Vond het wel lang duren maar goed geïnformeerd
Hi Margreet, bedankt voor je feedback. Fijn dat je goed op de hoogte bent gehouden omtrent de levering van je bestelling. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Natascha
Schoenen zijn echt prachtig. Ik vond wel dat de levering iets te lang duurde
Hi Andrea, dank voor jouw positieve review. Ik heb nog even voor je naar je opmerking over de levertijd gekeken en zie dat je je paartje hebt besteld via een pre-order met een levertijd zoals je ook in je bestelbevestiging hebt kunnen lezen. Wellicht heb je dit in je enthousiasme over het hoofd gezien 😊. Gelukkig is je bestelling toch nog wat eerder geleverd dan aanvankelijk gedacht en kun je shinen met je June Loua! Veel plezier ervan en we zien je graag nog eens terug! Liefs, Natascha
Ruime keuze zowel in modellen als maten. Vlotte verzending
Hi, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Liefs, Natascha
Altijd mooie collectie. Draag graag dit merk. Soms jammer dat er geen halve maten zijn.
Hi Jootje, We willen je bedanken voor je waardevolle feedback. Dit nemen we weer mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Natascha
Hele mooie schoenen besteld maar die bleken helaas te groot te zijn en weer retour gestuurd vervolgens een maat kleiner besteld maar die waren helaas nog steeds te groot en ook die weer retour gestuurd. Conclusie verkeerde schoen voor mij helaas! Voor beide schoenen mijn geld terug gestort gekregen. Nu heb ik in een winkel andere Via Vai schoenen gekocht die wel meteen goed zaten! Super blij mee:) Dus bedankt voor de goede service!
Hi Patricia, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat via een omweg toch nog een paartje hebt gevonden die een perfecte match voor jouw voeten zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Natascha
Na een aantal weken de sneakers gedragen te hebben gingen ze kapot. Ik heb contact opgenomen met de klachtenservice en kreeg een heel nieuw paar opgestuurd! De oude mocht ik houden.
Hi Ylona, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Natascha
Een heel snelle reactie van Via Vai.Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld, onmiddellijk een mail gestuurd en toen werd het snel veranderd. Echt heel fijn.
Hi Dineke, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Naar het sturen van mijn mail reageerde ze direct en zocht
Snelle levering. Product ziet eruit zoals het wordt gepresenteerd.
Hi Jacqueline, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs Marleen
Schoenen snel geleverd!
Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs Marleen
Bestelling wordt snel verzonden, telefonisch goed te woord gestaan bij een vraag.
Hi Merie-an, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs Marleen
Ik heb al vaker schoenen van via vai en altijd naar tevredenheid maar deze schoen is nu al op 2 naden stuk terwijl ik ze niet dagelijks draag maar afwissel met andere schoenen Ik kan ervan ook nog foto’s sturen indien gewenst
Hi Conny, Dank voor je eerlijke review en feedback. Wat vervelend dat je een probleem hebt met je VIA VAI's, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb per mail contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Liefs, Natascha
Groot assortiment, mooie schoenen gekocht geheel naar verwachting, snelle levering
Hi Diana, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Met bestellen en bezorging geen problemen. Schoenen zijn prachtig
Hi Doriene, Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Natascha
Ook mooi is dat je punten kan sparen.
Hi Sherina, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Natascha
Fijne schoenen, goede pasvorm Snelle levering
Hi Maaike, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Natascha
Mijn favo merk, prachtige kwaliteit en pasvorm is fantastisch.
Hi Herma, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Natascha
Top service bij kapotte schoenen!
Hi Anita, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Heel overzichtelijk,je kan filters snel en goed toepassen. Collecties zijn steeds prachtig,mijn schoenkast bestaat uit 50 procent Viavai schoenen. Soms wat duur maar dan wacht ik op de solden voor een paar extra!
Original review
Order 6431 Ik heb op 1/09 de bevestiging gekregen dat de bestelling is verzonden. Tot op heden mocht ik mijn bestelling nog niet ontvangen, terwijl de levertermijn op 1 a 2 werkdagen stond.. Mvg Karin
Heerlijke schoenen!!! Zitten top!
Hi Willeke, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Marleen
Vriendelijk en enthousiast aan de telefoon. Snelle service en levering.
Hi Michele, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de service en de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Marleen
Mooie website, prachtige artikelen en snelle levering
Hi Monique, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Marleen
Snelle levering en top sneakers!!
Fantastische sneakers, zijn heel mooi en lopen lekker
Hi Marga, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Marleen