Voor mijn vrouw een paar schoenen besteld, die helaas weer moesten worden geretourneerd. Dit omdat de maat niet goed was. Alles is netjes afgehandeld!
Hi, Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Vervelend om te moeten lezen dat je bestelling niet juist was, dat mag zeker niet gebeuren. Wel fijn dat het goed met je is afgehandeld. Hopelijk kun je nog een ander paar VIA VAI's scoren voor je vrouw! Liefs, Liz
Service gericht en snelle reactie.
Hi Barbera, Bedankt voor je beoordeling en het compliment. Ontzettend fjin om te horen! ❣ Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Prima webside goede service ben tevreden met hoe het allemaal verloopt
Hi Rita, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met VIA VAI en ons aanbeveelt! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Helemaal prima!
Hi Lydia, Tof dat je ons hebt willen beoordelen. Goed om te lezen dat je tevreden bent met ons. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle levering. Laura loopt erg fijn!
Hi Marieke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat de bestelling snel bij je geleverd is en dat de laarzen lekker lopen! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Helemaal goed. Niks meer aan doen. Overzichtelijke webshop , snel geleverd
Hi Ada, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en dat de website overzichtelijk is. Fijn dat de bestelling snel bij je geleverd is! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Helaas na 8 maanden helemaal losgelaten. De schoenmaker had in lange tijd niet zo een gat gezien. Er moest een stuk leer tussen om er iets van te maken. Morgen kan ik ze weer aan, dus op hoop van zegen.
Hi Hermina, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat vervelend om te moeten lezen dat je niet tevreden bent. We hadden dit graag samen met jou opgelost. Wij zijn op werkdagen van 08.00-17.30 bereikbaar via de telefoon, mail, social media en Whatsapp. Mijn collega's van de Customer Service zullen contact met jou opnemen per mail. Liefs, Liz
As the shoes did not fit I wanted to return them. The return had to be by DHL however in my city this is not possible. So I had to pay app. EUR 30 to return it with GLS.
Hi Ulla, Thank you for your review. Sad to hear that you have to pay the return by yourself. My colleague of our Customer Service Team will contact you about this. Love, Liz
Zie bove
Hi Nathalie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Schoenen zitten altijd meteen goed en maat klopt altijd
Hi Ilse, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de schoenen van VIA VAI een goede pasvorm hebben en dat de maten kloppen! Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Helaas was het aangekochte niet naar wens maar bestel weer opnieuw een andere schoen :)
Hi Paula, Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Jammer te moeten lezen dat je dit keer niet helemaal tevreden was over je nieuwe schoenen. Hopelijk zijn de volgende wel weer helemaal naar wens! Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken! Liefs, Liz
Door een storing werden mijn schoenen een dag later geleverd als verwacht. Ik ga de schoenen echt nodig voor een bruiloft. En door de geweldige inzet van Emma zijn de schoenen toch nog op tijd geleverd.
Hi Esther, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Je compliment over Emma ga ik meteen aan haar doorgeven. Fijn dat de schoenen toch optijd bij je geleverd zijn! Liefs, Liz
Snel, gemakkelijk! Veel keuze! Mooie schoenen!
Hi Kristina, Tof dat je ons hebt beoordeeld. Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI en tevreden bent met het aanbod! Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle levering. Laarzen zijn wat ik er van verwachte.
Hi Yvonne, Goed om te lezen dat de laarzen voldoen aan jouw verwachting! Bedankt voor je aanbeveling! Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle service, ik heb alleen geen bevestiging oid via de mail gehad. Dat zou voor een volgende keer wel prettig zijn.
Hi Marjan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wat vervelend dat je geen bericht van ons hebt ontvangen. Dat zou inderdaad wel moeten. Je kunt ons op werkdagen tussen 08.00 - 17.30 altijd benaderen met vragen over jouw bestelling! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle service, prachtige collectie!
Hi Dorien, Tof dat je een beoordeling hebt achtergelaten over ons! Bedankt voor je compliment over onze service en collectie, ontzettend fijn dat te lezen. Veel plezier met je nieuwe stappers! Liefs, Liz
Goede website, overzichtelijk en duidelijk Werkelijk een feestje om je bestelling uit te pakken met al die leuke teksten, persoonlijke boodschap en een klein cadeautje erbij
Hi Mirjam, Yes! Het is gelukt wat we willen bereiken. Dat je blij wordt van het uitpakken van het pakket. We houden ervan onze klanten in het zonnetje te zetten, en in deze gekke tijd hebben we allemaal dat beetje extra nodig! ❣ Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Laarzen besteld op internet, keurig op tijd en goed verpakt geleverd !
Hi Ans, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat het pakket tijdig bij je is geleverd en dat het goed verpakt was. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Schnelle Lieferung, schöner Schuh!
Hi Anne, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Gut zu lesen, dass Sie positive Erfahrungen mit VIA VAI gemacht haben! Viel Spaß mit deinen neuen Schuhen. Viele Liebe, Liz
Zeer betrokken medewerkers Topmerk!!
Hi Sylvia, Bedankt voor je beoordeling. Wat een compliment, dat ga ik zeker doorgeven aan mijn collega's. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Liefs, Liz
Hi,, zeer slechter ervaring . Verkopers komen hun belooften niet na, reageren niet op emails.
Hi Islam, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te moeten lezen dat je geen goede ervering met ons hebt. Ik heb het even voor je nagekeken maar we hebben op dit mailadres helaas geen mail mogen ontvangen. Wij staan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 voor je klaar via telefoon (0416-282405), mail ([email protected]) en Whatsapp (0619200352) Mochten we je ergens mee kunnen helpen, zien we je bericht graag tegemoet! Liefs, Liz
Ik vind de service heel erg snel, netjes en het kaartje, boekje en nagelvijl maken het net even wat leuker nog om de schoenen binnen te krijgen. Nu weer sparen voor een nieuw paar.
Hi Lies, Tof dat je ons hebt willen beoordelen. Bedankt voor je positieve woorden! Leuk om te lezen dat je het pakketje zo leuk vind om te openen. Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Hele snelle en uitgebreide reactie in de chat! Snelle levering en retourbetaling was ook eerder op mijn rekening dan verwacht! Top dus!! En super blij met m'n nieuwe schoenen natuurlijk ;)
Hi Aimee, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Wat vervelend dat je te maken hebt gehad met ons retourproces maar goed om te horen dat dit soepel is verlopen. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Het enige minpuntje is DHL. Die veranderen gewoon 3x op een dag van tijd en zelfs het aflevercentrum werd veranderd. Heel vervelend.
Hi Inge, Bedankt dat je ons hebt willen beoordelen. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent DHL. Dit gaan we zeker doorgeven aan DHL, hopelijk gaat het de volgende keer beter. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Supersnelle service en superschoenen , zitten als gegoten,hoefde ze niet eens in te lopen.
Hi Caatje, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je nieuwe schoenen. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz