Hele snelle levering

Vrijdags in de winkel in Den Bosch geweest en zaterdags al in huis

Top service en snel geleverd!

Super leuke sandalen en snel geleverd! Heel blij mee

Mooie sneakers van hoge kwaliteit

Snelle levering en supermooie sneakers gekocht. Blij mee

Snelle levering.

Vriendelijke bezorger en pakket is in goede conditie.

ben niet tevreden over de afwikkeling/terugbetaling van de retourzending

Ik heb nog steeds het geld van de retourzending niet terug ontvangen. Duurt lang. Had ik niet verwacht. Valt tegen.

Fijn merk en fijne medewerkers

Al vele jaren fan van ViaVai. Goede pasvorm, duidelijke omschrijving, snelle levertijden, niet onnodig veel verpakkingsmateriaal en een onwijs goede service. Helaas 2 x achter elkaar een beetje pech gehad met mijn schoenen maar meer dan uitstekend opgelost. Duidelijke communicatie. Heel fijn bedrijf

Fijne afhandeling van klacht

Na het insturen van een klacht ben ik uiteindelijk netjes en snel geholpen door de klantenservice. Heel erg fijn!

Altijd goed zittende schoenen, kwaliteit dus blijf bij jullie kopen .

Mooie schoenen en snelle levering en service

Mooie schoenen en snelle levering met goede service

Bizar goede service van Danique

Na mijn Whatsappje werd er meteen actie ondernomen en had ik de dag erna meteen een nieuw paar in huis! Hier kunnen andere bedrijven van leren! Chapeau!

!

Nieuwe sneakers

M'n jaarlijkse aankoop van de klassieke witte leren sneakers voor mijn werk. Zoals altijd blij mee

Vriendelijke klantenservice, prettig geholpen!

Goede service!

Er waren problemen maar die worden vlot en correct opgelost!

Prima service !

Goede service , goed geholpen bij vragen over mijn bestelling

Snel verzonden

Mijn bestelling was snel in huis en ik ben heel blij met de schoenen!

altijd goed sneakers moet vooral leer van binnen zijn andere gaat zweten

Helemaal blij met de schoenen en de wijze waarop de bezorging is geregeld!

Na de bestelling werden de schoenen keurig verpakt bezorgd. En de schoenen pasten goed en lopen erg lekker!

Altijd correct geleverd!

Als grote fan van het merk heb ik reeds wat modelletjes (verschillende types schoenen) aangekocht over de jaren heen! De kwaliteit is uitstekend, mooi afgewerkte schoenen met een heel groot draagcomfort. Bij vragen kreeg ik steeds goede feedback ofwel via chat ofwel telefonisch. De leveringen gebeuren vlekkeloos, steeds binnen de aangegeven periode. Alles mooi verpakt. Daarbovenop een eigenhandig geschreven kaartje… dat doet toch iets met een mens. Ik ben BIG fan!

Goede service en comfortabele schoenen!

Ben zeer tevreden over het comfort van de schoenen die bovendien ook heel modieus zijn.

Prachtige sneakers.

De sneakers waren snel verzonden en liepen meteen heerlijk. Geen blaren niks gehad.

kleur wijkt af van de foto goede pasvorm en snelle levering

De schoenen die ik besteld had waren snel bezorgd. Ze waren helaas te klein en dus meteen teruggestuurd. Binnen 2 weken stond het geld op mijn bankrekening, zonder aftrek van kosten. Super!

Goede producten en snelle levering

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC