Prima,snel en zijn heel mooi.!!
De sneakers werden super snel en op de aangekondigde tijd thuisbezorgd. Ze zitten en lopen heerlijk en passen eigenlijk bij elke outfit!
De bestelde laarzen waren net iets te krap, handige retour sticker gebruikt en binnen 7 dagen stond het bedrag weer op mijn rekening.
De laarzen zijn snel geleverd, waren goed verpakt en leuk dat er een klein presentje bij zat.
Heerlijk gymp waar de binnenzool eruit kan! Dit is voor mij nu top omdat ik aangepaste zooltjes heb. Dus helemaal blij mee!
Super tevreden goede service en erg blij met mijn mooie schoenen.
Jammer dat er eerst een verkeerde kleur opgestuurd is! Daardoor had ik geen verjaardags cadeau voor mijn vriendin.
Hi Peter, Bedankt voor je beoordeling. Ontzettend vervelend te moeten lezen dat je de verkleurde kleur hebt ontvangen. Gelukkig heb je toch het juiste paar ontvangen. Liefs, Liz
Meer niet
Hi Sandra, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je het bestellen en de levering snel gegaan zijn! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Heel hippe snaeckers...tweede paar gekocht!!!
Hi Carine, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de sneakerslekker zitten en je meteen een tweede paar hebt gekocht. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Modieuze schoenen van goede kwaliteit!
Hi Margje, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat het pakket snel bij je geleverd is! Wij weten al dat onze schoenen van een goede kwaliteit zijn, fijn dat je dit ook ervaart. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Duurde een paar dagen voordat ik mijn bestelling binnen had. Vervolgens viel de sneaker groter dus moest bestelling retour, helaas kon ik de sneaker niet omruilen voor een maat kleiner waardoor ik een kleinere maat opnieuw moest bestellen die wederom een paar dagen later pas binnen kwam. Maar uiteindelijk blij met mijn sneakers
Hi VIA VAI SHOPPER, Vervelend dat de maat niet juist was. Het klopt inderdaad dat we geen ruiling kunnen doen, helaas. Misschien is dit in de toekomst wel het geval! Jammer dat je dus nog even hebt moeten wachten op het juiste paar maar dat je er wel blij mee bent! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe sneakers. Liefs, Liz
Dat duidelijke info, snelle levering en een leuk presentje erbij. Schoenen zitten meteen goed, inlopen is niet nodig. Er zullen nog wel meer schoenen van dit merk volgen ben ik bang. De doos waar de schoenen in verzonden werden was wel erg groot. Volgens mij een door voor laarzen, waar dan een schoenendoos met sneakers in zat. Beetje jammer
Hi Rianne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wat goed om te lezen dat je tevreden bent me de schoenen en ze meteen goed zitten! Het klopt dat de doos inderdaad wat te groot is. We hebben een vertraging gehad met de levering van de andere dozen. Gelukkig hadden we nog dozen waardoor je pakket geen vertraging heeft opgelopen! Liefs, Liz
Snelle levering. Goed bereikbaar. Goede kwaliteit
Hi Gerda, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat het pakket snel bij je geleverd is! ❣ Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's Liefs, Liz
Alles heel duidelijk
Hi Linda, Bedankt voor je aanbeveling! Goed om te lezen dat alles duidelijk is voor je. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Viavai is al jaren mijn favouriete merk. Ik heb wel het idee dat ze een beetje van trendsetter naar volger gaan. Maar top kwaliteit en snelle verzending!
Hi Jet, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je al jaren VIA VAI's draagt! ❣ Het puntje over onze collectie zal ik doorgeven aan onze afdeling styling. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Topmerk schoenencollectie.
Hi Jeanette, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met VIA VAI! ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Prima webshop! Aanrader
Hi Stephanie, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de webshop prima werkt! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Helaas paste de laarzen niet. Maar ik kon ze eenvoudig retourneren en kreeg meteen mijn geld terug.
Hi Denise, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat het retourneren eenvoudig is en je het aankoopbedrag snel hebt terug ontvangen. Hopelijk slaag je de volgende keer wel! Liefs, Liz
Goede kwaliteit.
Hi Ingrid, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je ons aanbeveelt en dat de schoenen van een goede kwaliteit zijn! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Good, super!
Hi Karen, Thank you for your lovely words ❣ Enjoy your new shoes! Love, Liz
ik wacht al 2,5 week op schoenen. 3 keer gebeld. zou teruggekoppeld worden, nog niets gehoor.
Hi Ine, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Jammer dat je lang hebt moeten wachten op een antwoord. Ik begreep van mijn collega's dat er een onderzoek was gestart om jouw pakket te achterhalen. Excuses dat het wel langer heeft geduurd. Als het goed is hebben ze je deze week op de hoogte gebracht. Hopelijk gaat het de volgende keer helemaal goed! Liefs, Liz
Werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik mijn biker boots kon ontvangen. Kwaliteit hoef je niet over te discussiëren
Hi Karin, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de boots! ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle levering en heldere communicatie. Product in goede orde conform verwachting ontvangen.
Hi Ylva, Tof dat je een beoordeling hebt geplaatst. Fijn dat het pakket snel bij je geleverd is en dat de schoenen naar verwachting zijn ❣ Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Vriendelijk en en doen wat ze zeggen! Alert en attente nazorg.
Hi Leonieke, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en tevreden bent met onze service. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. ❣ Liefs, Liz
Lekker snel en heel blij met mijn aankoop
Hi Bartha, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat het pakket lekker snel bij je geleverd is ❣ Veel plezier met je aankoop! Liefs, Liz