Snel geleverd en een vraag was snel beantwoord. En de schoenen zijn altijd van goede kwaliteit!
Hi Esther, Fijn om te lezen dat het pakket snel bij je geleverd is. Ons Customer Service Team staat op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden via telefoon, mail, whatsapp instagram en facebook! Je kunt ons dus altijd bereiken. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle levering!!
Hi Nancy, Bedankt voor je beoordeling. Goed te moeten lezen de schoenen snel bij je geleverd zijn! ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
kom zeker nog eens terug
Hi Leny, Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt en dat de schoenen snel bij je geleverd zijn. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Via Vai laarzen kort model zitten fantastisch, ik heb een wat lastige voet en deze zitten als sloffen.
Hi Martine, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de schoenen zo lekker zitten!! Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen ❣ Liefs, Liz
Hi Anita, Bedankt voor je beoordeling, Goed om te lezen dat je een goede ervaring hebt met VIA VAI. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Fijne schoenen, goede service
Hi Agnes, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je we een goede service bieden en dat de schoenen fijn zitten! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Prettige website, duidelijk en overzichtelijk. De schoen is fantastisch
Hi Petra, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat we een prettige website hebben en dat deze overzichtelijk is. Tof dat je ons aanbeveelt en dat de schoenen fantastische zijn. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Mooie duidelijke foto’s
Hi Annelies, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat de foto's op de website duidelijk zijn. Zo krijg je een goed beeld van de schoen. Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Ik heb Chelsea boots besteld. Ze zijn prachtig. Ik een mooi doos en binnen een week geleverd.
Hi Simone, Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je blij bent met je schoenen en dat je ons aanbeveelt! Veel plezier met je toffe boots. Liefs, Liz
Zeer snelle en goede levering
Hi Janny, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te horen dat je de schoenen snel bij je geleverd zijn! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
De service matcht de kwaliteit van de schoenen. Ben altijd heel tevreden met de producten van Via Vai.
Hi Annemiek, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je tevreden bent met VIA VAI en onze schoenen. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Wat een mooie kwaliteitsschoenen leveren jullie. Altijd super service en erg klantvriendelijk. Heel tevreden!
Hi Maartje, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en met ons personeel! Tof dat je ons aanbeveelt! Liefs, Liz
Snelle levering , mooie verpakking (iets te groot dat wel)
Hi Angele, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat de schoenen snel bij je geleverd zijn! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Ik ben een groot fan van Via Vai en ook deze schoen is weer helemaal top.
Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je een fan bent van VIA VAI! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Zie hierboven
Hi Mirjam, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met VIA VAI. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Mooi product!
Hi Caro, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en dat de schoenen snel bij je geleverd zijn! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Goeie website overzichtelijk en als ik vragen had kon ze gewoon stellen.
Hi Caroline, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je de website zo overzichtelijk vind! Wij staan elke werkdagen tussen 08.00-17.30 voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden! ❣ Liefs, Liz
Fijn. De uitleg die erbij stond klopt ook goed. Ook wat betreft wanneer de schoenen bezorgd werden.
Hi Janny, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat de informatie bij de schoenen klopt! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's ❣ Liefs, Liz
goede service, levertijd duurde langer. Dit is netjes uitgezocht en ik kreeg snel antwoord.
Hi Netty, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het wat langer duurde voordat je je bestelling hebt mogen ontvangen. Fijn dat mijn collega je snel antwoord heeft gegeven ❣ Tof dat je ons aanbeveelt! Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Mijn laarzen werden heel snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij en een kleine attentie. Juist advies op de website, waardoor ik nu een paar geweldige laarzen heb!
Hi Elsbeth, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn te lezen dat je pakket snel bij je geleverd is en dat door onze adviezen de schoen meteen goed zat! ❣ Wij houden ervan onze klanten in het zonnetje te zetten, maar in deze tijd doen we dat net een beetje extra. Liefs, Liz
Beste Via Via, Ik heb beide schoenen 3 oktober via DHL retour gestuurd; ze zitten te strak bij de enkels. Als ik de track en trace volg staat het pakket nog steeds op sorteren en niet op dat het al geleverd is; het is inmiddels 6 dagen later.
Hi Judith, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je retour nog niet is verwerkt. Mijn collega van onze Customer Service afdeling zal contact met je opnemen om uit te zoeken wat er aan de hand is! Liefs, Liz
Perfect service
Hi Rikke, Thank you for your lovely words. ❣ Love, Liz
Snel en netjes bezorgd.Helemaal tevreden en ik heb ze gehouden.
Hi Karin, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat het pakket snel bij je geleverd is. Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Goede online winkel
Hi Petra, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat we een goede service bieden en dat het shoppen via de website goed gaat! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Bestelde laarsjes waren te smal. Maar retour sturen is ook makkelijk.
Hi Monique, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Vervelend dat de schoenen niet goed waren en je deze hebt moeten retourneren. Fijn om te lezen dat dit proces makkelijk is verlopen! Hopelijk slaag je volgende keer wel voor een paar VIA VAI's. Liefs, Liz