Snelle levering van mooie sneakers. Toen ik zag dat de veters verschillend waren qua materiaal, een berichtje gestuurd naar de klantenservice. Snelle reactie en 2 paar nieuwe veters ontvangen, zodat ik zelf kan kiezen welke ik ga gebruiken. Top service!
Hi Annemieke, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat de schoenen snel bij je geleverd zijn! Wat vervelend dat de schoenen twee verschillende veters hadden.. dat is natuurlijk niet de bedoeling Fijn dat dit snel en goed met je is opgelost! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Mijn schoen ontzettend snel geleverd, de volgende dag! TOP
Hi Helga, Tof dat je ons hebt willen beoordelen, dank je wel daarvoor. Het doet me goed te lezen dat je bestelling snel bij je geleverd is! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle en correcte levering, gewoon top !
Hi Joyce, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat de schoenen snel bij je geleverd zijn. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Goede schoenen super service
Hi Corine, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de schoenen en de service van VIA VAI. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Elk jaar koop ik een aantal paar schoenen bij jullie! De pasvorm, kwaliteit en de service. Voor mij is Via Vai gewoon het perfecte merk. Altijd te combineren: Stoer, casual en ook chique.
Hi Debby, Wow dat is nog eens een review, bedankt voor je positieve woorden! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met VIA VAI en elk jaar nieuwe schoenen bij ons koopt. Dat je nog maar veel wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Hi Geke, Tof om te lezen dat de schoenen snel bij je geleverd zijn. Dat is natuurlijk altijd fijn! Bedankt voor je aanbeveling. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's Liefs, Liz
Hi Marian, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat de levering snel was! Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Goede service , de dood met tekst is erg leuk
Hi Francis, Bedankt dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Tof om te horen dat het uitpakken voelde alsof je een kadootje aan het uitpakken bent! Dan is ons doel behaald! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Site is overzichtelijk en mooi Levering van de producten snel
Hi Karin, Leuk om te horen dat je de site overzichtelijk vind. Altijd fijn natuurlijk, wanneer je je bestelling snel in huis hebt. We doen erg ons best om de bestelling snel te versturen. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Niks op aan te merken !
Hi Anneke, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over VIA VAI. Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Fijne mooie schoen en snelle levering
Hi Cinta, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt en dat je tevreden bent over de levering! Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Hi Trudy, Bedankt voor deze review. Het doet ons goed te lezen dat je tevreden bent over de schoenen en de levering! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle levering in nette verpakking. Blij mee!
Hi Renske, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met VIA VAI en dat je ons aanbeveelt. Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Het duurde wat lang voordat ik mijn bestelling kreeg aangeboden, het was wel een mooi verzorgd pakket. Helaas waren de schoenen te groot, inmiddels heb ik ze nu ruim een week geleden terug gestuurd maar nog geen enkele reactie ontvangen en ook is mijn betaling nog niet terug gestort.
Hi Eveline, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wat vervelend dat je lang hebt moeten wachten op je pakket en dat wanneer je het pakket hebt ontvangen de schoenen niet naar wens zijn. Mijn collega van de Customer Service zal contact met je opnemen wat betreft je retour! Liefs, Liz
goede foto's
Hi Anja, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen! Goed om te lezen dat onze foto's precies lijken op de schoenen. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Heb een ander paar besteld het eerste paar viel tegen maar op tijd geld terug en ik kreeg vandaag een nieuw ander besteld paar .
Hi Hanneke, Wat vervelend om te moeten lezen dat je eerste bestelling niet naar wens was. Wel fijn natuurlijk dat ons retouproces goed werkt en dat je je aankoopbedrag snel terug ontvangt! Goed om te lezen dat je nieuwe bestelling al reeds hebt ontvangen, veel plezier ermee. Liefs, Liz
Heel klantvriendelijk n.a.v. app contact, snelle reactie en behulpzaam! Pakketten zijn een cadeautje om te ontvangen, dus ga vaker via webshop bestellen!
Hi Hilde, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt voor het compliment over het contact, ik zal het meteen doorzetten aan mijn collega's van onze Customer Service. We doen ons best om de pakketjes leuk in te pakken! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Prettig, voor herhaling vatbaar.
Hi Pascale, Goed om te lezen dat je bestelling snel bij je geleverd werd, dit is natuurlijk hartstikke fijn. Bedankt voor je aanbeveling en je beoordeling. Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
de selectie schoenen is mooi en altijd een tikkeltje aparter dan het overige aanbod. De service is goed, ook retouren worden snel verwerkt. Enige minpuntje: sommige laarsjes zijn nogal smal.
Hi Nathalie, Goed om te lezen dat je tevreden bent met ons aanbod aan schoenen! Je opmerking over onze laarsjes ga ik doorgeven aan ons Styling-team. Vervelend dat je de schoenen hebt moeten retourneren, maar goed om te lezen dat dit naar verwachting is gegaan. Liefs, Liz
Vandaag besteld, volgende dag in huis. Nog even chat-contact gehad. Hele positieve ervaring!!
Hi Marjan, Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad met VIA VAI. Veel plezier met je nieuwe stappers! 😍 Liefs, Emma
Het was een mooie doos met een leuk boekje erin. Ook zat er een tasje bij en waren de laarzen goed verpakt. Op het kaartje stond een persoonlijk berichtje voor mij. Ben er heel blij mee!
Hi Isa, Wat tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en een goede ervaring hebt met VIA VAI. Veel plezier met je nieuwe laarzen!😍 Liefs, Emma
Hi, Dankjewel voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over VIA VAI. Veel plezier met je nieuwe schoenen!😘 Liefs, Emma
Lange laarzen gekocht en na een tijdje zakte de ene laars in. Naar beneden dus. Ben terug gegaan naar de zaak waar ik ze gekocht heb en deze hebben ze opgestuurd naar Via Vai. Ik kreeg ze terug en zeiden dat er niets aan gedaan werd. Is niet mijn schuld dat er een inzakt, toch?! Geen service! En slechte kwaliteit dus!
Hi Christina, Wat ontzettend vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met VIA VAI. Ik begrijp dat je, met je de klacht al, terug bent geweest naar de winkel maar dat je niet tevreden bent met de afhandeling. Mijn collega's van de Customer Service zullen contact met je opnemen en gaan bemiddelen tussen jou en de winkel. Liefs, Liz
Geweldige laarzen, snelle levering. Kortom - heel blij mee!
Hi Uta, Wat tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Goed om te horen dat je nieuwe schoenen snel geleverd zijn. Veel plezier met je nieuwe laarzen!😘 Liefs, Emma
Nem, overskuelig og lækker hjemmeside. Elsker jeres sneakers og støvler. Hurtig levering og dejlig med en personlig og håndskreven hilsen.