Alles keurig netjes verpakt. Er zal zelfs een flesje parfum bij! Echt top
Hi Linda, Bedankt voor je super beoordeling ❣ Heel fijn om te horen dat je blij bent met de service van VIA VAI. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle levering, nette verpakking en een parfum erbij gekregen, helemaal blij! En de boots zitten perfect.
Hi Janny, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je blij bent met je boots ❣ Heel veel plezier met je VIA VAI's. Liefs, Liz
Hi Ellen, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je blij bent met VIA VAI! ❣ Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Waarom kosten de sneakers in België €10,- meer als in NL en daarbij moet je ook nog verzendkosten betalen. Ik vind dit bizar en al helemaal NIET van deze tijd. Verzendkosten: oké. Extra kosten voor dezelfde schoenen: niet oké! Het is niet alsof er accijns betaald moet worden. Dus waarom dit verschil in prijs?
Hi Iris, Bedankt voor je reactie. Ik zet je opmerking door naar mijn collega's van de Customer Service afdeling. Zij zullen contact met je opnemen! Houd je mail in de gaten :) Liefs, Ivy
Gewoon goed. Alles naar wens. Geen aanvulling van mijn kant
Hi Anette, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en dat alles naar wens is geweest. ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Mooie website met prachtige schoenen Een paar mooie sneakers uitgezocht De volgende dag al in huis Betalen met After Pay
Hi Ineke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Betalen met AfterPay is natuurlijk super handig, mocht het niet naar wens zijn heb je geen extra kosten gemaakt! Fijn om te lezen dat je een mooi paar sneakers hebt kunnen scoren ❣ Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
De bezorging was deze keer weer snel.Mooie boots,maar helaas te smal voor mijn voeten.Dus ik heb ze retour moeten sturen
Hi Elly, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat het pakket snel bij je geleverd is ❣ Wat ontzettend vervelend dat de schoenen niet goed zitten, zodra we het paartje hebben ontvangen zullen we het aankoopbedrag aan je terugbetalen. Hopelijk heb je de volgende keer meer geluk! Liefs, Liz
Goed en snel ontvangen
Hi VIA VAI SHOPPER, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat het pakket snel bij je is bezorgd ❣ Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Fijne schoenen het merk via vai. Heb nu 2 paar sneakers en kan niet anders zeggen dat ik het fijne schoenenzijn met een goed voetbed.
Hi Astrid, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met je VIA VAI's! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Zeer tevreden altijd top producten
Hi Nicole, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met VIA VAI en dat je ons aanbeveelt ❣ Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Hi Alien, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat het pakket snel bij je geleverd is!❣ Leuk dat je het inpakken van onze pakketten waardeert. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Goed, verzorgd, vlot
Hi Renske, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met VIA VAI en dat je ons aanbeveelt ❣ Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Klantenservice was ook meedenkend en duidelijk . Goede feedback dus.
Hi Mariska, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service van VIA VAI. Tof dat je ons aanbeveelt! Veel plezier met je nieuwe schoenen ❣ Liefs, Liz
Schoenen waren er snel en ze waren net zo leuk als op de afbeelding. Helemaal goed dus!
Hi Cornelie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Tof om te lezen dat je tevreden bent met je nieuwe aanwinst en dat de schoenen precies zijn zoals je had verwacht ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Vlotte bestelling en correcte levering. Mooie verpakking én leuk compact boodschappentasje gratis.
Hi Ingrid, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat het pakket snel bij je geleverd is! Ontzettend leuk dat je laat weten dat je de manier van inpakken waardeert en het kleine kadootje ❣ Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Ruime keus , goede kwaliteit!
Hi Anita, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de schoenen van goede kwaliteit zijn en je voldoende keus hebt ❣ Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Vriendelijk en duidelijk klasse zo doorgaan
Hi Claudia, Tof dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt. ❣ Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Ik koop altijd mijn schoenen bij VIA VAI. Super mooie schoenen van een uitstekende kwaliteit. Goede webshop en top service. Nu nog een eigen app dan is het compleet.
Hi Saskia, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over VIA VAI! Altijd fijn om te lezen dat de schoenen een goede kwaliteit hebben. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Prima website, alleen wat aansluitproblemem om met iDeal te kunnen gaan betalen.
Hi Thea, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat de website goed werkt. Wat vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan met iDeal! We zullen dit even gaan nakijken. Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Ik had perongelijk een dubbele bestelling geplaatst en werd netje gebeld of dit wel klopte. Fijn afterpay en gratis retour !!
Hi Jet, Goed om te lezen dat mijn collega je gebeld heeft om je bestelling te controleren. AfterPay is inderdaad ontzettend fijn, zeker wanneer retourneren gratis is! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Hi Helene, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt! Fijn dat alles naar wens is geweest. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snel geleverd!
Hi Evelien, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en dat het pakket snel bij je geleverd is. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
1 paar retour gestuurd, en na bijna twee weken nog steeds geen geld retour, duurt wel erg lang vind ik.
Hi Louise, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je het geld nog niet terug hebt ontvangen. Natuurlijk ben ik hier direct achteraan gegaan en zie ik dat het aankoopbedrag van een van de schoenen op 30 oktober aan je terug betaald is. Je kunt dit vinden onder de naam Buckaroo. ❣ Liefs, Liz
Prima ervaring.
Hi Hanneke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat het pakket snel bij je is geleverd en dat je ons aanbeveelt ❣ Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Very quick delivery and great to receive the shoes in a packaging specially designed for the purpose. Sweet idea with the little complimentary nail file - always useful :-) Thank you, Sussie
Hi Sussie, Thank you for your lovely words ❣ Nice to read that you liek the idea of a little present. Enjoy your new shoes. Love, Liz