Inmiddels heb ik veel schoenen van VIA VAI, omdat ik ze mooi vind, ze heerlijk dragen (vaak met mijn eigen binnenzolen) en de levering en service top zijn!
Hi Ilse, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Posy Jayde sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Helaas moesten mn schoenen. Goed contact gehad
Hi Marleen, Wauw, bedankt voor deze positieve review! Jammer dat de bestelde sneakers niet de perfecte match voor je waren. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop om een paartje te scoren wat perfect bij je past ❤️. Liefs, Roselie
mijn eerste ervaring met via vai. heel blij met m'n nieuwe sneakers. leuk persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. en een snelle service.
Hi Jannie, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Sam Haley sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Goed product en klantvriendelijke klantenservice
Hi Danielle, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle levering, fijn product, goede kwaliteit! Helemaal blij.
Hi Cindy, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Veel plezier met jouw nieuwe Sue Rose sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle levering.
Hi Jolande, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering ❤️. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Alles top !!
Hi Francis, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie
Alles prima in orde , met een mooie persoonlijke boodschap voor de ontvanger !
Hi Angelique, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Blue Maeve sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Altijd snelle levering en perfecte service
Hi Danielle, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe Liz Dae sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Corina, Bedankt voor deze positieve review! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle en goeie levering.
Hi Irene, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Juno Uni. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Leuk kaartje. Makkelijke retour. En nu een prachtig paar hakken. Heel blij mee
Hi Marjolein, Wauw, een 10! Dit compliment waarderen we enorm 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Maddy Josh enkellaarsjes en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Pakketje was er snel. Via vai heeft echt kwaliteit producten
Hi Marrie, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Flora Braid sandalen en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Op zoek naar een nieuw paar Maeve en gelukkig nog in mijn maat. En in de sale! Blij mee.
Hi Sjan, Bedankt voor de lovende woorden! Wat fijn dat je je favoriete VIA VAI's in de sale hebt kunnen scoren 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Blue Maeve sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Hele aardige medewerkers
Hi Joke, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je vriendelijk geholpen bent door onze klantenservice. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop 😊! Liefs, Roselie
Top! Snelle en nette levering. Zelfs een persoonlijk kaartje erbij. En de schoenen lopen ook nog eens lekker:)
Hi Mirjam, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Muza Wire espadrilles en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Het artikel werd snel geleverd en past precies
Hi Wendy, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie
Mooi product, goede pasvorm voor de normale tot smalle voet. Is zoals weergegeven op de site. Snelle levering.
Super leuke sneakers, met de juiste maatvoering en kwaliteit top!
Hi Urs, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Juno Bree sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Prachtige schoenen, goed voetbed. Goede snelle levering. Een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering.
Hi Monique, Bedankt voor het grote compliment 🥰. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze schoenen! We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Candy Pop slippers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Persoonlijk kaartje heel leuk snelle levering!
Hi Marloes, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Sam Hudson sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Super fijn om zo schoenen te bestellen Duidelijke overzichtelijke pagina. Volgende dag de schoenen al in huis.
Hi Sonja, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw nieuwe Pepper Jyll sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Ik vond het kaartje erbij heel erg vriendelijk :)
Hi Pearl, Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️ We wensen je veel plezier met je nieuwe Anika Cliff laarsjes en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Ik heb meerdere artikelen besteld, dit omdat ik nog niet echt kon kiezen. Dit ervaarde ik erg prettig doordat ik rustig de tijd had om het rustig te bekijken
Hi Rachel, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Celina Jess sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Goede website met goede informatie. Goed op de hoogte gehouden wat betreft de verzending en een cadeautje om uit te pakken.
Hi Charlotte, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Coco Tess sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie