Kan bestemt anbefales.
Hi Vibeke, Thank you for your amazing review! π I love to see you back in our shop! Love, Liz π
Geweldige sneakers ,top service
Hi Henriette, Een 10! Wat een mooi cijfer π Hier zijn we ontzettend blij mee. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI sneakers. Liefs, Liz π
Verwerking van bestelling snel en correct. Service ook prima. Fijne site met fijne schoenen.
Hi Patricia, Dankjewel voor het achterlaten van je review! π Wat een mooi cijfer! Heel fijn om te lezen dat de verwerking van je bestelling snel en correct is verlopen. Hier doen we het voor! Veel plezier met je VIA VAI's. Liefs, Liz π
Zitten perfect en zien er super leuk uit
Hi Petra, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer! π Wat super om te lezen dat je nieuwe schoenen zo lekker zitten Γ©n natuurlijk ook nog eens mooi zijn. Heel veel plezier met je VIA VAI's! Liefs, Liz π
Heel goed!
Hi Nicole, Wow! Een 10! π€© Dankjewel hiervoor! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
Overzichtelijke site, ben fan van VIAVAI sneakers! Leuk dat er ook filmpjes zijn toegevoegd. Fijne sneakers, goede kwaliteit, mooie materialen
HI Marjon, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer! π Heel erg leuk om te lezen dat je zo blij bent met de service van VIA VAI. Heel veel plezier met je nieuwe sneakers! Liefs, Liz π
Via Vai er bare mit ubetingede favorit mΓ¦rke. Den danske butik havde udsolgt den sko, jeg ville have pΓ₯ ingen tid - sΓ₯ jeg prΓΈvede jeres egen hjemmeside. Det gik utrolig hurtigt og nemt.
Hi Rie, Thank you for this amazing review! π It's lovely to see that also in Denmark we have VIA VAI fans. Love to see you back in our shop! Love, Liz π
Ik draag al jaren via Vai. Heb diverse sneakers en nu ook de Chelsea boots. Ze zitten echt heerlijk. Snelle levering bij online bestellingen
Hi Annet, Dankjewel voor het achterlaten van een 10! π Super blij mee! Heel leuk om te lezen dat je al een tijdje fan bent van VIA VAI en al meerdere paren in je collectie hebt. Dat er nog vele bij mogen komen! π Liefs, Liz
Prachtige schoenen goeie pasvorm en uitstekende service
Hi Marina, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer! π Wat super om te lezen dat de schoenen goed in de smaak vallen bij je. Hier doen we het voor! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
Bestellen op de site is overzichtelijk en handig. De levertijd is goed . Sandalen zijn precies op maat. Is goed voor een breed voet. Denk dat het voor een smalle voet ruim zit. Ik vindt voor al mooi dat je het gevoel hebt dat je op hakken loopt en daar door wel vrouwelijk voelt. Aangezien ik niet op hakken kan lopen. Mooie schoen zowel onder een jurkje als onder een mooie broek. Goed te combineren. Erg blij mee aanrader. Top.
Hi Kitty, Wow een 10! π Wat een leuke review heb je geschreven! Super fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe sandalen en dat ze comfortabel zitten bij je. Comfort en uiterlijk vinden wij heel erg belangrijk π Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
Mooie leuke schoenen
Hi Mirjam, Dank je voor dit mooie cijfer π₯° Hier zijn we heel erg blij mee! Heet veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Snelle levering. En de schoenen lopen heerlijk
Hi Ageeth, Wow een 10! π Wat een mooi compliment. Fijn dat je pakketje snel bij je was Γ©n natuurlijk dat de schoenen ook nog eens lekker zitten. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz π
Erg prettig geen klachten en mooie laarzen rijker!
Hi Esther, Dankjewel voor je mooie review! π€© Ik wens je nog heel veel mooie wandelingen op je mooie laarzen! Dat je er maar lang plezier van mag hebben. Liefs, Liz π
Hi Hilda, Dankjewel voor het achterlaten van deze beoordeling π Wat super om te lezen dat je blij bent met onze service. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz π
De sneakers werden de volgende dag bezorgd, snelle service. Helaas te groot, dus moeten retourneren. Fijn om binnen een week het geld retour te hebben.
Hi Elfi, Dankjewel voor je mooie beoordeling π Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. We doen ons best alle retourpakketjes zo snel mogelijk te verwerken. Hopelijk passen de schoenen de volgende keer wel goed! Liefs, Liz π
Wilde graag een paar grotere schoenen erbij bestellen om het verschil te passen, was geen probleem.
Hi, Wow een 10! π Hier zijn we heel blij mee! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Ik hoop dat de goede maat er bij zat voor je! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
Fijne leest en super fijne schoenen
Hi Margo, Dankjewel voor het achterlaten van een 10! Wow! π Heel blij om te horen dat je nieuwe schoenen zo goed in de smaak vallen! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Laarsjes aangedaan en niet meer uitgedaan, lopen super.
Hi Danielle, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer! π Wat fijn om te lezen dat je nieuwe laarzen zo goed in de smaak vallen. Ik hoop dat je er nog vele mooie wandelingen op mag maken! Liefs, Liz π
Na mijn bestelling kreeg ik de volgende dag mijn bestelde schoenen al geleverd. De schoenen zijn overeenkomstig de foto waarop het model de schoenen toont. Alhoewel ik vind dat je schoenen eerst moet passen qua maat en of ze me leuk staan, heb ik de gok gewaagd en aan de hand van de getoonde foto's de aankoop gedaan. Ik ben er achteraf heel erg blij mee.
Hi Siena, Bedankt voor het achterlaten van je review π Super om te lezen dat je de schoenen zo snel hebt ontvangen. Wat fijn dat de schoenen helemaal overeenkomen met hoe je ze op de website hebt gezien. Dit vinden wij heel belangrijk en besteden we veel aandacht aan! π Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
De sneakers zijn heel netjes en verzorgd verpakt en ik had ze de volgende dag al ontvangen. Er zat zelfs een klein potje lipbalm in de doos, wat leuk. Ze zien er prachtig uit, lopen heerlijk, ik ben er heel blij mee.
Hi Sarina, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer! Een 10! π Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de service van VIA VAI. Hier doen we het voor! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz π
Zie boven
Hi Sonja, Dankjewel voor het achterlaten van je mooie review π Wat fijn om te lezen dat het pakketje zo snel bij je was. Hier doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
x
Hi Hilde, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer! π Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz π
Via Vai is hΓ©t merk voor vrouwen met schoenmaat 42!
Hi Anke, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer! π Wat fijn om te lezen dat je fan bent van VIA VAI. Dit is altijd leuk om te horen. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz π
Snel en goed
Hi Irene, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Hier zijn we heel blij mee π Wat fijn dat je je pakketje snel hebt ontvangen. Ik wens je heel veel plezier met je VIA VAI's! Liefs, Liz π
Laarjjes wsren snel verzonden. Helaas te smal. De zelfde dag retour gestuurd. De bevestiging daarvan nog niet gehad. Dot duurt dan wel weer erg lang.
Hi Helen, Dank je voor je beoordeling! π Jammer dat de laarsjes te smal waren voor je. Ik kan met de gegevens via deze beoordeling helaas niet zien of je retourzending al verwerkt is of niet. Mocht dit nog niet het geval zijn, zou je dan contact met ons op willen nemen? Dan kunnen we dit voor je nakijken. Liefs, Liz