Erg tevreden snelle service!
Hi Nicole, Fijn dat je zo enthousiast bent over onze service. Dat is voor ons heel waardevol! ๐ Liefs, Liz
Fijn merk. Zit bij mij als gegoten.
Hi Jolanda, Thanks voor jouw positieve review! ๐ Goed om te lezen dat jouw schoenen perfect zitten. Veel plezier ervan! Liefs, Liz
Goede kwaliteit En prima service
Hoi Ellen, Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent. Bedankt voor jouw aanbeveling! ๐ Liefs, Liz
Mijn behoorlijke collectie schoenen bestaat voor 75% uit VIA VAI. Eigenlijk kan ik nooit kiezen.......
Hi Arja, Wauw, wat leuk om te lezen dat je zoveel schoenen van ons merk hebt. Een echte VIA VAI liefhebber dus! Ga vooral door met verzamelen zou ik zeggen, schoenen kun je nooit genoeg hebben ๐. Liefs, Liz
Heb niets aan te merken๐
Hi! ๐ Dat is heel fijn om te lezen! Bedankt voor het delen van je mening! Liefs, Liz
Snelle levering, makkelijk te bestellen op de site. Goede kwaliteit schoenen.
Hi Toos, Bedankt voor jouw positieve woorden. We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en schoenen! ๐ Liefs, Liz
Prima, maar heel soms is een artikel moeilijk te vinden.
Hi Barbara, Bedankt voor jouw review! Jammer dat je soms niet makkelijk kan vinden wat je zoekt. We raden je aan om de filters of de zoekbalk te gebruiken. Mocht je er toch niet uitkomen, dan staat onze customer service ook altijd voor je klaar! ๐ Liefs, Liz
Snelle levering en vooral goede schoenen
Hi Maja, Bedankt voor het geven van een 10! ๐คฉ We vinden het super fijn dat je tevreden bent over onze schoenen รฉn service. Liefs, Liz
Ik zoek schoenen en laarsjes met uitneembaar voetbed. Schoenen/ sneakers gaat wel maar laarsjes hebben jullie helemaal geen uitneembaar voetbed . Jammer
Hi Helga, Bedankt voor jouw review. Het klopt inderdaad dat onze enkellaarsjes geen uitneembaar voetbed hebben. Gelukkig hebben we wel volop keuze aan sneakers! We hopen dat je sneakers blijft shoppen bij VIA VAI ๐. Liefs, Liz
Super leuke schoenen gekocht en de maat valt altijd goed.snelle service en heel fijn dat je after pay kan betalen.
Ik had sneakers besteld, dat ging heel makkelijk, betalen ging makkelijk, ze werden ook heel snel bezorgd, maar waren helaas net te klein. Meteen teruggestuurd en een maat groter besteld en ook dat ging supersnel en makkelijk! Ook de terugbetaling was er heel vlot! En het zijn fantastische schoenen, maar dat wist ik al!
Hi Ellen, Bedankt voor de lovende woorden ๐. Fijn dat je uiteindelijk de juiste maat van de sneakers hebt. Heel veel plezier ermee! Liefs, Liz
Top verzorgd๐๐๐ผ
Hoi Monique, Heel fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt. Dankjewel het delen van jouw review! ๐ Liefs, Liz
Makkelijk en snel bestellen van mijn favoriete merk!
Hi! ๐ Super bedankt voor jouw positieve reactie! Fijn om te lezen dat je het bestelproces als snel en makkelijk ervaart. Liefs, Liz
Bestel graag schoenen van het merk VIA vai. Sluiten altijd goed aan , en je schoenen zijn niet standaard.
Hi Annick, Bedankt voor het geven van jouw mening! Goed om te lezen dat de schoenen perfect zitten en niet te standaard zijn. We doen ieder seizoen weer ons best om onze schoenen op de laatste trends te inspireren! ๐คฉ Liefs, Liz
Snelle levering, heel tevreden
Hi Hilda, Fijn om te horen dat jouw schoenen snel geleverd zijn. Heel veel plezier ermee! ๐ Liefs, Liz
Super service , snelle levering en persoonlijke touch ! ๐
Hoi Biรซnne, Super bedankt voor je positieve review. Daar worden wij helemaal blij van! ๐ Liefs, Liz
Mijn bestelling was snel en netjes bezorgd. Goed te volgen via track and trace. Helemaal tevrede.
Hi Petra, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service ๐. Liefs, Liz
En ze lopen super en top model. Heel blij mee.
Hi Astrid, Fijn om te lezen dat je VIA VAI aanbeveelt. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen.โ Liefs, Liz
Snelle levering en superfijne gympen!
Hi Mirjam, Super bedankt voor je review!๐ Fijn dat de schoenen snel geleverd zijn. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Snelle levering en mooi verpakt
Hi Bertina, Wat fijn om te lezen dat je onze webshop en service aanbeveelt. Altijd leuk om een pakketje uit te pakken, toch? ๐ Liefs, Liz
De schoenen zijn precies als afgebeeld. Zeer snelle verzendi nu en je wordt goed op de hoogte gehouden.
Hi Margo, Bedankt voor het geven van je mening over VIA VAI! Het is prettig om te lezen dat de schoenen zijn zoals op de afbeeldingen. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Liefs, Liz
Mooie comfortabele schoenen!
Hi Chiema, Goed om te lezen dat er dus wel degelijk schoenen bestaan die mooi zijn en goed zitten! Bedankt voor het delen van je mening. Dat je nog maar veel wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Ik draag dit merk met veel plezier. Heb ze in verschillende modellen. Ook de (garantie)service is super! Groetjes van een zeer tevreden klant
Hi Mirjam, Wat fijn om een nieuwe werkweek te beginnen met het lezen van je lieve woorden. Ontzettend fijn dat je onze service zo goed vind. Veel plezier met je nieuwe schoenen! ๐ Liefs, Liz
Snelle levering en supermooie gympen !
Hi Inger, Wow, bedankt voor deze 10! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. Dat je nog maar mooie wandelingen mag gaan maken op je nieuwe gympen!๐ Liefs, Liz
Super snelle levering van goede kwaliteit
Hi Karin, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Het doet ons altijd goed om positieve feedback te lezen. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz