Ze zijn stug in de hak en veel pijn
Hi Brigitte, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je nog niet optimaal kunt genieten van je schoenen. Als je een mail stuurt aan [email protected] dan kunnen zij kijken of ze misschien nog tips voor je hebben. Liefs, Emma
Prima aankoop! Zitten en lopen lekker. Ik ben er elke dag blij mee!
Hi Lonneke, Fijn om te lezen dat de schoenen goed zitten en lopen! Veel plezier met ze. Liefs, Emma
De schoenen an sich zijn echt geweldige kwaliteit en lopen heerlijk. De service vanuit Via Vai vond ik snel en goed.
Hi Jacqueline, Bedankt voor je mooie review. Altijd fijn om te lezen dat onze schoenen zo in de smaak vallen. Veel plezier met je schoenen. Liefs, Emma
Wauw, ben echt blij met mijn Cowboylaarzen. Lopen echt heerlijk en zijn gewoon echt mooi. De levering heeft wel een week geduurd, want DHL was pijn pakketje kwijt. Maar ik had super contact met de klantenservice van Via Vai, dus dat maakte het minder erg.
Hi Jorieke, Bedankt voor je complimenten. Fijn dat je laarzen uiteindelijk toch bij je terecht zijn gekomen en dat zo in de smaak vallen. Helaas kunnen wij de bezorging niet versnellen, maar we doen altijd ons best om enige invloed uit te oefenen. Veel plezier met je laarsjes. Liefs, Emma
Ben altijd blij met omoda en met de schoenen van via vai
Hi Jessica, Fijn om te lezen. Geniet van je schoenen!' Liefs, Emma
Had de schoenen zo gevonden, besteld, betaald en binnen gekregen. Helemaal top.
Hi Melanie, Bedankt voor de leuke review. Geniet van de schoenen. Liefs, Emma
Opvallend mooie kleur, sjieke uitstraling, strakke laars qua ontwerp, ondanks grove hak toch elegant. Valt mooi smal, pasvorm en maat ok. Bij de enkels een beetje wijd. Heb wel enigszins twijfel of het lak mooi blijft, maar ben al vele collecties fan van ViaVai en nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit van de schoenen. 1ste paar zwarte laarzen zijn geretourneerd omdat binnenzijde niet goed was zijn maar deze zonder problemen terug genomen door ViaVai, tweede paar in het rood gekocht omdat de juiste maat er niet meer was maar geen spijt.
Hi, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons merk en de service. Veel plezier met je laarsjes. Liefs, Emma
Blij met mooie laarzen en snelle service!
Hi Theresia, Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je nieuwe ViaVai's! Liefs, Emma
Heerlijk model, maat valt goed. Makkelijk aan en uit en blijven mooi!
Hi Renee, Fijn om te lezen dat de schoenen goed bevallen en bedankt voor het mooie compliment! Liefs, Emma
Ik ben heel tevreden met de geleverde schoenen. Snelle/goede levering.
Hi Saskia, Fijn om te lezen. Veel plezier met je schoenen! Liefs, Emma
Foto website komt overeen met de schoenen die geleverd zijn.
Hi Roos, Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je schoenen. Liefs, Helma
Goede service en goede kwaliteit
Hi Marianne, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je schoenen. Liefs, Emma
Was weer super goed. Fijn dat ze dan afgeprijsd zijn.
Hi, Top om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je ze in de sale hebt kunnen kopen is inderdaad een mooie meevaller. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Emma
Mooie schoenen, laarsjes, hip uiterlijk met een uitstekende pasvorm!
Hi Jacqueline, Wat een prachtige complimenten! Fijn om te lezen! Dat je maar mooie reizen op je nieuw ViaVai's mag maken. Liefs, Emma
De Via vai boots die ik heb gekocht zijn voor mij schoenen die naast stoer ook vrouwelijk zijn .
Hi Petra, Bedankt voor het compliment. Fijn om te lezen dat onze boots zo in smaak vallen. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Emma
Fijne betrouwbare webshop. Voor vragen gemakkelijk bereikbaar.
Hi Caroline, Fijn om te lezen. Veel plezier met je schoenen. Liefs, Emma
Mooie sneakers, lopen erg fijn.
Hi Corrie, Bedankt voor je complimenten. Veel plezier met je sneakers. Liefs, Emma
Na het 1e paar sneakers direkt nog 2 paar aangeschaft. Ze zitten heerlijk en zijn super apart, blij mee!
Hi Irene, Fijn om te lezen dat onze sneakers zo in de smaak vallen. Dat je er maar mooie reizen op mag maken! Liefs, Emma
Met deze laarzen ben je meteen het stralende middelpunt. Ik hen nog nooit zó veel reacties gehad op een paar laarzen en állemaal positief. Wildvreemden spreken me zelfs aan. En ze lopen ook nog eens héérlijk!
Hi Nicole, Wat een mooie complimenten! Bedankt. Fijn dat je ViaVai's zo in de smaak vallen. Dat je nog maar vaak het middelpunt mag zijn. Liefs, Emma
Via vai is een van de twee merken die ik altijd draag. Super pasvorm, prachtig materiaal en aparte modellen. Daarnaast ook nog een redelijke prijs! Top!
Hi Arja, Fijn om te lezen dat we tot je favoriete merken behoren. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Emma
Fantastische mooie en fijne sneakers
Hi Bianca, Wat leuk om te horen! Veel plezier met je nieuwe sneakers! Liefs, Yara
Gisterenmiddag de schoenen besteld en vandaag al binnen! Dat noem ik service! En de schoenen zijn nog mooier in het echt! Super blij!
Wat leuk om te horen Esther, heel veel plezier met je nieuwe schoenen!