor. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
E-mail ontvangen toen mijn gekozen schoenmaat weer beschikbaar was
Een leuker mailtje dan dat bestaat bijna niet! Heel erg veel plezier met jouw VIA VAI's.
Goeie kwaliteit!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen. Onze materialen worden kritisch uitgekozen zodat we alleen het beste voor onze schoenen gebruiken. Geniet van jouw VIA VAI's!
Super merk.. snel en mooi geleverd. Al jaren fan
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je fan bent van VIA VAI. Dat lezen wij natuurlijk graag. Heel erg veel plezier met al je mooie schoenen.
Fijne medewerkers, makkelijk contact, goede adviezen en wat heel belangrijk is, natuurlijk een hele mooie schoenenlijn!!!
Wauw Sandra, alleen maar mooie complimenten. Heel erg leuk om te lezen. Wij staan met alle liefde en veel plezier voor je klaar. Geniet van je mooie nieuwe schoenen!
Erg blij met mn schoenen. Als extra zouden jullie inpregneren kunnen toevoegen aan de verkoop
Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je schoenen. En wat ontzettend fijn dat je met ons mee denkt. We gaan ermee aan de slag! Dank je we hiervoor Karin.
Correcte snelle levering in goede verpakking.
Wat leuk om te lezen Truus. Onze schoenen worden met liefde ingepakt, zo is het voor jou een cadeautje om je nieuwe VIA VAI's uit te pakken.
Mijn nieuwe schoenen waren al naar 1 keer gedragen kapot gegaan. Word er netjes een nieuw paar opgestuurd. De kapotte moesten teruggestuurd worden, maar met een uitgeprint label. Wie heeft er tegenwoordig nog een printer. De vrouw aan de lijn was geïrriteerd dat ik geen printer had en niemand kende met een printer. ‘Je hebt toch wel iemand in je omgeving die een printer heeft’. Als had ik dat, had ik het nog steeds niet gedaan. Omdat jullie een slecht paar opsturen en ik weer moeite moet doen om dit terug te sturen. Zou ik dit ook zelf nog ergens moeten printen. Haar reactie is echt onacceptabel. Ik blij Via Vai kopen, maar deze medewerker heeft duidelijk het verkeerde vak gekozen.
Hi Thea, Allereerst bedankt voor je review. Deze reviews zorgen ervoor dat we altijd scherp blijven op onze dienstverlening. Wat ontzettend vervelend dat het bandje van je espadrilles los heeft gelaten. Gelukkig hebben mijn collega's van custumer service dit snel voor je kunnen oplossen door een nieuw paartje op te sturen. Helaas moet een retourlabel geprint worden om op de doos te plakken, maar tegenwoordig hebben steeds minder mensen een printer. We worden nu eenmaal digitaler (is ook beter voor het milieu 😉). Door je review zijn we kritisch naar dit proces gaan kijken en hebben hiervoor een oplossing bedacht. Nogmaals bedankt voor je review en laten we hopen op een mooi, zonnige 🌞 zomer, zodat je je espadrilles kunt laten shinen. Liefs, Emma
Mijn bestelling was snel binnen. Helaas de schoenen teruggestuurd omdat ze niet bij mij passen. Daar snel een ontvangstbericht van ontvangen.
Wat jammer dat de schoenen niet bij je paste. Gelukkig hebben wij een brede collectie en wellicht zit er voor een ander moment wel een schoen tussen die beter bij je matcht!
Tevreden over snelheid verzenden en product
Dank je wel Annie voor je review. En wat ontzettend leuk om te lezen dat we je blij hebben kunnen maken met onze snelle service.
Hallo met Hetty, Ik ben zeer tevreden met mijn schoenen Super bedankt voor het oplossen van de maat Alleen zou ik graag een uitnodiging voor de verkoopdagen willen hebben Gr hetty v gastel
Hi Hetty, dank je wel voor je review. Je kunt hiervoor het beste een mailtje sturen naar [email protected]
Fijne web shop met mooie producten
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je blij bent met VIA VAI. Heel erg veel plezier met jouw nieuwe schoenen!
lekker snel en top product
Wat fijn om te lezen dat wij jou blij hebben kunnen maken met onze snelle service. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's!
Alleen jammer dat je een retouretiket moet printen!
Hi Nel, wat fijn om te zien dat je VIA VAI aanbeveelt voor anderen. Een retourlabel moet inderdaad geprint worden om op de doos te plakken, maar tegenwoordig hebben steeds minder mensen een printer. We worden nu eenmaal digitaler (is ook beter voor het milieu 😉). Door je review zijn we kritisch naar dit proces gaan kijken en zijn we opzoek naar een oplossing hiervoor. Dank je wel voor je oplettendheid.
Zeer goede en snelle service !!!!
Wat een mooi compliment Lisette, dank je wel hiervoor! Veel plezier van jouw VIA VAI's.
Fijne schoenen die ik altijd met veel plezier draag
Wat een mooi compliment Corinne, dank je wel hiervoor! Veel plezier van jouw VIA VAI's.
Viavai er fantastisk kvalitet, god pris.
Thank you so much Jeanette. Enjoy your new VIA VAI's!