De bestelling is vlot afgehandeld, keurig verpakt en voorzien van een hartelijk kaartje en leuke attentie, duidelijke website, boots lopen geweldig, kortom zeer tevreden
Hi Suus, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Veel plezier met jouw nieuwe Ziva State boots en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Zeer klantvriendelijk en perfecte kwaliteit!
Hi Agnes, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's! Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen. Liefs, Kate
Mij schoenen retour gedaan. Geen geld op mijn rekening nummer
Hi Trudy, Bedankt voor jouw review en feedback. Vervelend dat je retour nog niet verwerkt is, mijn excuses! Ik ben even op onderzoek uitgegaan en zie dat je pakketje even de weg kwijt is geraakt bij DHL (letterlijk en figuurlijk 😉). We verwachten dat je pakketje deze week bij ons aan zal komen. Op het moment dat we je retour hebben ontvangen, zullen we deze direct verwerken zodat je het geld zo snel mogelijk terug op je rekening hebt. We houden je hier ook per mail van op de hoogte. Nogmaals mijn excuses. Mochten je nog ergens vragen over hebben, hoor ik het graag. Liefs, Roselie
Super service en top schoenen
Hi Tina, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Zeer snelle en keurig verzorgde zending.
Hi Bea, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Met een leuke kaart, voelde ik mij een speciale klant.
Hi Jolanda, Wat een leuke review! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken 💖 Heel veel plezier met jouw nieuwe Pepper Jyll sneakers, ze zullen je vast geweldig staan! Liefs, Kate
Ik kreeg m’n laarsjes binnen mooi verpakt met een super lief handgeschreven kaartje erbij.
Hi Sandra, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Goede ervaring. Schoenen zijn prima.
Hi Truus, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Veel plezier met jouw nieuwe Pepper Clay sneakers 💖. Liefs, Kate
Makkelijk, snel en mooie kwaliteit schoenen. Klantenservice ook top!
Hi Ilse, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Fijne website en snelle bezorging. Leuk dat er bij de schoenen een handgeschreven kaartje zat! Fijne shop ervaring
Hi Sharon, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. En wat een toffe laarsjes heb je geshopt, ze zullen je vast geweldig staan! Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop 💕. Liefs, Kate
Helemaal top!
Hi Agnes, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Geniet van je nieuwe boots! Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop. Liefs, Kate
Ik koop al jaren bij Via Vai omdat de schoenen van Via Vai geweldig zitten. De maat altijd goed is. En de schoenen mooi zijn.
Hi Gerda, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Veel plezier met jouw nieuwe Ziva State boots en heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Kate
Altijd blij met mijn laarsjes. Wel eens ergens anders laarsjes gekocht, maar toch blijven deze jaren lang mooi. Echt waar voor je geld.
Hi Liza, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's: de Eveline Cass enkellaarsjes ga jij rocken in Beverwijk! Liefs, Kate
Veel keus…snelle verzending!
Hi Angeli, Super bedankt voor het compliment! Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent. Veel plezier met jouw nieuwe Lilla Seven enkellaarsjes. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop. 💖 Liefs, Kate
Zeer goede service!!!
Hi Anita, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Liefs, Kate
Mooie duidelijke website met goede product foto’s. Schoenen zijn heel mooi en er kwam een lief handgeschreven kaartje bij!
Hi Mirjam, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers, wat een TOP keuze! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Liefs, Kate
Nu 3 paar schoenen van dit merk. Altijd geleverd met een persoonlijk berichtje (kaartje) mooie producten. En als.er iets niet helemaal is zoals het zijn moet. Wordt dat direct opgelost.
Hi Fanny, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. You'll rock them! Hopelijk tot snel in onze webshop! 💕 Liefs, Kate
Collectie is altijd mooi , service is goed !
Hi Patricia, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de collectie en onze service. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Kate
Just bought 2 pair of boots, arrived with a speed! and were perfect in quality I have now 5 pairs of Via Vai boots and Can Only highly recommend both quality and design for your feet
Hi Rikke, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service and quality. Enjoy your new Avery Kae ankle boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Kate
Hele mooie schoenen die heerlijk zitten. Bij de levering zat er weer een lief handgeschreven kaartje bij. Superleuk!
Hi Lilian, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe Shelly Carter enkellaarsjes en onze levering. Ze zullen je vast geweldig staan! Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Snelle levering en vind het fijn dat je geen verzendkosten en retourkosten hoeft betalen
Hi Anja, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces ook helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Kate
Leuke site top klantenservice
Hi Nancy, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Liefs, Kate
Hier een super fan van via vai. Ik hou het meest van jullie sneakers. Service is goed. De webshop is overzichtelijk. Bezorg-en retour service is ook dik in orde.
Hi Anneke, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent, we zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Ze maken het heel persoonlijk met een kaartje bij je bestelling Mooie schoenen van een goede kwaliteit waar je echt jaren plezier van hebt ,
Hi Gonny, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk ook om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe Mara Drew enkellaarsjes. Jij gaat ze rocken! Liefs, Kate
Super snelle levering
Hi Wilma, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, we zijn ontzettend blij met jou als klant. Heel veel plezier met jouw Ziva State boots & hopelijk weer tot snel in onze webshop! Liefs, Kate