mooie website, leuke artikelen. Schoenen besteld, deze vielen helaas te groot uit. Wellicht een tip om aan te geven op de website hoe de schoen valt. retourneren was niet geheel duidelijk. Ook gaat het retourneren via DPD, weinig inleverpunten te vinden.
Hi Nicky, Allereerst, bedankt voor jouw review en waardevolle feedback. Jammer dat de Cassia Six sandalen die je hebt besteld te groot uitvielen. Op de productpagina geven we altijd maatadvies, met daarbij ook een toelichting over de pasvorm. Voor de Cassia Six adviseren we je eigen maat (qua lengte), maar de pasvorm is wat ruimer en daarmee geschikt voor de normale tot wat bredere voet. Wat betreft het retourneren, zijn er naast DPD meerdere opties, zoals DHL Printless en DHL ophaalservice. We zijn het met je eens dat dit niet geheel duidelijk was aangegeven en hebben dit naar aanleiding van jouw feedback daarom ook aangepast. Uiteraard begrijpen we het ongemak volkomen en doen we er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Ik neem daarom nog contact met je op per mail om een passende oplossing te bieden. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! ❤️ Liefs, Dominique
Goede en vriendelijke service
Hi Natalie, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Day sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Dominique
Snelle levering en persoonlijk kaartje.
Hi Anniek, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers; jij gaat ze rocken! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Snel verstuurd. Goede communicatie
Hi Bianca, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. De Flora Braid espadrilles ga jij rocken deze zomer! Veel plezier ermee! 🌞 Liefs, Dominique
Mooie schoenen die netjes verzorgd afgeleverd worden. Vriendelijk kaartje erbij en een leuke attentie.
Hi Lia, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Dominique
persoonlijk geschreven kaartje bij de schoenen was een leuke verrassing
Hi Hester, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Indiana Leaf loafers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Had al eerder schoenen (Espadrilles) besteld en was daar zeer tevreden over. Ze zitten meteen lekker en geven goede steun. Ze zijn niet te hoog maar wel net sjiek genoeg. Ik heb ze inmiddels in 2 andere kleuren besteld en zitten weer fantastisch!
Hi Nicolette, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Toen ik het pakketje thuis ontving zat er al een lief persoonlijk bericht bij de schoenen. Helaas bleken de schoenen een beetje faal aan de zijkant ( anders was het een 10 geweest). Ik had een bericht gestuurd om te vragen of dit bij allemaal zo is anders kom ik ze misschien omruilen. Ik kreeg meteen netjes antwoord dat de meesten dat wel een beetje hebben maar dat ik kon kiezen om terug te sturen en dan zouden ze mooiste paar uitzoeken of 15% korting. Ik heb voor het laatste gekozen( omdat ik bang was dat andere paar misschien ook wel iets zou hebben). Kreeg snel de korting overgemaakt en ook nog borsteltje thuisgestuurd om mijn suède schoenen te verzorgen. Heel netjes afgehandeld!
Hi Annika, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw nieuwe Noelle Rox enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Mijn bestelde schoenen ontving ik al 1 dag later! Super snel!! Helaas waren hier wat kleine beschadigingen aan, dit gelijk aangegeven. Dit viel in het weekend maar direct die dinsdag erna een nieuw paar schoenen bezorgd. De oude konden retour en de nieuwe waren in perfecte staat. Super goede en hele snelle service. Oh ja, de schoenen? Die lopen geweldig!
Hi Dominique, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we het op deze manier goed kunnen maken. Jij blij, wij blij! 😊 Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Faye
Hi Ria, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Mondi Luz slippers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Faye
Had voor mijn gevoel witte gympen besteld nu zijn de Cream geleverd. Wat er super snel was echt een compliment. Nu heb ik wel een tip het zou handig zijn als je ergens je kleur of een nummer terug kan vinden. Nu heb ik ze wel gehouden en ben er super blij mee en lopen heerlijk dus geluk bij ongeluk groetjes Jacqueline
Hi Jacqueline, Bedankt voor je review en feedback. Ik heb je bestelling even bekeken en zie dat je de Pepper Jyll hebt besteld. De kleur die je besteld hebt, is inderdaad meer richting crème dan richting wit. De foto's van de sneaker kunnen iets afwijken per scherm waarop je kijkt, waardoor het kan voorkomen dat de sneakers op jouw scherm witter leken. Mijn excuses voor de verwarring! Gelukkig zijn de crèmekleurige ook goed bevallen 🥰. Mocht je in de toekomst willen zien onder welke kleurgroep een schoen valt, kun je dit vinden op de productpagina onder het kopje 'eigenschappen'. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Daarom heb ik zojuist iets naar je op de post gedaan waarmee je jouw sneakers mooi 'wit' kunt houden 😉. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs Roselie
Correct snel mooi en lief!
