Mooie producten, mooie aanbiedingen en prima pasvorm!
Hi Herma, Dankjewel voor het achterlaten van dit tΓ© mooie cijfer! Een 10 π Super om te lezen dat je zo blij bent met de service van VIA VAI. We doen ons best om alles zo snel mogelijk op te sturen. Dat je veel mooie wandelingen mag maken op je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz π
Via Vai is een heel fijn merk met een goede pasvorm. Ruime keuze en een goede levering
Hi Jolanda, Dankjewel voor je mooie beoordeling π! Wat super om te lezen dat je zo blij bent met VIA VAI. Een goede pasvorm vinden wij heel erg belangrijk! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
De ene dag besteld de volgende dag al in huis!
Hi Joost, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer π Leuk om te lezen dat je blij bent met de service van VIA VAI. Hier doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
Pakket was zo binnen! Maar retour gestuurde pakket is nu een week in jullie bezit en heb nog niets gehoord. Een ontvangstbevestiging zou sowieso fijn zijn.
Hi Andrea, Dankjewel voor je review! Fijn dat ons pakketje snel bij je was. π Ik zie dat je retour inmiddels is verwerkt. Wij sturen altijd een bevestiging zodra het geld is teruggestort. Via de Track & Trace kan je zelf volgen wanneer deze bij ons is afgeleverd π Hopelijk tot een volgende keer! Liefs, Liz
Ik vind moeilijk om van een foto te kopen. Maar geslaagd
Hi Carla, Dankjewel voor het achterlaten van je mooie beoordeling π Wij doen ons best om onze schoenen precies zo af te beelden als ze in het echt zijn. Wat fijn om te lezen dat ze goed passen en ook nog eens qua uiterlijk in de smaak vallen. Hier doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
Everything was perfect. These is my 3rd pair if shoes and they are all great!
Hi Nadine, Thank you for your review π€© Love to hear you are happy with our service. And wow, your 3rd pair. I think we have a fan right here! Thank you for shopping at VIA VAI! Love, Liz π
Fast delivery and good service.
Hi Malene, Thank you for this review π Nice to hear you are happy with our service! I hope to see you again in our shop. Love, Liz π
In 1 woord TOP
Hi Helma, Dankjewel voor dit mooie cijfer π Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz π
Wederom sneakers aangeschaft van Via Vai. Nu gekocht via internet omdat de winkels dicht zijn. Snelle levering en keurig verpakt ontvangen. Ik ben blij met de uitstekende kwaliteit van de sneakers. Ze gaan lang mee en blijven jarenlang mooi.
Hi Barbara, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer π Zo te lezen heb je al vaker sneakers van VIA VAI gehad, wat leuk! Kwaliteit vinden wij heel belangrijk, leuk om terug te lezen dat je dit ook zo ervaart π Ik wens je nog heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Mijn laarsjes arriveerden de volgende dag, verpakt in een vrolijke stevige doos. Ze waren ook perfect, net zoals op de foto, en met de super pasvorm die ik van ViaVai gewend ben. Dus top kwaliteit en service.
Hi, Bedankt voor deze mooie beoordeling π Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de service van VIA VAI. Wij besteden inderdaad veel aandacht onze verpakkingen, wat leuk dat je dit opvalt. Ik hoop dat je veel mooie wandelingen mag maken op je nieuwe VIA VAI's. Veel plezier ermee! Liefs, Liz π
Hi Corina, Wow! Een 10! π€© Dat is een heel mooi cijfer. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Helaas moest ik 2?paar laarzen terug sturen omdat ze niet pasten. Ik weet dan niet of ze ontvangen zijn door jullie. Na 10 dgn nog geen geld retour en toen gebbik gebeld. Pas daarna werd ontvangst medegedeeld en terugbetaling geregeld. Dat is jammer. Dat ik er acheraan moet om mijn geld terug te krijgen. Verder mooie schoenen, goed voetbed etc.
Hi Sylvia, Dankjewel voor je review. Wat jammer om te horen dat je 2 paar hebt terug moeten sturen, hopelijk de volgende keer meer geluk π Bedankt voor je feedback over ons retourproces. We gaan hier zeker mee aan de slag. Normaliter duurt het 3 tot 5 werkdagen na ontvangst voor je een bevestiging van ons krijgt. Hopelijk tot een volgende keer! π Liefs, Liz
Ben super tevreden. Heb een brede voet. Al een paar keer sneakers besteld. Zitten super. Ga zeker nog vaker bestellen. Mvg Ans.
Hi, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent! π Bedankt voor deze mooie review. We zien je graag de volgende keer in de webshop. Veel plezier met je mooie VIA VAI sneakers! Liefs, Liz π
De bestelling werd snel bezorgd. Mooie site met duidelijk omschrijving en fotoβs. Bestelling voldeed aan de verwachting.
Hi, Dank je voor je beoordeling π₯° Fijn dat je bestelling op tijd geleverd is en hopelijk tot ziens op onze website! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
De gympen van via vai zitten mij altijd als gegoten en lopen heerlijk. Snelle service en fijne webshop!
Hi Stephanie, Dank je voor je positieve beoordeling, hier zijn we heel blij mee π Fijn dat onze sneakers je zo goed bevallen. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Altijd positief.
Hi Esme, Dank je voor de beoordeling! Fijn dat je zo postitief bent over ons π₯° Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Duidelijke website, goede fotoβs van de producten. βS middags besteld, volgende ochtend in huis in een stevige doos. Goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces. Ik ben helemaal blij.
Hi Marga, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer π Wat fijn om te lezen dat je pakketje zo snel bij je was. Wij vinden het inderdaad belangrijk dat onze producten goed verpakt zijn! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Zo fijn dat je zonder zorgen mag proberen, retourneren en aanschaffen!
Hi Ellen, Dankjewel voor deze mooie beoordeling, hier worden we blij van! π Service is voor ons heel belangrijk, dus fijn dat je het zo ervaren hebt. Hopelijk tot een volgende keer! Liefs, Liz
Snel en goede kwaliteit.
Hi Monique, Dankjewel voor je review! π We zijn heel blij met dit mooie cijfer. Fijn om te zien dat je schoenen snel bij je waren! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Snelle bezorging en afwikkeling. Snelle reactie op mijn vragen
Hi Janneke, Dankjewel voor dit mooie cijfer π Hier zijn we heel blij mee! Fijn om te lezen dat je blij bent met de service van VIA VAI. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Goede site, betrouwbaar en creatief
Hi Elise, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's π Liefs, Liz
Gave gympen
Hi Milanka, Dank je voor de 10! Hier zijn we heel blij mee π₯° Fijn dat je tevreden bent met je schoenen. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
De Chelsea boot is van mooie kwaliteit, de maat valt goed.
Hi Diana, Dank je voor je positieve beoordeling π₯° Hier zijn we heel blij mee! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Mooie smalle pasvorm maar helaas valt de maat ook klein. Ik heb smalle voeten dus dat zit goed alleen maat 42 valt klein.
Hi Marielle, Dank je voor je beoordeling π Op onze website kun je bij elk model een maatadvies terugvinden. Dit staat onderaan bij de maten vermeld. Als je op de 'i' klikt wordt meer op de pasvorm ingegaan. Hopelijk heb je hier iets aan bij je volgende bestelling! Liefs, Liz
Snelle levering en mooi verpakt
Hi Frenci, Dank je voor de beoordeling. Hier zijn we heel blij mee π Fijn dat je bestelling snel geleverd is. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz