Snelle verzending en fijn merk

Prima verzorgde levering

Prettige ervaring.

Verkeerd huisnummer ingevuld. Alles werd spedig weer opgelost.

Tevreden

Zeker tevreden over de bestelling en levering. Jammer dat er geen ruiling mogelijk is. Dus eerst artikel terug moeten sturen, wachten op teruggave bedrag en dan pas opnieuw bestellen

Perfekt

Godt udvalg og hurtig levering. Jeg er fan!

Geen gedoe…

Goede service , makkelijk te bestellen. Ik word goed op de hoogte gehouden wanneer een maat weer op voorraad is. Retourneren gaat makkelijk en ook snel verwerkt . En dat handgeschreven kaartje in de schoenendoos maakt het voor mij echt af. Jullie zijn een fijn bedrijf dat ook nog oog heeft voor de mens.

Super schoenen super service

Altijd blij met jullie sneakers. Draag niks anders! Nadat ik besteld had , kwam ik erachter dat ik m’n gekregen verjaardags korting vergeten was in te vullen , een mailtje gestuurd en het werd gelijk aangepast , en terug betaald! Super super service!

Favoriete merk en ook favoriete webshop

Fijne webshop met duidelijke foto’s en categorieën. Persoonlijke touch bij de bezorging wat zeer gewaardeerd wordt: handgeschreven persoonlijk bericht op leuke kaart.

Mega leuke slippers + comfy

Comfortabel en super cute

Thank you to Helma in the Netherlands

She was wonderful; I had purchased a pair in Rotterdam and wanted to 2 more! They arrived safe and fit perfectly I live in Santa Monica! Sure I will purchase again!! Warm Regards, Stef Bauer

Een klein kadootje voor jezelf met een persoonlijke kaart en een geweldige tas Superblij met mijn mooie via vai slippers

Nice shoes and quickly delivery

Nice shoes, several colours and types

Mooie webshop met trendy schoenen goede, kwaliteit sneaker , en snelle levering. Ik ben heel tevreden!

In 1 woord top

Supersnel, een extra is voor mij de gepersonaliseerde handgeschreven kaart, maakt het online shoppen dichterbij lo

Excellent

Geweldige schoenen!

Goede pasvorm. Geweldige uitstraling. Top!

Heel correcte levering, met een leuk persoonlijk bericht. Ook de retour worden zeer snel verwerkt.

Mooi en op tijd , zoals beloofd!

Prima zaak, snelle levering, goed verpakt, mooie schoenen

Snelle levering, goed verpakt met een leuk geschreven kaartje erbij

Hurtig levering, og sød lille hilsen.

Virkelig lækre sko.

Hele goede service

Prima service, heel snel en een leuk persoonlijk briefje erbij met een kleine attentie. Super tevreden!

Al jaren mijn favoriet!

Goede pasvorm en de maat klopt precies!G

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC