Supermooie en vooral lekker zittende schoenen. Fijne website, snelle levering en makkelijk te retourneren.
Hi Mieke, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta
Goede communicatie Leuk briefje bij de bestelling, persoonlijk. Snelle levering
Hi Ellen, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Leuk dat extra persoonlijk geschreven kaartje!
Hi Nanja, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Liefs, Quinta
Prima kwaliteit, kleine opmerking, aan de zijkant van hak, bij het stiksel, scherpe rand. Ben nog al gevoelig hier voor. Ondanks het dragen van sokken
Hi Willeke, Bedankt voor jouw positieve review over onze kwaliteit! Ook willen we je bedanken voor je waardevolle feedback. Dit nemen we weer mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Faye
Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje!
Hi Mirjam, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe Blue Myla sneakers. You'll rock them! 😘 Liefs, Faye
Ik had een bestelling geplaatst maar bij één sandaal zat het riempje van de gesp niet goed. Berichtje via de app verstuurd, een hele snelle reactie met meteen de oplossing. Zij stuurde alvast een nieuw paar op met een verzendlabel om daarmee het ander paar te retourneren Dit was super snel geregeld!
Hi Monique, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen. Veel plezier met jouw nieuwe Cassia Sash sandalen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Tevreden. Kwaliteit. Mooie collectie. Maar voor mezelf jammer dat het gekozen model, soms net iets te groot/breed uitvalt. En n maat kleiner dan net te klein. Mvg.
Hi Anne, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! Liefs, Faye
Ben altijd weer blij met de kwaliteit van de schoenen, zo ook dat ze in Europa gemaakt worden !!
Hi Anja, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Juno Twist sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Snelle verzending en top kwaliteit schoenen! Ik ben helemaal blij met m'n nieuwe aankoop!
Hi Esmee, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Faye
perfect, niks op aan te merken!
Hi Sally, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Celina Jess sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Faye
Koop elk jaar drie paar schoenen omdat ze heel fijn zitten
Hi Nienke, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Jill Split enkellaarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Fantastische schoenen, dito service
Hi Sylvia, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Sam Harlow sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Faye
Razendsnelle levering en echt waar voor je geld. Super tevreden en blij mee!
Hi Inge, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Har handlet en del gange, bedste og lækreste sko og altid super service
Hej Malene, Det er dejligt at læse, at du er så tilfreds med vores service og skoene.❤️ Jeg ønsker dig masser af sjov med dine nye VIA VAI'er. Håber at se dig snart i vores webshop! Kærlig hilsen, Faye
Goede service.
Hi Jennifer, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Heel veel plezier met jouw nieuwe Pepper Jyll sneakers. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye
Geposte afbeeldingen op website zijn waarheidsgetrouw, en de maten kloppen ook.
Hi Jay, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Lara Parker sandalen. Hopelijk tot snel! Liefs, Quinta
Snelle en goede service Top!!
Hi Sjan, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Alles wat op site staat klopt precies! Dat vind ik erg belangrijk. Zeker een klant erbij voor jullie! mede dankzij jullie Baas doe hem de groeten en bedankt Voor korting. Carine Kleijn ( PoliDirectTilburg)
Hi Carine, Bedankt voor jouw positieve review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over jouw ervaring met onze webshop ❤. Heel veel plezier met je nieuwe Coco Tess sneakers & we zullen de groetjes doen 😉. Hopelijk tot ziens! Liefs, Dominique
Heel snel geleverd en zijn weer prachtige sandalen ! Blij mee ..
Hi Marijke, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Iris North sandalen snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Quinta
Easy website, excellent service.
Hi Dorthe, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied with our service and website. Enjoy your new VIA VAI sneakers, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Faye
Zoals altijd weer een goed lopende en mooi uitziende sneaker. Makkelijk bestelproces en snel bezorgd. Persoonlijk minpuntje bij deze schoen vind ik de (witte) stoffen binnenvoering die heel zweterig wordt. Deze ervaring heb ik nog nooit gehad.
Hi Desiree, Bedankt voor je positieve review & feedback. Jammer dat de binnenvoering niet als prettig wordt ervaren. We nemen jouw feedback mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Roselie
Betrouwbare site met een persoonlijke touch
Hi Monique, Wauw, wat een leuke review! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye
Snelle en correcte service. En het kaartje dat werd meegestuurd met je eigen naam en persoonlijke groet komt super leuk over.!!!
Hi Jannet, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Ga lekker genieten van je nieuwe Sissel Raise sandalen. You'll rock them! 😘 Liefs, Faye
Nog nooit teleurgesteld!
Hi Margareth, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw Teddy Bloom sandalen. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Was prima
Hi Jacqueline, Wauw, een 10! 🥰 Heel erg bedankt en heel veel plezier met jouw gloednieuwe Blue Meave sneakers. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye