Ben erg tevreden . Keurig afgeleverd . Mooi verpakt . Echt een cadeautje om uit gepakten Snelle levering . Mogelijkheid afterparty.
De bestelde artikelen werden goed en optijd geleverd
Hi Tineke, Dankjewel voor het achterlaten van dit mooie cijfer 😍 Blij om te horen dat je je pakketje snel in huis had! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Ivy
Snel gevonden, meteen besteld en snel geleverd. En natuurlijk de perfecte schoen
Hi Dennis, Wat leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt én ons een 10 geeft! 😍 Blij te horen dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen en onze service. Heel veel plezier met je nieuwe beauties! Liefs, Ivy
Hele gave schoen in 2 maten besteld. Ze waren snel geleverd en snel weer retour genomen. Alles was goed geregeld!
Hi Sophie, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten 😍 Heel fijn dat je je pakketje snel binnen hebt gehad! We doen inderdaad ons best om alle retour pakketjes zo snel mogelijk te verwerken zodat je ook snel je geld terug hebt. Hopelijk tot een volgende keer! Liefs, Ivy
Hi Nelleke, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review 😍 Ik ben blij om te horen dat je nieuwe VIA VAI's zo perfect zitten. De kwaliteit is inderdaad echt super. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Liefs, Ivy
Hi Rikje, Dankjewel voor deze mooie beoordeling 😍 Heel leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt én fan bent van VIA VAI! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Ivy
Optijd geleverd en leuke home-spray erbij als verassing
Hi Stephanie, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen 😍 Wat leuk om te horen dat ook de parfum bij je in de smaak valt! Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Ivy
Hele goede ervaring. Snelle levering en mooie schoenen.
Hi Herma, Dankjewel voor deze mooie beoordeling 😍 Wat fijn om te horen dat je pakketje snel binnen was en je blij bent met je nieuwe schoenen. Hopelijk tot een volgende keer! Heel veel plezier met je VIA VAI's. Liefs, Ivy
Idem als boven
Hi Franka, Dankjewel voor dit hele mooie cijfer 😍 Wat fijn om te horen dat je pakketje snel binnen was! Heel veel plezier met je VIA VAI's! Liefs, Ivy
Goede kwaliteit schoenen, draag geen ander merk. Alleen maar Via vai, alle seizoenen, al jaren! :)
Hi Heleen, Bedankt voor deze mooie beoordeling 😍 Wat leuk om te horen dat je fan bent van VIA VAI! Ik hoop dat we je nog vele seizoenen blij kunnen maken! Liefs, Ivy
Hi Anita, Bedankt voor dit mooie cijfer 😍 Wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Ivy
Makkelijke site Netjes een mail als je iets terug stuurt
Hi Gisele, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie beoordeling achter te laten 😍 Wat fijn om te horen dat blij wordt van onze service. Hopelijk tot een volgende keer! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Ivy
Goede website.
Hi Carolien, Bedankt voor je mooie beoordeling 😍 Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze snelle service. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Ivy
Snelle service! Super verpakt ! Ze waren helaas te groot ! Hoop volgende keer weer wat leuks te vinden Wat wel past.
Hi Wendy, Bedankt voor dit mooie cijfer 😍 Wat fijn om te horen dat je pakketje snel geleverd is. Balen dat de schoenen helaas te groot waren. Wij kunnen je altijd helpen om een juiste maatkeuze te maken! Mocht je de volgende keer twijfelen, schroom dan niet om ons een berichtje te sturen. Wij geven je graag advies :) Liefs, Ivy
Snelle en goede levering. Niet in een veeeeeeel te grote doos, zoals velen dat wel doen. Leuk briefje/kaart in de doos. Prima allemaal.
Hi Ellen, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling 😍 Wij doen inderdaad ons best om de schoenen te versturen in een zo goed mogelijk passende doos. Wat fijn om te horen dat je blij bent met de service van VIA VAI. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Liefs, Ivy
Altijd leuke collectie en goede service!
Hi Brigitta, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review 😍 Heel fijn om te horen dat je onze collectie zo leuk vindt. Hopelijk mag je nog vele paren toevoegen aan je kledingkast! Heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Liefs, Ivy
Top schoenen zoal altijd
Hi Mariola, Bedankt voor dit mooie cijfer 😍! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen en met onze service. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen, maar dat komt vast helemaal goed! Liefs, Ivy
positief
Hi Bart, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten ❣ Fijn om te horen dat alles snel is gegaan. Heel veel plezier met je VIA VAI's! Liefs, Ivy
Schoenen zoals altijd zeer tevreden, daarnaast erg verrast.
Hi Monique, Bedankt voor dit prachtige cijfer ❣ Leuk om te lezen dat we je hebben kunnen verrassen. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
De zooltjes waren te groot en heb nieuwe gekregen. Topservice!
Hi Isabelle, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie beoordeling achter te laten ❣ Fijn dat we je op deze manier hebben kunnen helpen. Veel plezier met je VIA VAI's. Liefs, Liz
Snelle levering! Goede verpakking. Hele fijne sneakers. TOP!
Hi Yvonne, Bedankt voor deze mooie beoordeling ❣ Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze service. Wij doen ons best om alles snel en netjes te leveren :) Heel veel plezier met je VIA VAI's. Liefs, Liz
Precies goed
Hi Carlien, Wat een mooi cijfer geef je ons! ❣ Heel erg fijn om te horen dat je blij met ons bent! Veel plezier met je schoenen. Liefs, Liz
Mooie schoenen en goede maat! Ook de levering was top!
Hi Anita, Dankjewel voor deze mooie beoordeling ❣ Fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe VIA VAI's. Heel veel plezier met je schoenen! Liefs, Liz
Ik denk zeker aan jullie, want ik draag jullie schoenen elke dag. Ik nl. wel 10 paar of meer. En nog leuker: ik heb jullie schoenendozen gebruikt voor een sinterklaas aktie voor kinderen van gezinnen met een laag inkomen.
Hi Maria, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen ❣ Wat super fijn om te lezen dat je zo blij bent met VIA VAI en al zoveel mooie paren bezit. En natuurlijk heel mooi om te horen dat je je inzet voor deze kinderen. Liefs, Liz
Ik kreeg het verkeerde paar opgestuurd. Na een belletje was het duidelijk wat ik moest doen en hebben ze het goede paar toegestuurd
Hi Marel, Wat vervelend om te horen dat je het verkeerde paar opgestuurd hebt gekregen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en alsnog het juiste paar hebt toegestuurd gekregen ❣ Bedankt voor je mooie cijfer. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz