Via Vai zijn voor mij schoenen die voldoen aan mijn verwachting.
Hi Thea, Fijn dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed te lezen dat de schoenen van VIA VAI altijd voldoen aan jouw verwachting. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Prima snelle service
Hi Corry, Bedankt voor deze beoordeling. Fijn dat je pakket snel geleverd is. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Bij bezorging defect aan een schoen. Mocht schoenen retour sturen en zou aankoopbedrag terug krijgen, omdat er geen nieuw paar beschikbaar was. Om compensatie gevraagd, dit was geen probleem!
Hi Lisa, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat er een defect aan je aankoop is geweest, maar goed om te horen dat het goed is opgelost. Liefs, Liz
Helemaal goed!
Hi Karin, Bedankt voor deze beoordeling. Goed om te lezen dat je onze service waardeert en ons aanbeveelt. Veel plezier met je nieuwe VIA VIA's! Liefs, Liz
Snelle levering, prima kwaliteit.
Hi Anita, Fijn om te lezen dat je pakket snel geleverd is! 😍 Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
De webshop is goed. Nadeel is dat de verleiding groot is om weer iets leuks uit te kiezen...:)
Hi Annelies, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een beoordeling te schrijven. Goed om te lezen dat onze webshope prettig werkt. Veel plezier met je nieuwe aankoop. ❣ Liefs, Liz
Ik hou van jullie merk, de schoenen zijn prachtig en lopen fantastisch. Ik krijg altijd complimenten als ik jullie schoenen draag.
Hi Ineke, Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je schoenen goed lopen, dat is natuurlijk een belangrijk punt als je nieuwe schoenen koopt. ☺ Wij proberen onze klanten altijd in het zonnetje te zetten, en in deze tijd is dat nog eens extra nodig. Fijn dat je dit waardeert. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Liefs, Liz
Mooie laarsjes en snelle levering
Hi Monique, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je de schoenen snel bij je geleverd zijn! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
alles netjes kunnen bestellen zonder problemen. betaling goed geregeld en het pakketje netjes op tijd gekregen. en de kwaliteit is top.
Hi Mechelina, Tof dat je ons aanbeveelt! Fijn dat je pakket goed en optijd geleverd is. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Ik werk in de zorg en zocht toch een paar goed uitziende hippe schoenen
Hi Ineke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was! Veel plezier met het dragen van je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Leuke verassing in de doos.
Hi Marianne, Fijn dat je schoenen optijd geleverd zijn en dat je ons aanbeveelt. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Heb schoenen besteld was netjes verpakt en snel bezorgd.
Hi Magda, Tof om te lezen dat je pakket snel bezorgd is! Wij proberen alle pakketjes al een kadootje in te pakken. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Hi Ilse, Bedankt voor je beoordeling en de aanbeveling.❣ Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Ik test de nieuwe website en wil weten of dit proces goed loopt!
Super personeel als je belt en super leuke schoenen met een hand geschreven kaartje in de doos, zooo leuk!
Hi Margot, Tof om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI en ons aanbeveelt. Veel plezier met je nieuwe stappers! Liefs, Liz
Voor leuke en bijzondere modellen bezoek ik altijd jullie website!
Hi Marja, Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en positief bent over VIA VAI. Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Liz
schoenen lopen geweldig en de bestelling via de website verliep prima.
Hi Marianne, Tof om te lezen dat je schoenen fijn lopen en dat bestelling goed verliep. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Zocht een sobere mooie schoen voor uitvaartwerk. Kon mijn schoeisel niet dragen ivm voetletsel. Met mijn eigen steunzool loopt de schoen perfect. Ondanks dat het een sneaker is oogt hij chique bij kleding.
Hi Antoinet, Fijn dat de schoenen op tijd geleverd zijn. En dat je de goede sneaker hebt gevonden voor je werk. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Bestelling snel geleverd, verkeerde maat (mijn schuld) dag erna juiste in huis!
Hi Jeroen, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat de levering op tijd geweest is. Jammer van de verkeerde maat. 😔 Liefs, Liz
Prachtig merk, super mooie schoenen! Aanrader.
Hi Marlot, Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons merk. Wij doen ons best om het pakket in te pakken zodat je een kadootje hebt, fijn dat dit gewaardeerd word. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle levering en de schoenen zijn van top kwaliteit!
Hi Sanne, Goed om te lezen dat de schoenen snel geleverd zijn! Fijn dat je ons aanbeveelt. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Het ontvangen van schoenen is altijd een kado. De kwaliteit van de schoen is super. En het begeleidende briefje geeft wat extra’s. De schoen loopt heerlijk.
Hi Annemiek, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en onze manier van verpakken. We doen ons best om er inderdaad een kadootje van te maken. Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Emma
De schoenen waren de goede maat en zagen er uit als op de foto. Helaas slijt de giraffen print die op de hak zit wel aan de binnenkant af. Daar zijn we niet tevreden over.
Hi Ellen, Bedankt voor de feedback. Vervelend om te horen dat de print slijtgevoelig is. Ik zal mijn collega's van de afdeling customer service vragen contact met je op te nemen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een eventuele oplossing. Liefs, Emma
Keurig verzorgd pakketje
Hi Gea, Bedankt voor deze positieve reactie. Veel plezier met je nieuwe stappers. Liefs, Emma
Overzichtelijke site, snelle levering
Hi Jacqueline, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat ondanks de drukte die de transporteurs op dit moment hebben, je pakket snel is geleverd. Geniet van je nieuw schoenen. Liefs, Emma