Fine place ti buy shoes
Hi Sussie, Thank you so much for sharing your review. Enjoy your new VIA VAI sneakers, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon!
Vriendelijke communicatie, snelle reacties en mooie laarsjes
Hi Annette, Bedankt voor je review en feedback. Mijn excuses dat de verwerking van je retour langer duurde dan je van ons had verwacht. Ik ben er direct achteraan gegaan en zie dat je retour vandaag verwerkt is. Het betaalde bedrag zal naar verwachting later vandaag op je rekening staan. We doen er alles aan om een glimlach op jouw gezicht te toveren. Daarom heb ik zojuist contact met je opgenomen via mail. Hopelijk vind je zo alsnog jouw perfecte match 💕. Liefs, Roselie
Original review
Nog geen geld terug gekregen. Duurt lang
Manier van retourneren vind ik lastig omdat ik dan de kabel moet uitprinten..
Hi Marion, Bedankt voor je review en feedback. Wat jammer dat je onze retour opties als lastig hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wist je dat je je bestelling op verschillende manieren kunt retourneren? Zo kun je ervoor kiezen om zelf een label te printen, maar kun je ook kiezen voor een QR code. Met deze code kun je je retourzending afgeven bij een DHL punt. Zij printen dan een label voor je. Tenslotte kun je je retour zelfs thuis op laten halen 😊! We hebben contact met je opgenomen via mail om je zo goed mogelijk te helpen met je retour. Hopelijk toveren we zo alsnog een glimlach op jouw gezicht 💕. Liefs, Roselie
Mooie duidelijke webshop, leuke modellen, betaalbaar en goede kwaliteit Snelle levering en persoonlijke aandacht en erg attent het heerlijk ruikende kado
Hi Ineke, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! 😘 Liefs, Pleun
Mooie schoenen, goede service, fijne pasvorm
Hi Jose, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de schoenen. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Jace Banks loafers en Avery Cath loafers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Pleun
Prachtige schoenen, maar ik krijg al snel klamme voeten. De sneakers ventileren niet. Omdat de hak iets hoger is, moet je de sneakers wat strakker strikken anders schuif je met je voet naar voren.
Hi, Bedankt voor je review en feedback. Wat vervelend dat je snel klamme voeten krijgt in je nieuwe sneakers! We hebben zojuist contact met je opgenomen per mail om je een passende oplossing te bieden. Hopelijk toveren we zo alsnog een glimlach op je gezicht 🥰. Liefs, Roselie
De sneakers zijn helemaal van leder van binnen, ze zitten als gegoten! Ook snelle levering
Hi Rosemarie, Wauw! Bedankt voor de 10! Daar zijn wij heel blij mee. Wat fijn om te lezen dat jou Pepper Storm schoenen zo snel zijn geleverd en enorm goed bevallen. Ik weet zeker dat ze ontzettend gaaf staan en je hiermee gaat stralen. Hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Snelle levering. Leuk kaartje erbij. Top. Hele mooie schoenen
Hi Nicoline, Wauw! Bedankt voor de 10! Daar worden wij heel erg blij van. Wat fijn om te lezen dat jouw VIA VAI's snel in huis waren en je nu kan gaan genieten van de stijlvolle Pepper Jyll sneakers. Heel veel draagplezier ervan en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
De schoenen van Via Vai zijn altijd van goede kwaliteit en hebben een fijne pasvorm.
Hi Renate, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat jij zo blij bent met jouw VIA VAI's. Comfort en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Daarom is het extra leuk om dit soort berichten te ontvangen. Hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Snelle levering, mooi ingepakt met een handgeschreven persoonlijk kaartje en een aardigheidje. Echt top!
Hi Cristiana, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de service en het leuke cadeautje. Met de Liz Dae ben jij een eyecatcher rijker en ga jij stralen in Waspik. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Goede, snelle levering. Lief persoonlijk kaartje erbij
Hi Fanny, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je onze service zo enorm waardeert en dat jouw Nora Sooth sneakers zo snel in huis waren. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan en er heel veel plezier van hebt. Hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
In mijn zoektocht naar een laars voor een vollere kuit, vond ik bij Via Vai de perfecte kwaliteitslaars. Het zijn nu al een van beste aankopen in tijden. De medewerker reageerde vriendelijk, snel en persoonlijk op mijn vragen. En ik had geluk want de laarzen werden dezelfde dag nog verzonden en s'avonds door DHL bezorgd. Superservice! Ze zitten fantastisch en maken iedere outfit af. Super bedankt Via Vai
Hi Charlotte, Wauw! Bedankt voor jouw enorm enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat wij jou zo goed hebben kunnen helpen in het vinden van een fijne laars en dat ze ook nog diezelfde dag werden geleverd. De Flo Helen is een echte eyecatcher en past onder iedere outfit. Ik weet zeker dat ze je fantastisch staan en je er veel plezier van gaat hebben. Hopelijk tot snel in onze webshop. ❤️ Liefs, Mirthe
Alles is super goed verlopen
Hi Carlien, Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat de bestelling goed is verlopen. Met de Taara Jade heb jij een prachtig paar VIA VAI's aan jouw collectie toegevoegd. Heel veel plezier met de enkellaarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
De bestelling was snel in huis voorzien van een leuk kaartje. Daar word je blij van!
Hi Petra, Wauw! Bedankt voor jouw review en de 10! Wat fijn om te lezen dat jouw VIA VAI's snel in huis waren en je het handgeschreven kaartje zo kan waarderen. Met de Anika Blaire heb jij een prachtige enkellaars aan jouw collectie toegevoegd. Go rock them! Liefs, Mirthe
Laarzen besteld, beetje verschillend links en rechts. Geen probleem! Een belletje en er wordt gewoon een vervangend paar opgestuurd. Altijd vriendelijk, begripvol en meedenkende medewerkers aan de telefoon. Heel veel dank
Hi Constans, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je onze service zo waardeer en wat fijn om te horen dat de schoenen zo snel zijn omgeruild, nu kan jij gaan genieten van jouw Flo Helen laarzen. Ik weet zeker dat je hiermee gaat stralen. ❤️ Liefs, Mirthe
Héél erg netjes en snel geholpen! Super service van Via Vai!
Hi Carola, Bedankt voor jouw review en de 10! Daar worden wij heel erg blij van❤️ Met de Liz Dae heb jij een prachtig paar VIA VAI's aan jouw collectie toegevoegd en ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Go rock them! Liefs, Mirthe
Dat handgeschreven kaartje is geweldig leuk! Schoenen zijn top!
Hi Chantal, Wauw! Bedankt voor de 10! Heel fijn om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo kan waarderen. Met de Pepper Jyll heb jij een prachtig paar aan jouw schoenenstash toegevoegd. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Ik vind het zo’n leuk model en ze zitten fijn.
Hi Nicole, Bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met jouw schoenen. De Liz Dae is echt een pareltje en staan leuk onder elke outfit en zitten heerlijk. Daar ga je heel veel plezier van hebben. Go rock them! Liefs, Mirthe
I'm super pleased with my purchase, will definitely buy other colours in the future.
Hi Patricia, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied with the shoes. Enjoy your new VIA VAI shoes, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Mirthe
snelle service, schoenen netjes verpakt en met een presentje. Schoenen zijn zoals omschreven. Erg blij mee.
Hi Sandra, Wauw! Bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met jouw schoenen, onze service en het kleinigheidje. Heel veel plezier met jouw prachtige VIA VAI parels. De Kailee Sutton en Anika Cliff zijn prachtige laarzen en echte eyecatchers. Hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Snelle afhandeling met een persoonlijke noot!
Hi Pauline, Wauw! Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je de persoonlijke noot zo waardeert en jouw pakketje snel in huis was. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Fijne laarzen en snel bezorg en netjes verpakt
Hi Anna, Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat jouw pakket snel is bezorgd en je snel jouw prachtige Bobbi Mellow boots aan kon. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Alles was goed verlopen de levering ,ik had twee kleuren besteld en een terug gestuurd binnen enkele dagen stond het geld weer op mijn rekening
Hi Lilian, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Met de Flo Hayes heb jij een perfecte enkellaars aan jouw schoenenstash toegevoegd. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
(kleine) klacht wordt direct op een zeer correcte wijze afgehandeld. Bedankt!!
Hi Diane, Wauw! Bedankt voor de 10. Wat ontzettend fijn om te lezen dat jouw klacht correct is afgehandeld en dat je blij bent met onze service. Hopelijk zien we je weer snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Goed geholpen, zeer vriendelijk, met telefonisch contact.
Hi Helga, Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice. Hopelijk zien wij jou snel in onze webshop. Liefs, Mirthe