Vrijdags in de winkel in Den Bosch geweest en zaterdags al in huis
Hi Corien, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Isa
Super leuke sandalen en snel geleverd! Heel blij mee
Hi Mariska, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met je nieuwe sandalen, jij gaat ze rocken deze zomer! Liefs, Isa
Snelle levering en supermooie sneakers gekocht. Blij mee
Hi Karin, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Isa
Vriendelijke bezorger en pakket is in goede conditie.
Hi Ineke, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Isa
Ik heb nog steeds het geld van de retourzending niet terug ontvangen. Duurt lang. Had ik niet verwacht. Valt tegen.
Hi Woutera, Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback. Wat vervelend dat je de verwerkingstijd van je retour lang vindt duren, dat is natuurlijk niet onze bedoeling! Ik zie dat je retour 9 mei bij ons bezorgd is en dat deze vandaag verwerkt is. Ik verwacht dat het betaalde bedrag later vandaag op je rekening wordt teruggestort door onze betalingspartner Mollie. We beloven je retour binnen 5 werkdagen na ontvangst te verwerken en dat is ons gelukkig ook gelukt. Desondanks neem ik je wens om de retourverwerking te versnellen mee voor de toekomst, zodat we ons kunnen blijven verbeteren. Daarnaast heb ik zojuist een kleinigheidje naar je op de post gedaan, om zo hopelijk weer een lach op je gezicht te toveren. Houd je brievenbus dus goed in de gaten de komende dagen. Liefs, Roselie
Al vele jaren fan van ViaVai. Goede pasvorm, duidelijke omschrijving, snelle levertijden, niet onnodig veel verpakkingsmateriaal en een onwijs goede service. Helaas 2 x achter elkaar een beetje pech gehad met mijn schoenen maar meer dan uitstekend opgelost. Duidelijke communicatie. Heel fijn bedrijf
Hi Deess, Heel erg bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit door de jaren heen! Fijn om te horen dat je onze pasvorm, service en duurzame verpakkingskeuze waardeert. Jammer dat je recent wat pech hebt gehad, maar we zijn blij dat we het goed hebben kunnen oplossen. We blijven ons best doen om je ook in de toekomst dezelfde fijne ervaring te bieden! 💗 Liefs, Isa
Na het insturen van een klacht ben ik uiteindelijk netjes en snel geholpen door de klantenservice. Heel erg fijn!
Hi Janneke, Bedankt voor je bericht en je geduld. Vervelend om te horen dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je laatste e-mail. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Ik heb dit direct doorgegeven aan mijn collega’s van de klantenservice, zij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen. Mocht dit nog steeds te lang duren dan raad ik je aan om ons eventueel telefonisch te benaderen, zodat we je zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak! Hopelijk wordt dit snel opgelost! 💗 Liefs, Isa
Original review
Ik heb een antwoord ontvangen en daarop een reply verzonden. Hierop heb ik nog geen antwoord ontvangen.
Altijd goed zittende schoenen, kwaliteit dus blijf bij jullie kopen .
Hi Marijke, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI schoenen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Isa
Mooie schoenen en snelle levering met goede service
Hi Brenda, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's: jij gaat ze rocken deze zomer! Liefs, Isa
Na mijn Whatsappje werd er meteen actie ondernomen en had ik de dag erna meteen een nieuw paar in huis! Hier kunnen andere bedrijven van leren! Chapeau!
Hi Suzanne, We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we het op deze manier goed kunnen maken. Jij blij, wij blij! 😊 Liefs, Isa
!
Hi Floor, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Liefs, Isa
M'n jaarlijkse aankoop van de klassieke witte leren sneakers voor mijn werk. Zoals altijd blij mee
Hi Edith, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Isa
Vriendelijke klantenservice, prettig geholpen!
Hi Sandra, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Isa
Er waren problemen maar die worden vlot en correct opgelost!
Hi Myria, Bedankt voor je feedback, wat vervelend om te horen dat de witte verf loslaat en er snel slijtageplekken ontstaan. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je mag verwachten van ons. We raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Onze excuses voor het ongemak! 💕 Liefs, Isa
Original review
Slechte kwaliteit…. Meteen verschijnen er slijtageplekken
Goede service , goed geholpen bij vragen over mijn bestelling
Hi Corine, Wauw, een 9! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Isa
Mijn bestelling was snel in huis en ik ben heel blij met de schoenen!
Hi Marion, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan. Liefs, Isa
Na de bestelling werden de schoenen keurig verpakt bezorgd. En de schoenen pasten goed en lopen erg lekker!
Hi Anna, Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. 💕 Veel plezier met je nieuwe schoenen en hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Isa
Hi Fabienne, Bedankt voor je positieve review. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Isa
Als grote fan van het merk heb ik reeds wat modelletjes (verschillende types schoenen) aangekocht over de jaren heen! De kwaliteit is uitstekend, mooi afgewerkte schoenen met een heel groot draagcomfort. Bij vragen kreeg ik steeds goede feedback ofwel via chat ofwel telefonisch. De leveringen gebeuren vlekkeloos, steeds binnen de aangegeven periode. Alles mooi verpakt. Daarbovenop een eigenhandig geschreven kaartje… dat doet toch iets met een mens. Ik ben BIG fan!
Hi Nadine, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Liefs, Isa
Ben zeer tevreden over het comfort van de schoenen die bovendien ook heel modieus zijn.
Hi Ann, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Liefs, Isa
De sneakers waren snel verzonden en liepen meteen heerlijk. Geen blaren niks gehad.
Hi Stephanie, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
kleur wijkt af van de foto goede pasvorm en snelle levering
Hi Connie, Bedankt voor je review en de mooie score! Fijn om te horen dat de pasvorm goed is en je tevreden bent over de snelle levering. Jammer dat de kleur iets afwijkt van de foto, we nemen je feedback mee om dit in de toekomst nog beter af te stemmen. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Isa
De schoenen die ik besteld had waren snel bezorgd. Ze waren helaas te klein en dus meteen teruggestuurd. Binnen 2 weken stond het geld op mijn bankrekening, zonder aftrek van kosten. Super!
Hi Shoe lover, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Liefs, Isa
Goede producten en snelle levering
Hi Anja, Bedankt voor je complimenten! daar doen we het uiteindelijk voor 😊! Liefs, Isa