Mijn schoen was jammer genoeg kapot gegaan. Ik stuurde een appje naar de klantenservice en binnen een dag was het allemaal geregeld en kreeg ik nieuwe schoenen. Erg netjes en beleefd.
Hi Marjolein, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye
Prachtige schoenen en goede kwaliteit.
Hi Brianne, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Hi Britt, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye
Geen op of aanmerkingen! Erg blij met m’n fijne sneakers
Hi Diane, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Liz Dae sneakers snel bij je zijn thuisbezorgd en je er blij mee bent. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Faye
Sinds een paar jaar dragen mijn dochter en ik geen ander merk meer. Hele goede en fijne schoenen. Voetbad is uitneembaar om een steunzool te plaatsen. Er zijn ontzettend veel modellen om uit te kiezen. Snelle levering met een leuk handgeschreven kaartje! VIA VAI it is!
Hi Bianca, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Ga lekker genieten van je nieuwe Blue Myla & Coco Tess sneakers. You'll rock them! Liefs, Quinta
Soepele schoen, zowel casual als zakelijk een aanwinst!
Hi Louise, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Quinta
Fijne comfortabele schoenen, daar kun je heel wat kilometers mee maken. Het materiaal is met zorg samengesteld dat zie en voel je!
Hi Gerdina, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Quinta
De sneakers van via vai zijn niet alleen mooi maar lopen ook nog super lekker En de keus is ook groot altijd moeilijk kiezen van welke zal ik nu nemen.
Hi Britt, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Liz Dae sneakers & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Quinta
Geweldige schoenen, helemaal volgens verwachting! Werd snel verzonden en geleverd met attent handgeschreven bericht. Retour/ruil (ik had maat te groot besteld) ging ook enorm soepel. Aanrader!
Hi Pernilla, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Veel plezier met jouw nieuwe Cassia Six sandalen. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Quinta
I bought a second pair in this shop. Because of the delivery failure the package arrived damaged and I returned it with the same delivery guy. The money were transfered to my account ASAP no questions asked.
Hi Adelya, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service. Hope to see you soon! ❤️ Love, Quinta
Snelle levering.
Hi Lia, Wow, thanks voor de positieve review! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Nora Base sneakers snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Faye
Goede service, en niet belangrijk, maar toch leuk, een kaartje erbij persoonlijk gericht aan jou
Hi Joyce, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe Pepper Jyll sneakers! Liefs, Faye
Snelle levering, van fantastische sneakers dit keer.
Hi Ilona, Wow, thanks voor de positieve review! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Liz Dae sneakers snel bij je zijn thuisbezorgd en je ze fantastisch vindt. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Faye
Service was prima, schoenen pasten helaas niet, dus retour. Retour verwerken duurt wel erg lang!
Hi Jose, Bedankt voor jouw review!❤️ Mijn oprechte excuses dat het verwerken van je retourzending langer duurde dan je van ons mag verwachten. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! Liefs, Faye
Precies als afgesproken
Hi Gerty, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Sam Hudson sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Faye
Heel goed. Netjes verpakt en verstuurd. Goede communicatie. Ik ben zeer tevreden. Schoenen lopen en zitten lekker.
Hi Yvonne, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Nora Vibe sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Er was een kleine beschadiging en ik kreeg direct een nieuw paar opgestuurd. Topservice.
Hi Pascale, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe Celina Jae sneakers. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye
Goede kwaliteit
Hi Elroy, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! ❤️ Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Hi Petra, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Hopelijk tot snel in onze webshop! 😘 Liefs, Quinta
Fast transaktion
Hi Dorthe, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service. Hope to see you soon! ❤️ Love, Quinta
Blij mee!
Hi Nadine, Bedankt voor jouw review en feedback. Allereerst, mijn oprechte excuses dat het mis is gegaan met je bestelling. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zie dat mijn collega ondertussen een nieuw paartje heeft opgestuurd. Hopelijk zit deze als gegoten ❤. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Daarom heb ik zojuist een kleinigheidje naar je op de post gedaan. Houd dus de komende dagen je brievenbus goed in de gaten. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie
Original review
Ik kreeg helaas de verkeerde maat schoen in een andere doos. Net een dag voor de vakantie, dus dat was even balen.
Heel goed geholpen leuk personeel
Hi Tiny, Een groter compliment kun je ons niet geven. We zijn blij dat je zo goed bent geholpen. Dat waarderen we enorm! ❤️ Veel plezier met jouw nieuwe Candy Pop slippers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
very godd service
Hi Malou, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied with our service and quality. Hope to see you soon! ❤️ Love, Quinta
Bestellen en levering ging allemaal voorspoedig. Super tevreden dus!
Hi Monique, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's: de Eveline Clark ga jij rocken! Liefs, Quinta
Supermooie en vooral lekker zittende schoenen. Fijne website, snelle levering en makkelijk te retourneren.
Hi Mieke, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta