Super schoenen en service Toppie!

4,5 sterren want ik betaal liever achteraf . Verder topsneaker eerlijk gezegd wel duur maar echt leer en topverwerkt. Volgende sneakers weer van jullie! Over de service is ook nagedacht! Lief kaartje erbij dankjewel!

Super fijne service

Niet alleen zijn de schoenen van ViaVai van hele goede kwaliteit. De Service en Kwaliteit van de van de medewerkers van Via Vai zijn ook heel goed!

Snelle levering, had een vraag over de juiste kleur van een sneaker. Werd via de app goed geholpen.

Perfect !

Snelle levering, netjes verpakt, klein woordje erbij … mooie slippers! Perfect!!!

Snelle levering en mooie sandalen. Kreeg er ook een handgeschreven kaartje bij. Heel attent!

Snel geleverd, Persoonlijk bericht erbij. Super service.

Goede en snelle ervaring

Super snelle en goede levering!

Snel besteld en snel ontvangen. Goed verpakt met kleine attentie erbij. Dankbaar ontvangen.

suppersnelle service bij levering en retour!

zeer positief

Goede ervaring! Niks op aan te merken!

Helemaal top!!

Kwalitatief goede schoenen en snel geleverd

Helemaal goed

Mooie sneakers! En perfect voor steunzolen.

Perfect!

Heel goede service. Heel leuk briefje zat er bij de schoenen :). Enorme snelle levering.

Ik geef een super want de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Website is overzichtelijk. En dan niet te vergeten het persoonlijke kaartje. Altijd erg leuk.

Sowieso ben ik dan van jullie schoenen, laarzen sneakers. De bestelling was snel binnen en het handgeschreven persoonlijke kaartje erbij is echt super. Ik had eerder schoenen van jullie via een ander kanaal maar dat ga ik nu dus niet meer doen.

Helemaal goed

Had mij e-mail achter gelaten voor sneakers die er njet meer waren en kreeg meteen bericht toen ze wel weer op voorraad waren en kon ik ze toch nog kopen helemaal blij

Overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijke site

Goed geholpen via App contact. En inderdaad, wat een mooie laarsjes:)

Fijne Schoenen.Snelle levering

Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Fijne schoenen

Snelle levering, leuk de verrassing in de vorm van een persoonlijk dank kaartje en presentje.

Fijn

Goede service, fijn contact en mooie laarsjes

De sandalen waren helaas niet goed maar de afwikkeling van de retour was prima

Snelle, vlotte levering.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, ik ben blij met mijn bestelling ze is net zo als op de foto.

Mijn vaste schoenenmerk

Ik koop al jaren bij Via Vai. Dit voorjaar een ander merk uitgeprobeerd en meteen weer teruggestuurd. Via Vai schoenen zitten altijd het beste en hebben wat mij betreft altijd de mooiste modellen. Ieder seizoen kijk ik weer nieuwsgierig naar de nieuwe modellen. Creatieve ontwerpers, want ik heb altijd moeite met kiezen. De sneaker, het hakje of....?

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC