Fijne webshop
Hi Helga, Wauw, bedankt voor de 10! Wat ontzettend fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen. Go rock your new Nora Vibe sneakers 🔥 Graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Bestelling kwam vlot af. Prima service
Hi Annemiek, Wauw, wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Super om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Heel veel plezier met jouw nieuwe Sam Haley sneakers. We zien je in de toekomst graag weer terug! Liefs, Dominique
Alles goed geregeld
Hi Thea, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Dominique
Bezorging snel en altijd leuk met een persoonlijk kaartje ☺️!
Hi Daphne, Enorm bedankt voor jouw positieve review. Superleuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Leuk om een handgeschreven persoonlijk kaartje in de doos te vinden. Goede kwaliteit en schoenen van Via Vai lopen heerlijk!
Hi Vanessa, Wauw, wat een lovende woorden 🥰. Bedankt voor het delen van je enthousiaste review. Ontzettend leuk dat je ook het handgeschreven kaartje kan waarderen. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Bobbi Brick boots & graag tot ziens! Liefs, Dominique
Snelle verzending en lief kaartje erbij
Hi Marloes, Wauw, enorm bedankt voor de 10! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Eveline Clark laarzen en graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Ik had telefonisch contact met een medewerker, was heel betrokken en meedenkend. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijn laarsjes op tijd kreeg om mee op vakantie te nemen. Heel persoonlijk was een fijne ervaring.
Hi Ria, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Ik zal het doorgeven aan mijn collega Natascha met wie je contact heb gehad. Ontzettend fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en je nieuwe VIA VAI's nog op tijd voor je vakantie had! 🌞 Veel plezier met jouw Claire Lott laarsjes en graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
snelle levering past perfect-zit goed!
Hi Kathleen, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw nieuwe Nora Base sneakers. Veel plezier ermee & graag tot ziens! Liefs, Dominique
Een goede en positieve ervaring. Ik zou hier zeker nog een keer iets bestellen.
Hi Sabine, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Fantastisch om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Voor nu veel plezier met jouw nieuwe Noelle Rox laarzen en graag tot ziens! Liefs, Dominique
Alles correct.
Hi Ingrid, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Voor nu heel veel plezier met jouw nieuwe Blue Maeve sneakers; you'll rock them! Liefs, Dominique
Simpel bestellen en snel geleverd.
Hi Jolanda, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Dominique
Het bestellen verliep heel goed inclusief de informatie over de status van je bestelling (binnen 2 dagen ontvangen). Naast, dat de schoenen van ViaVai van goede kwaliteit zijn, comfortabel dragen en stijlvol zijn, zat er bij de bestelling een handgeschreven kaartje waarin mij veel plezier werd gewenst met de schoenen. Dat kan ik als klant enorm waarderen.
Hi Anita, En wij waarderen jou enorm! 🥰 Ontzettend bedankt voor het delen van deze lovende woorden. Superleuk om te lezen dat je ook het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe Nora Sooth sneakers en graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Goede en snelle verzending. Goede communicatie ook. En zeer tevreden met mijn laarzen.
Hi Suzanne, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Noelle Rox enkellaarsjes. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Super Qualität, mega schnelle Lieferung, ich liebe meine Via Vai Schuhe!
Hi Ute, Vielen Dank für diese positive Bewertung! ❤️ Sehr schön zu lesen, dass Sie mit Ihren neuen Sissel Ryde Sandalen so zufrieden sind. Hoffentlich sehen wir Sie wieder in unserem Webshop! Liebe Grüße, Dominique
Netjes verpakt in een doos met attent briefje erbij
Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe Nora Base sneakers & graag tot ziens! Liefs, Dominique
Snelle levering!
Hi Antje, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat je het leuk vond om bij ons te shoppen en jouw nieuwe Noelle Rox laarsjes snel geleverd zijn. Heel veel plezier ermee & graag tot ziens! 😘 Liefs, Dominique
Prima retourproces en conform afspraak geld teruggestort. Bij terugstorten staat niet de naam van via vai op je rekening maar van Mollie. Dat is verwarrend. Er staat wel een ordernummer bij.
Hi Ellen, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je goed contact hebt gehad met onze klantenservice en ook het retourproces helemaal naar wens verliep. Tevens bedankt voor jouw feedback m.b.t. de tenaamstelling van de rekening. We horen altijd graag waar we bepaalde zaken kunnen verbeteren en zullen dit meenemen voor de toekomst 😊. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Dominique
Zeer positief
Hi Claudia, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Heel veel plezier met jouw nieuwe Nora Vibe sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Dominique
Leuk het persoonlijke kaartje erbij
Hi Yvonne, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Flora Braid espadrilles & graag tot ziens! Liefs, Dominique
Snelle levering en mooie schoenen. Helaas was de maat niet goed,maar het retour proces is soepel verlopen. Ik bestel zeker weer via jullie!
Hi Ivette, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces ook helemaal naar wens verliep. Graag zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Tot ziens! ❤️ Liefs, Dominique
Mooie en duurzame schoenen van via vai. Net even aparter dan andere merken. Snelle levering en veel keus in maat 42
Hi Coby, Wauw, enorm bedankt voor de 10! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Met jouw nieuwe blauwe metallic sneakers steel jij sowieso de show 🤩. Echte eyecatchers! Heel veel plezier ermee en graag tot ziens in onze webshop. Liefs, Dominique
Je bestelling wordt altijd zeer snel geleverd wat fijn is.
Hi Nicole, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Noah Lou laarzen; jij gaat ze rocken! 😍 Tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
De sneakers zitten perfect op maat en de kleur was zoals verwacht. Ze waren super verpakt en snel geleverd.
Hi Beppie, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat super om te lezen dat jouw nieuwe Sam Haley sneakers helemaal naar wens zijn. Ik weet zeker dat ze je fantastisch staan! Veel plezier ermee & graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Fijne site hebben jullie!
Hi Evelien, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Voor nu heel veel plezier met jouw nieuwe Blue Maeve sneakers. You'll rock them 💕 Liefs, Dominique
Ik heb nieuwe Via Vai’s kunnen kopen met een super leuke aanbieding! Persoonlijk kaartje vond ik echt zo grappig!
Hi Lieke, Wauw, bedankt voor de 10! Wat leuk om te lezen dat je helemaal happy bent met je nieuwe Sue Rose sneakers én het handgeschreven kaartje waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Dominique