Mooie kwaliteitsschoen

ik zocht een leren sneaker, iets degelijk en deze sneakers voldoen daar zeker aan!

Zondags besteld maandag binnen met een persoonlijke kaartje erbij.Dat geeft net wat extra

Snelle en goede service

Ik vind het alleen heel jammer dat de schoenen piepen en kraken tijdens t lopen

Leuke collectie en snelle service bij online bestellen

Leuke collectie en bij online kopen krijg je een persoonlijk kaartje. Vond ik altijd erg gezellig en attent!

Fijne webshop

Bestellen ging makkelijk en snel, leveren ook. Het product was gelijk goed. Schoenen zitten heerlijk dus heb geen ervaring met retouren of terugbetalingen.

Zoals de schoenen eruit zien: top

Top service verleend. Koop al jaaaaaren via vai schoenen en voor de eerste keer een klacht. Het werd meteen goed opgelost. Dankbaar!

Het zijn natuurlijk al mooie schoenen, maar door het kaartje met een leuke boodschap maakt het heel persoonlijk!

Zeer hij goede service

Zelf verkeerde huisnr opgegeven waardoor schoenen teruggestuurd werden na viavai Daarna weer opgestuurd en twee dagen later had ik ze alsnog in huis

Snelle levering, persoonlijke note

Sneakers werden snel geleverd met een vriendelijk kaartje in de doos erbij. Kwaliteit en pasvorm zoals altijd, gewoon goed! Zeer tevreden..

Alles top

Alles top

Prima, goede mooi afgewerkte schoenen

Prima.snelle levering

Bestellen snel, retourneren helaas niet

Leuke webshop met veel geweldige items. Wordt snel bezorgd ook met een leuke persoonlijke touch. Enige minpunt dat retourneren wel erg lang duurt.

Perfecte levering. Mooi merk.

Perfect en snelle levering

Goede service en retourneren is ook goed geregeld.

Altijd die persoonlijke touch!

Bij elke bestelling tref ik weer zo ‘n attent handgeschreven kaartje. Zo leuk! Verder ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de schoen en de luxe uitstraling! Jullie zijn mijn favoriete schoenenmerk!

Love my new shoes

love my new shoes

Zalige service. Nice shoes

Van bestelling tot levering loopt alles perfect. Schoenen passen super ! Krijg overal de graag welk merk is dat.

Snelle levering, goede kwaliteit van schoei

Favoriete schoenenmerk

Altijd tevreden over de schoenen van via vai. Goede kwaliteit en mooi!

Via Vai in alles top!

Snelle levering, mooi verpakt met super leuk een persoonlijke boodschap op een aparte kaart bij je aankoop.

Mooie moderne goede kwaliteit schoen

Ik heb eigen zooltjes, in combinatie met de via vai sneakers heb ik geen last van mijn artrose.

Fantastische schoenen!!

Deze schoenen lopen echt fantastisch! Mijn beiden enkels staan vast en na 15 operaties is het vinden van schoenen voor mij erg lastig! Het model SUE loopt echt geweldig!! Ik kan er mijn steunzolen inclusief verhoging en teen ortheses in kwijt! Echt super!! Zouden jullie van dit model ook donkere varianten kunnen maken voor het najaar? :)

Snelle levering, goede service.

Was niet helemaal tevreden over mijn laarzen en er is meteen een nieuw paar verzonden. Zeer goede service.

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC