Snelle bezorgservice, erg blij mee!
Hi Anneke, Dankjewel voor het achterlaten van deze review 😍 Wat fijn om te lezen dat het pakketje snel bezorgd is en je blij bent met je nieuwe schoenen. Heel veel plezier met je VIA VAI's. Liefs, Ivy 😘
Super geregeld. Top schoenen gekocht en geweldige service! En hoe leuk, een heerlijk flesje parfum. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Een erg tevreden klant!!
Hi, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling 😍 Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de service van VIA VAI. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen én natuurlijk met het lekkere geurtje. Liefs, Ivy
Hi Janet, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer 😍 Fijn om te lezen dat alles snel en goed is verlopen! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Ivy
Zeer positief, snelle levering, retourneren prima, verpakking goed Gewoon goed!!!
Hi Willeke, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review 😍 Wat super leuk om te lezen dat je zo blij bent met de service van VIA VAI. We hopen je graag nog eens terug te zien in onze webshop! Liefs, Ivy
Goed en snel mijn schoenen ontvangen
Hi Esta, Bedankt voor het achterlaten van dit mooie cijfer 😍 Wat fijn om te lezen dat je je nieuwe VIA VAI's snel in huis had! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Ivy 😘
Hi, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling 😍 Wat fijn om te lezen dat het pakketje snel bij je was en ook je retour snel is afgehandeld. Hopelijk tot een volgende keer! Liefs, Ivy
Goede qualiteit schoenen
Hi Daniëlle, Bedankt voor het achterlaten van dit mooie cijfer 😍 Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze kwaliteit, dit vinden we heel belangrijk! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Ivy
Goeie service
Hi Dineke, Dankjewel voor het achterlaten van een beoordeling! 😘 Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Ivy
Top merk
Hi Bartha, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review 😍 Wij doen ons best alles zo snel mogelijk te verwerken! Hopelijk tot ziens! Liefs, Ivy 😘
Ben door de klantenservice, heel goed geholpen. Aardig en persoonlijk advies. Ben zelf een enorme fan van dit merk .Mooie schoenen en laarzen, uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook met eigen zooltjes die je erin kan doen.
Hi Muriël, Dankjewel voor het geven van dit mooie cijfer 😍 Wat super om te lezen dat je door onze klantenservice zo goed bent geholpen. Hier doen we het voor! Dat je nog vele mooie wandelingen mag maken op je VIA VAI's! Liefs, Ivy 😘
Ik heb meerdere schoenen van dit merk en dat bevalt goed.
Hi Leontien, Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling 😍 Wat leuk om te lezen dat je al meerdere VIA VAI's bezit en dat goed bevalt! Dat er nog veel bij mogen komen. Veel plezier met je nieuwe aankoop. Liefs, Ivy 😘
goede hulp gehad
Hi Marina, Dankjewel voor het geven van dit mooie cijfer 😍 Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent! Daar doen we ons best voor. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Ivy 😘
Altijd mooie schoenen, op tijd bezorgd en goede communicatie!
Hi Jana, Bedankt voor het achterlaten van dit super mooie cijfer 😍 Super leuk om te lezen dat je fan bent van VIA VAI en de schoenen snel bij je thuis waren. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Ivy 😘
Had eind van de middag de schoenen besteld en hiep hiep hoera ik had ze toch nog de volgende dag in huis!
Hi Karin, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling 😍 Super fijn om te horen dat je de schoenen zo snel in huis had! Dat is altijd leuk 😊 Liefs, Ivy 😘
Top! Service erg goed! Maat advies was Heel goed.
Hi Nienke, Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling 😍 Fijn om te lezen dat je blij word van onze service en de schoenen ook goed zitten. Dat je veel mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen! Liefs, Ivy 😘
Prachtige collectie en super service
Hi Gre, Bedankt voor deze mooie beoordeling! 😍 Super leuk om te lezen dat je fan bent van onze collectie, daar doen we het voor! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Ivy 😘
Duidelijke site Makkelijk te bestellen Snelle levering Zeer tevreden met jullie schoenen
Hi Nathalie, Dankjewel voor deze mooie beoordeling 😍 Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk af te leveren en het bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's Liefs, Ivy 😘
goede prijs kwaliteit
Hi Mariëtte, Bedankt voor deze mooie beoordeling en dat je VIA VAI aanbeveelt! 😍 Wij vinden de kwaliteit van de schoenen heel belangrijk, dus fijn om te lezen dat je hier blij mee bent! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Ivy 😘
I Top
Hi Jette, Bedankt voor dit prachtige cijfer 😍 Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Ivy 😘
super vlot geleverd volledig naar mijn verwachtingen!
Hi Ellen, Bedankt voor deze mooie beoordeling 😍 Wat fijn om te horen dat de schoenen precies naar je verwachtingen zijn! Heel veel plezier met je nieuwe stappers! Liefs, Ivy 😘
Snelle levering en super mooie kwaliteit enkellaarsjes. Een tevreden klant :)
Hi Mathilde, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling 😍 Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service. Kwaliteit is voor VIA VAI heel belangrijk! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! 😘 Liefs, Ivy
Ook de retour zending wordt snel verwerkt
Hi Brenda, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review 😍 Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service en je retourpakketje snel verwerkt is! Liefs, Ivy
Ik ben in alle opzichten super blij!
Hi Heidi, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze mooie review 😍 Wat fijn om te lezen dat je het contact met onze klantenservice zo fijn hebt ervaren. We helpen je graag! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Ivy 😘
Ĺevering verliep zoals gepland. Bestelling was correct. Er zat zelfs een lekker flesje parfum bij. De laarsjes zitten perfect.
Hi Renee, Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling 😘 Heel erg leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe laarsjes. We doen ons best om altijd alles zo snel mogelijk te leveren én er inderdaad een kleinigheidje bij te doen. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Ivy 😘
Ik heb artrose in mijn teengewrichten , ik heb dus schoenen nodig met een dikke zool die niet buigt en wel afrolt. Na lang zoeken heb ik die bij jullie gevonden. Echt super blij, want ze zijn netjes en sportief.
Hi Monica, Dankjewel voor het geven van dit fantastische cijfer! 😍 Wat enorm fijn dat je door onze sneakers eindelijk iets hebt gevonden wat goed zit én er ook nog eens leuk uitziet. Hier doen we het voor! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's 😘 Liefs, Ivy