Snelle verzending echter retour afhandeling teleurstellend

Website prima. Bezorgen gaat snel. Retour zending afhandelen traag. Ik heb nu een week later nog niets gehoord. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.

Snel, kwalitatief

Uitstekende service

Bestelling snel binnen en retourneren makkelijk

snel en goed!

TOP!

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de (klanten)service, de snelle levering en de duurzame verpakking met een kleine attentie als lippenbalsem. Straalt zorg uit en is erg leuk om zo te ontvangen. De enkellaarsjes zelf (Anika Bizz) zitten perfect en lopen heerlijk. Fijne hakhoogte!

Good deal and quick delivery

Good deal and quick delivery

Snelle levering en afhandeling van retouren.

Als heel positief!

Mooie aantrekkelijke site

Snelle levering en mooie producten!

Super. 8

Snelle service, keurig geleverd!

Snelle service, keurig geleverd!

Op tijd geleverd prachtige schoenen

Allerbeste allermooiste schoenen en laarzen

Beste schoenen merk mooiste eigentijdse opvallende en toch tijdloze laarzen. Perfecte pasvorm mooi materiaal geeft jarenlang draagplezier.

Zeer goede service

Meerdere kleuren en maten besteld om een goede keuze te kunnen maken, zonder problemen.

Zeer goede service

Schoenen retour gezonden met klein plekje erop Kreeg goede service En spoedig een nieuw paar opgestuurd

Super tevreden

Super fijne laarsjes ! Heb heel vaak via vai laarsjes en sneakers van dit merk en ze zitten heerlijk en blijven heel lang mooi !

Heb al een paar jaar goede ervaringen: goede pasvorm en uitstekend geschikt voor steunzolen.

Zie hiervoor

Super fijne sneakers, snel bezorgd

Ik hou van de kwaliteit van ViaVai.

Toffe schoenen, snelle en goede service!

Love these shoes of ViaVai!

Keurig verzorgd, heerlijke schoenen

Mooie sneakers besteld. de volgende dag al geleverd. Snelle service, dikke duim!

snel!

Werd snel en netjes bezorgd, helaas waren voor mij de schoenen te breed. Teruggestuurd. Retour werd snel verwerkt en had ook snel mijn bedrag weer retour op de rekening. Opvallend ten opzichte van andere bedrijven.

Goede service direct geholpen

Snelle service was erg persoonlijk en prettig prima bedrijf mooie schoenen

Top Service

Super snelle levering, leuk presentje erbij !

Gewoon goed

De schoenen waren heel netjes verpakt en op tijd geleverd dus prima geregeld!

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC