Vlotte verwerking en verzending

Fijne webshop

Bestelling kwam vlot af. Prima service

Helemaal goed

Alles goed geregeld

Bezorging snel en altijd leuk met een persoonlijk kaartje ☺️!

Snelle bezorging, Prachtige schoen en persoonlijke attentie

Leuk om een handgeschreven persoonlijk kaartje in de doos te vinden. Goede kwaliteit en schoenen van Via Vai lopen heerlijk!

Snelle verzending

Snelle verzending en lief kaartje erbij

Supervriendelijk geholpen.

Ik had telefonisch contact met een medewerker, was heel betrokken en meedenkend. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijn laarsjes op tijd kreeg om mee op vakantie te nemen. Heel persoonlijk was een fijne ervaring.

comfortabel, juiste pasvorm

snelle levering past perfect-zit goed!

Snelle bezorging en persoonlijke boodschap, leuk om te lezen!

Een goede en positieve ervaring. Ik zou hier zeker nog een keer iets bestellen.

Alles correct.

Fijn bedrijf

Simpel bestellen en snel geleverd.

Uitstekend.

Het bestellen verliep heel goed inclusief de informatie over de status van je bestelling (binnen 2 dagen ontvangen). Naast, dat de schoenen van ViaVai van goede kwaliteit zijn, comfortabel dragen en stijlvol zijn, zat er bij de bestelling een handgeschreven kaartje waarin mij veel plezier werd gewenst met de schoenen. Dat kan ik als klant enorm waarderen.

Goede en snelle verzending

Goede en snelle verzending. Goede communicatie ook. En zeer tevreden met mijn laarzen.

Gleiches Modell, andere Farbe, perfekt!

Super Qualität, mega schnelle Lieferung, ich liebe meine Via Vai Schuhe!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Klant vriendelijk en attent

Netjes verpakt in een doos met attent briefje erbij

Leuke webshop

Snelle levering!

Fijn contact met klanten service

Prima retourproces en conform afspraak geld teruggestort. Bij terugstorten staat niet de naam van via vai op je rekening maar van Mollie. Dat is verwarrend. Er staat wel een ordernummer bij.

Als zeer positief ervaren

Zeer positief

Helemaal goed!

Leuk het persoonlijke kaartje erbij

Snelle levering en mooie schoenen. Helaas was de maat niet goed,maar het retour proces is soepel verlopen. Ik bestel zeker weer via jullie!

Prachtige schoenen

Mooie en duurzame schoenen van via vai. Net even aparter dan andere merken. Snelle levering en veel keus in maat 42

Je bestelling wordt altijd zeer snel geleverd wat fijn is.

Sneakers perfect op maat.

De sneakers zitten perfect op maat en de kleur was zoals verwacht. Ze waren super verpakt en snel geleverd.

Fijne site hebben jullie!

Ik heb nieuwe Via Vai’s kunnen kopen met een super leuke aanbieding! Persoonlijk kaartje vond ik echt zo grappig!

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC