super
Hi, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Zeer snel bezorgd en erg blij met mijn aankoop.
Hi Astrid, Tof om te horen dat je ons aanbeveelt. Goed om te lezen dat je blij met je aankoop en dat de schoenen snel bij je bezorgd zijn! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Op zich een prima service, alleen heb ik een deel terug gestuurd en moest erg lang wachten op een bericht hierover van Via Vai, uiteindelijk heb ik zelf (na ca 2 weken) gemaild, daar kreeg ik snel reactie op.
Hi Heleen, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Wat vervelend om te moeten horen dat je geen automatisch bericht hebt gehad, dat is zeker niet de bedoeling. Goed om te horen dat je na je bericht wel direct een reactie hebt gehad. Hopelijk gaat het bij de volgende bestellingen wel meteen goed! Liefs, Liz
Zeer tevreden over de snelle bezorging
Hi R, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Tof om te lezen dat je ons aanbeveelt! Altijd fijn als je pakketje snel geleverd word. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Stijlvol,!!!!!
Hi Dineke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met VIA VIA. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle levering en super verpakt
Hi Angela, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je pakket snel bij je geleverd is en dat het leuk verpakt is. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Liefs, Liz
Super om te zien dat de schoenen om de eigen site van Via Vai goedkoper zijn dan andere sites! Enige is ha dat je een dagje langer moet wachten voordat ze komen :-) Dan heb je ook wat!
Hi, Tof dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Bedankt voor je aanbeveling, goed om te lezen dat je tevreden bent met VIA VAI! Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Vandaag besteld morgen in huis, hoe fijn is dat! De schoenendoos is goed verpakt in nog een extra doos met daarin een persoonlijk geschreven kaartje! Een feestje om uit te pakken. Retour zenden is net zo gemakkelijk met de mee gestuurde retourlabel en snel verwerkt! Ik ga zeker vaker via hun eigen website schoenen bestellen!
Hi Stephanie, Wow dat is nog eens een uitgebreide beoordeling, dank je wel. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service, en de manier van inpakken! Leuk ook dat je de kleine persoonlijke attentie waardeert. Ons streven is inderdaad om bestellingen die voor 17:00uur besteld worden, dezelfde dag nog te versturen op werkdagen. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en tot de volgende keer! Liefs, Liz
Een half uur nadat ik mijn bestelling online had uitgevoerd, kwam ik er achter dat ik de verkeerde sneakers had besteld adhv de bestelbevestiging..... Met een telefoontje is de bestelling teruggedraaid!!!! De betaling werd ongedaan gemaakt! Vriendelijke dame gesproken, professionele handeling ervaren. Zeldzaam in deze tijd. Toppie!
Hi Karin, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat mijn collega van de Customer Service je goed geholpen heeft! Jammer dat je de verkeerde schoenen besteld had, hopelijk heb je nog een nieuwe paar kunnen scoren. Liefs, Liz
Mijn schoen ging na een paar uur kapot. Foto gestuurd via de app en meteen antwoord en actie vanuit via vai. Prima geregeld en afgehandeld.
Hi, Vervelend om te moeten lezen dat je schoen kapot gegaan is. Fijn dat je goed geholpen bent en dat jullie tot een oplossing zijn gekomen. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Levering vlot en mooi op tijd!
Hi Jacq, Bedankt voor je aanbeveling! Goed om te lezen dat de schoenen en snelle en goede levering hebben. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Snelle levering, goed en mooi verpakt. Duidelijke instructie , ook als het niet goed is.
Hi Thijs, Tof dat je ons hebt willen beoordelen. Bedankt voor je tijd en je aanbeveling. Het is fijn te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat het goed en mooi verpakt is. Ik hoop natuurlijk dat de bestelling in orde was, maar mocht dit niet het geval zijn is het prettig dat de instructies duidelijk zijn! Liefs, Liz
Via Vai is een van mijn favoriete merken. Ik draag normaal graag de sneakers van Via Vai. Helaas worden de zolen steeds dikker en lopen de zolen ook wat af waardoor mijn (vrij dikke) steunzolen vaak niet meer goed passen (ook bij andere merken). Dus jammer genoeg moeten retourneren.
Hi, Wat jammer om te moeten lezen dat je sneakers die je hebt besteld niet naar verwachting waren. Wel fijn dat je ons aanbeveelt en hopelijk kan je nog een nieuwe paar sneakers scoren. Liefs, Liz
Ik ben altijd blij met schoenen van Via Vai. Ze zitten perfect en lopen geweldig. Nu waren ze ook nog voor de helft.
Hi Gerna, Tof dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat de schoenen goed zitten! Wat een geluk dat ze nu ook nog eens voor de helft te koop waren. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Ik vind de schoenen heel fijn- heb veel gekocht, bij Dungelman in Den Bosch. Is nu faillet gegaan. Jammer dat daar geen ander verkoop punt is, in Den Bosch. Wil liever in winkel kijken, naar kleuren en stof enz.
Hi Helen, Het kan soms inderdaad fijner zijn om schoenen in een winkel te zien en te passen. Je kunt ook langs gaan bij Omoda en Van Arendonk! Gelukkig kun je schoenen bij ons altijd gratis retourneren, mocht je toch niet helemaal tevreden zijn!😊 Liefs, Liz
Top producten
Hi Simone, Bedank voor je beoordeling! Goed om te lezen dat we een goede service bieden en dat het pakket snel bij je geleverd is. 😄 Veel plezier met je nieuwe stappers! Liefs, Liz
Goede kwaliteit, leuk en netjes ingepakt. Geen verzendkosten wat fijn is!
Hi Sanne, Tof dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Het doet me goed te lezen dat je de schoenen van een goede kwaliteit vind en dat je het waardeert dat we de pakketjes op deze manier inpakken! Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je nieuwe schoenen! Liefs, Liz
Goede snelle service
Hi Kathy, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat we een goede service bieden. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Snelle levering en goed verpakt! Tevens goede retour service.
Hi Monique, Wat jammer dat je de schoenen retour hebt moeten sturen, maar goed om te lezen dat prima gegaan is! Bedankt voor je aanbeveling. Tot de volgende keer! ❣ Liefs, Liz
Ik ben helemaal blij met de leuke schoenen, vond het "persoonlijke" kaartje erbij erg leuk en de folder van de collectie en als cadeautje een nagelvijl. Ook nog mooie laarzen op het oog:)
Hi Lies, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed om te lezen je blij bent met de kleine attentie die we erbij gedaan hebben! Het uitpakken van een nieuw paar schoenen moet natuurlijk ook leuk zijn. Veel plezier met je nieuwe schoenen en met het shoppen van nog een paar VIA VAI's! 😍 Liefs, Liz
Snelle levering. Prima kwintet en fantastische service mocht en toch iets mis zijn.
Hi Jolanda, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat er een snelle levering is geweest en dat de schoenen van een goede kwaliteit zijn! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Schoenen zijn goed verpakt en naar verwachting. Communicatie liep vlot
Hi Josje, Goed om te lezen dat de schoenen naar jouw verwachting zijn! Bedankt voor het compliment over onze Customer Service team, ik zal dit aan ze doorgeven. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Snel geleverde, mooie schoenen in mooie dozen met leuke zinnen en presentjes (tasje en .. dacht een nagelvijl?) ook geinig
Hi Cornelia, Tof dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Wij worden enthousiast dat jij het leuk vind dat we kleine presentjes mee sturen, dan hebben wij bereikt wat we willen bereiken! Dat je nog maar mooie wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen! Liefs, Liz
Snelle levering, goede kwaliteit en pasvorm. Helemaal blij met mijn nieuwe boots!
Good