Hi Halina, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken. Heel veel plezier met jouw nieuwe Candy Pure sandalen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Hi Ellen, Bedankt voor jouw positieve review over onze webshop! Dagelijks doen onze medewerkers er álles aan om de optimale service en kwaliteit te leveren. We zouden graag willen weten op welke punten wij kunnen verbeteren, zodat we de volgende keer een 10 kunnen scoren ❤️. Ga lekker genieten van je nieuwe Juno Bree sneakers. You'll rock them! 😘 Liefs, Faye
Snelle levering , mooi verpakt , lieve kaart erbij met persoonlijke boodschap , kortom, hele goede service!
Hi Corine, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Heel veel plezier met jouw nieuwe Sissel Raise sandalen. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Faye
Snelle levering en mooie schoenen
Hi Dana, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Harita Zora slippers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Vorig jaar schoenen besteld, ze waren snel stuk. Ik kreeg een nieuw paar. Dit jaar gingen de schoenen helemaal stuk , zool en nog meer.dit gemeld en een tegoedbon gekregen voor het hele bedrag ! Prima service!
Hi Janny, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice, zij doen er alles aan om elke klant met liefde te helpen. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe Sam Hudson sneakers, hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Snelle levering; Prachtige collectie!
Levering ging super! Had 2 paar schoenen besteld waarvan 1 paar jaarlijks op herhaling. Het nieuwe paar zit geweldig, maar na 10 stappen lopen laat de zool los en loop je op hout .. met als gevolg enorme blaren ONDER mijn hiel! Pijnlijk en zo jammer .. schoenen doe ik nooit meer aan .. Binnen 3 dagen nieuwe schoenen ontvanen en oude retour gestuurd! Superblij!
Hi Roos, Bedankt voor je review en feedback. Wat ontzettend vervelend dat de zool los laat, mijn excuses! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Mijn collega heeft zojuist contact met je opgenomen per mail, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. Nogmaals mijn excuses en geen zorgen: we gaan dit helemaal in orde maken voor je ❤️. Liefs, Roselie
Original review
Altijd snelle service en behulpzaam. Ik had een veterstopper van mijn sneaker kapot en kreeg gelijk een nieuw paar opgestuurd.
Hi Monique, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Dagelijks doen onze medewerkers er álles aan om de optimale service en kwaliteit te leveren. We willen je daarom vragen op welke punten wij kunnen verbeteren, zodat we de volgende keer een 10 kunnen scoren ❤️. Ga lekker genieten van je nieuwe Liz Dae sneakers. You'll rock them! 😘 Liefs, Quinta
Hi Ingrid, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Quinta
De keuze is groot, duidelijke informatie over de maat, waardoor de keuze goed uitvalt. Mooie materialen. Snelle levering!
Hi Ellen, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Quinta
Prachtige schoenen zitten super, maar daarmee was ik al bekend met dit merk. En de bezorging was ook volgens afspraak. Top
Hi Jolanda, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Dagelijks doen onze medewerkers er álles aan om de optimale service en kwaliteit te leveren. We willen je daarom vragen op welke punten wij kunnen verbeteren, zodat we de volgende keer een 10 kunnen scoren ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Cassia Six sandalen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Er zat een scheurtje in mijn sneaker kreeg meteen nieuwe opgestuurd echt een super service.
Hi Nancy, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop! Liefs, Quinta
Alles goed!
Hi Marijke, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dagelijks doen onze medewerkers er álles aan om de optimale service en kwaliteit te leveren. We willen je daarom vragen op welke punten wij kunnen verbeteren, zodat we de volgende keer een 10 kunnen scoren ❤️. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's: de Candy Pure ga jij rocken deze zomer! Liefs, Quinta